- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23 #37638 üzenetére
Köszi, ahogy nézem, azért elég sokat változott a korábbiakhoz képest. Azokat mondjuk megjelenéskor megvettem (ahogy a PC-s verziót is), de ez most kimaradt.
#37639 Amur: A Touch nem játszható telefonon, viszont ha arra alkalmas tableted van, akkor inkább azt vedd meg. Az ugyanaz, mint a PC-s Touch, bár az átjárhatóságot nem tudom, de gondolom ide-oda mentés mehet.
Én azért ezt veszem, mert nincs megfelelő tabletem hozzá. Bár gondolkoztam egy Switch Lite beszerzésén, de annyit meg nem játszok, hogy szükséges legyen. Így marad a telefonon bohóckodás, amikor nincs időm leülni a PC elé. Utóbbi azért durvább, főleg, ha úgy kezdesz, mint én. Bár itt van egy bug is, 0 papírral és 0 tapasztalattal kb. az első adandó alkalommal a grúz válogatott szövetségi kapitánya lettem (akikkel kijutottam az Eb-re és feljutottam az NL csoportból). Klubcsapatot már nehezebb volt találni.
-
Amur
addikt
válasz
bexinho23 #37638 üzenetére
mivel tud többet mint a touch? mikor megjelent sokat gondolkoztam rajta, de ez a gombfocis felülnézet meccseknél erősen elvette a kedvem..mondom ha a többi része is ennyire le lett butítva akkor nem érdekel..pár vidit néztem róla, de nem jött át hogy akárcsak a közelében is lenne a pc-s tesónak.
Látom már, pont a touch tud többet..nem véletlenül ezt árazták le.. -
válasz
bexinho23 #37497 üzenetére
Anomaly sorozat. Klasszikus TD ebből az Anomaly Defenders, a többi fordított TD, vagyis te támadsz. Nagyon jó!
Akkor még:
Dungeon Warfare 1-2
Cursed Treasure 2 - nagyon régi, de szerintem a legjobbak között van
The Creeps! 1-2 - az első rész szerintem jobb
Bloons TD 5-6
Bloons Adventure TD
Sentinel 3
Radiant Defense
Prime World Defenders 1
Plants vs Zombies
OTTTD
Fieldrunners 2 -
icemad
nagyúr
válasz
bexinho23 #37497 üzenetére
Playpassból a Dungeon Warfare. Egyszerű a grafika, de nagyon élvezetes a játék. A lényeg itt is az, hogy megvédd a labirintus szívét, ehhez csapdákat kell felállítani. Ebből rengeteg van, mindegyik más mechanizmust használ. A pályák végén a teljesítménytől függően kapsz gyémántot és XP-t, ezekből lehet fejleszteni a csapdákat és extra tulajdonságokat. A fejlesztéseket minden pálya előtt áthelyezheted, így többféle stílust is kipróbálhatsz. Érdemes a pálya speciális lehetőségeit is kihasználni, pl kötéllel lehúzni az ellenfelet a lávába, vagy rugós csapdával szakadékba lökni.
A másik egész jó TD az a Defense Zone széria. Ez már modernebb játék, szebb grafikával. Gyakran ingyenes is, de benne van playpassban is.
(egyébként a playpasst ajánlom minden játékosnak, remek címek vannak benne. Évi 30 eurót röhögve megér, főleg, hogy családon belül is osztható 6 ember között.)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest