- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Epsylon #5718 üzenetére
Tudom, már intenzíven játszom a Commands!-al. Én mindenes vagyok, bármilyen játékkal el tudok lenni.
Most úgy játszottam, hogy amíg ment az épületek fejlesztése, addig War 2 Victoryban küldtem csapatokat más városaira, aztán Pocket Legends. Aztán megint a Command! és így tovább
Azt véletlenül nem tudod, hogy lehet újrakezdeni? Az összes kristályt elpazaroltam az upgradekre, pedig mostmár tudom, inkább engineer dock kellene, csak ahhoz nincs már kristályom
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Epsylon #5707 üzenetére
Pont tegnap töltöttem le 2 játékot a Spacetime Studios-tól, a Pocket Legendst, és a Star Legendst. Ezek annyira megtetszettek, hogy azóta nem tettem le a telefont, úgyhogy lassan nekiállok aludni
Azonnal szedem le ezt a játékot is, majd meglátom meddig bírok még játszani!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Epsylon #5061 üzenetére
Szerintem meg a HD felbontás is kell neki. Kompatibilis a Nexus 7-tel és a Sony Xperia V-vel is, a Sony Ericsson Xperia neo-val már nem, de annak kisebb is a felbontása. Bár továbbra is kérdés akkor, hogy a Nexus 4-en miért nem megy...
(#5065) ollie: A Nexus 4-et már nem is forgalmazza a Google, szóval kihúzható a referenciamodellek sorából. [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Epsylon #3236 üzenetére
Stargate-nek 443 megás az apk-ja, a telepítéshez meg kell 500 mega. AMúgy jó játék,csak irányítást elcseszték. Mindegy, SG fanként imádom.szerk:
jahogy ingyenes próba lehetőség. Nem szóltam akkor.
Egyébként LG L9-en tolom, szó szerint izzad tőle a telefon, annyira felmelegszik.
-
Brotha00
tag
válasz
Epsylon #1964 üzenetére
A devildark már megvan
a másikat nem találom! Éna Juggernauttal tolom most csak mikor már sokáig eljut az ember utána necces mert venni kell hozzá cuccokat és nem számlára kéri a play hanem bankkártyás adatokkal azt meg nem kívánom ott megadni!
De köszönöm!
Esetleg ilyen PvP-s offline is akad?
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Epsylon #1488 üzenetére
Nálam a hazugságvizsgálós, és wifi hackelős app-ok alatti kommentek viszik a pálmát.
Oda van írva a leírásba, hogy csak tréfa, barátok szivatására való. Erre pedig jól lepontozzák, mert nem működik úgy, ahogy ők szeretnék.
Holott minden kicsit is hozzáértő ember tudja hogy ez így nem lehetséges. Ha meg igen, akkor sem egy pár 100kb-is app-tól. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Epsylon #1491 üzenetére
A technikai jellegű feedback a legfontosabb dolog, ha egy fejlesztő pénzt akar keresni a termékeivel.
Erre minden valamirevaló developernek kell hogy legyen saját platformja, fóruma, email címe, stb.
Na a Play Store rating rendszere és komment szekciója pont nem erre való. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Epsylon #1488 üzenetére
+1
Ez így igaz. Ezt meg lehetne tenni, és nagyon sokan alkalmazzák is már ezt a dolgot. Ha nem kompatibilis a készülékeddel a program, meg sem jelenik Play Store-ban. Viszont ha ezt nem is teszik meg, a leírásban azért sokan figyelmeztetnek erre-arra, csak azt meg a legtöbb user nem olvassa el, inkább telepít ész nélkül.
Amúgy sokkal nehezebb dolguk van, mint pl. Windows platformon (desktop).
Nem véletlenül nincsen egységesített architektúrájú Android.IT Cafe-s cikkből: "Az ARM-ökoszisztéma esetében nem lehet olyan egységes platformmal számolni, mint a hagyományos PC-s világban..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged