Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
citkar
üzenetére
Félreértesz, nekem is ugyanez, egy db rare-t kaptam az első ládából. Kicsit benéztem amúgy, nincs rare íjam, hanem helyette a másik gyűrűm is rare (szerk: egyik gyűrű ládából van, a másik kraftolt). A 4-es dungeon ontja magából a common cuccokat, azokat kombinálva vannak zöld cuccaim, többségében gyűrűk. De itt most eléggé leragadtam. Itt a buildem:
-
Fall-N
veterán
válasz
citkar
üzenetére
Te látod jól a dolgot. Az az igazság, hogy a fejlesztő csapat akik portolják a játékot azok akik nem végzik el a munkát. A másik gond, hogy a kiadó és a fejlesztők két külön cég. Ha nem működik a játék, akkor hiába ír az ember a kiadónak, az úgyis a másik csapatra fog hárítani. Ha sok a panasz, akkor meg fogják és törlik az áruházból* a játékot vagy átállítják a kompatibilitást és nem látszik az újabb rendszeren.
Általában kiadják a játékot és utána kiadnak pár gyors javítást, utána meg magára hagyják a játékot. Sok példát lehetne mutatni, sőt inkább azt lenne könnyebb felsorolni, ahol még élnek a frissítések.
De az sem mindegy hogyan portolják az a játékot. Sok jópár éve nem frissített játék vígan elfut akár 8.1 alatt is. Nálam szépen fut az összes Rockstar Games-es játék, tegnap vettem meg a Max Payne-t, előtte pár nappal a Bully-t. De megvettem már az összes GTA-t is (3, VC, SA, LCS). GTA-knál párszor ritkán kidob a játék SA-nál, többinél ilyen gond sincs. Titan Quest is szépen fut (még magyarítottam is).
*Nemrég törölt a Squere Enix jópár játékot. Az összes régi Tomb Raider portot meg a Deus Ex - The Fall-t. Az ok ugyanaz amit tárgyalunk.
-
-igu-
veterán
válasz
citkar
üzenetére
A guild war az, ahol a legtöbbet segíthetsz, és onnan kapod a legtöbb segítséget. Volt olyan hetünk, hogy mindenkit elpicsáztunk, és minden csapattag kapott erős bónuszokat, még a "kicsik" is. Amúgy nem véletlenül ajánlottam a facebook csoportot, ott minden kérdést szivesen megválaszolnak hamar. Én isbcsak 2 hete vagyok a csapatban, nekem se tiszta még minden.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
citkar
üzenetére
Hetekre nem olvasok vissza. De mondj már egy olyan IAP-os játékot, ami nem egyenlőtlen? Mindegyikben az jár jól, aki fizet. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. Vagy költhetsz Te is különböző epic kártyákra, senki nem tiltja meg.
Egyébként ez a tipikus magyar mentalitás, hogy mindent ingyen akarnak az emberek...
-
Danny365
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
citkar
üzenetére
Azokhoz az egysegekhez hizzá lehet jutni, csak magasabb kupaszámot kell összehozni, amik egyre magasabv lvl arénákban vannak.
Lehet lapozni az arénák közt , mutatja is melyik arénában milyen lapok szerezhetőek meg.
Nekem este dobott egy EPIC lila ládát , már csak fél napot várnom hogy kinyiljon
Sok múlik az időzítésen mikor melyik lapot dobod le.
Jól össze van rakva a harc rendszer , számít a pakli összeválogatás.
Jah és kell egy értelmes klán ahol adakoznak rendesen.Így gyorsabb a fejlődés.
Nagyon jó game! -
air
nagyúr
válasz
citkar
üzenetére
Mindig ugyanazon a képen ugyanazokat a tárgyakat keresni unalmas.
Továbblépni csak akkor tudok, ha elég csillagot gyűjtöttem.
Mivel én is dolgozom, ezért csak esténként tudok vele játszani, de kb. 5-10 perc alatt elfogy az energia. Akkor lehet megint 4 órát várni. Szóval elég értelmetlen.
Én anonim fb fiókkal játszom. Ha privátban megadom, felveszel és tudsz "adni" pár barátot? -
air
nagyúr
válasz
citkar
üzenetére
Mert egy idő után átmegy agyatlan csillag-gyűjtögetésbe, amihez ráadásul 4 óránként töltődik újra az "energia".
Ugyanazon a képen kell egyre több pontot csinálni a csillagokért.
Az ötlet jó lenne, hogy történet vagy kreálva hozzá, de vontatottan lehet benne haladni, hamar elunja az ember. -
IO.sys
őstag
válasz
citkar
üzenetére
Béta-sugárzás nem csak bomláskor jöhet létre, a lényeg a jellege, az elektron emisszió. Az elektroncső ezt csinálja. A korai CRT TV-k keményen sugároztak, utána jött a Low radiation jelzés. A ß-sugárzás erősen ionizálja az atomokat-molekulákat, és ha arra jár egy másik ion, beépül oda és kezdődik a rákosodás, ennyi.
Ezeket nem linkekkel kell bizonyítani (mostanában ez nagyon divat a neten), hanem utánajárni, megérteni, aztán hogy mit kezd az ember a gondolattal, az már az ő dolga, személyeskedés nélkül. De kapásból nem elhinni valamit, mert okostojáskodik valaki, az kevés. Meg én szoktam beszélgetni kutatóval, aki saját szakállára kutat legalább 30 éve, még csak nem is bérenc, nincsenek érdekei. Nem a tudásomat akarom itt csillogtatni, azt tudom olyanok előtt is, akik tudnak műszakilag válaszolni, és igazából nem a TV, hanem a telefon rádiója lett volna a lényeg, mert az is hasonlóan veszélyes, de attól még el se lehet menekülni. Annál is az atomok hullámtereit perturbálják az elektromágneses terek, amik ugyanúgy vezethetnek ionizációhoz, meg még egy rakás olyan betegséghez, amiknek még nevük sincs. Tudom, paraniod vagyok
vagy nem. Végül is agykárosodással is vígan el lehet éldegélni, látom nap-mint nap. (Nem Te vagy ennek a címzettje, hanem általában.)Na mindegy, én csak azt szerettem volna, hogy az always online szuperhősök értsék, hogy ha nem tudnak semmit egy technológiáról, akkor pont, hogy nem kéne azt orrba-szájba használni.
-
IO.sys
őstag
válasz
citkar
üzenetére
Nem szerintem radioaktívak, hanem az elektronágyú béta-sugárzik, ami a 3 fajta radioaktív sugárzás egyike. Ez nem vélemény, hanem így működik a TV. A wifi meg sokkal rosszabb, de látom már, hogy szikkadt talajba próbálok magot vetni...
Azért ilyeneket nem ártana tudni az információs kor kellős közepén, úgyhogy nem nagyon látom értelmét a továbbiaknak. További kellemes... besugárzást mindenkinek.
-
krystman
őstag
válasz
citkar
üzenetére
Még mindig nem írtad le, hogy miért is gyenge minden Tablet. Ha meg olyan programokat használsz ami windows alapú, akkor meg nem azt kell írni, és ráhúzni a Tabletekre, hogy gyengék. Akkor nem azt kell mondani, hogy gyengék, ha nem nincs olyan program, meg játék Androidra ami kiváltaná a windowsosat. Mellesleg belinkelsz egy félmillás laptopot amit szerinted ki engedhetmeg magának? Kb a laptoptársadalom 1-2% a. Ettől függetlenül az kari benne, még csak a felsőkategória alját súrolja. Nem vitázni akarok, de igazán leírhatnád, hogy neked miért gyenge, egy 100 ezer körüli Tablet. Csak konkrétumokra vagyok kíváncsi. Mert az nem egyenlő a gyengeséggel, hogy vannak programok, amik nincsenek Tableten.
-
krystman
őstag
válasz
citkar
üzenetére
Azért ezt nem értem ne haragudj! Mi az, hogy neked amiket Te próbáltál túl gyengék? Azért egy 60-70 ezres Tablet nehogy már gyenge legyen. Nekem is van egy 7" Tablet, 4magos, 1280x800-as kijelzővel, ami 28 ezer volt, és a 1080p videókat akadás mentesen viszi. Játszani lehet vele, még az új játékokkal is szépen, böngészés gördülékeny, nem akad, Youtube szépen megy HD-ba, Office is gond nélkül megy. Nem tudom mi az ami még kell, hogy egy átlag felhasználásra elég legyen. Nyilván nem váltsa ki egy Pc-ét 100% ra, de ezeket nem is erre tervezték. Ha nem mobilis legyen, és szinte tudj mindent csinálni vele mint egy Pc-el. De azt nem tudom mondani, hogy gyengék már ezek a tabletek amik már 50-60-70 ezerért mennek. Nyilván nem AutoCad, PS-re készítik őket. Igazán nem írtad le, hogy miért gyenge neked egy Tablet. Meg mik azok a játékok amik neked nem mennek rajta. Mert nekem van itthon laptop, rendes gép meg tablet is, de igazából Laptopot többet nem vennék mert az kb ugyan olyan lomha az új is meg a 3 évvel ezelőtti is, pedig rettentő sok volt már a kezem között, 80 ezerstől a 200 ezresig is de komoly teljesítményt nem tudnak nyújtani. Gamer laptop meg egy vicc. Abból a pénzből olyan asztali gépet össze lehet pakolni, hogy 3x gyorsabb mint egy laptop. Szóval nem tudom milyen Tabletet próbáltál meg meddig ami nem megfelelő teljesítményű neked.
-
-
Flind
senior tag
válasz
citkar
üzenetére
Nincs olyan hogy szomszédod. A térkép mindenkinek másmilyen. Radar 3-ig csak AI-k vannak, azokat lehet hogy ugyanott jelzi mindenkinek, és biztos hogy nem random felépítésűek, de mikor bejön az igazi multi, random dobál be embereket hasonló szintről. Tehát ha neked jelez egy Misit, egy Rékát és egy Andrást, szinte biztos hogy te nem vagy rajta az ő térképükön. Majd rájössz mikor letámad egy olyan akit előtte sosem láttál. Ha egy fix térkép lenne, akkor azon rajta kéne lenni a világ összes játékosának, és egy idő után teljesen átláthatatlan lenne az egész, tulajdonképpen végtelen radar update-tel. Pedig mindenből 20 a max szint. Szerintem ez így jó, az is rossz lenne ha vissza lehetne támadni, akkor 1 emberre menne el az egész ameddig tolod, egyszer megtámad, és utána mindig arra mentek hogy egymást támadgatjátok oda-vissza. Ahogy írták előttem valakinek ez el is kezdődött egy Rescoure basenél, mert az ugye mindkét fél térképén megvan valahol, és folyton elfoglalgatták hogy az sajátjuk legyen. De annak azért vége lesz valamikor, mert ebben az esetben sokkal gyorsabban fejlődik a játékosoknál.
(#11384) locaLpatrioT Nem támadhat meg bárki bármikor, csak olyan aki hasonló szinten van mint te, az meg ha jól van felépítve a védelmed nem tud legyőzni, tehát nem is támad, ha csak nem hülye, de akkor is csak ő veszít. Amúgy az elején még senki nem támadhat, téged sem jelez mások térképén és te sem látsz még igazi játékosokat. Még egyáltalán nem sok idő, lesz hogy több nap lesz egy fejlesztés. Ez egy ilyen stílus, ez a lényege, ha folyamatosan akarsz játszani mint egy RR3-mal, akkor ezt hanyagold. Amúgy a gyémánt is csak virtuális fizetőeszköz, szóval IAP csak akkor van ha pluszban akarsz venni, de anélkül is van bőven szvsz. Nekem mindig 200 körül van, mert ha már összegyűjtöttem mondjuk 25000 fát és csak pár ezer kell az updatehez és a katonák is töltődnek még vissza a csónakokba tehát nem tudok más szigetről szerezni, inkább megveszem 1-2 gemből mint hogy kockáztassak és hagyjam holnap reggelre, mert közben elveszíthetem.
Pontosan ezt kell csinálni az elején, majd pár nappal később megjelennek az igazi emberek és "bedurvul". De ha eddig nem tetszik szerintem később sem fogod szeretni. -
Flind
senior tag
válasz
citkar
üzenetére
Igen, látja a nevét és a szintjét, a katonáit meg az egész csatát vissza lehet nézni, viszont a szigetét nem (visszatámadni sem lehet). És ha sikeresen lerombolják a HQ-d, akkor annyi nyersanyagot veszítesz amennyit az utolsó kilépésnél jelzett (a közben termelt ameddig nem veszed fel olyan mintha nem lenne).
-
válasz
citkar
üzenetére
Nagyon hardverigényes lehet, gyakorlatilag 100%-ig ugyanaz, mint a PC-s verzió, grafikailag is. Néha Nexus 4-en is meg-megröccen. A másik, hogy kis képernyőn valszeg játszhatatlan, 4,7 még épp jó neki, de már így is elég kicsi elég sok minden.
Viszont tényleg hatalmas játék, ha mobilon nem megy neked, ajánlom a PC-s verziót, én beletoltam vagy 50 órát mire kimaxoltam teljesen.
-
törölt tag
válasz
citkar
üzenetére
"És nem hiszem, hogy durva dolog azt feltételezni, hogy akinek van egy laptopja és egy tabletje, annak nincs pénze kajára, netalán (ha szükségét látja) ki tud fizetni 17 ezer forintot egy hardware-re."
Szerinem ez hülyeség, mert van pl. egy 10 éves laptopja és most össze gyűjtött nagy nehezen 35 e Ft-ot és vett belőle egy használt tabletet,lehet hogy maradt kajára pénze de ilyen SSD-re nincs hirtelen 17e Ft-ja...

Én itt abba hagytam,nagyon off ez már

-
Bozek
nagyúr
válasz
citkar
üzenetére
"És nem hiszem, hogy durva dolog azt feltételezni, hogy akinek van egy laptopja és egy tabletje, annak nincs pénze kajára, netalán (ha szükségét látja) ki tud fizetni 17 ezer forintot egy hardware-re."
Szerintem most fejezd be, mert nem tudhatod, hogy kinek mire van pénze. Lehet, hogy neked apuka meg anyuka ad 17 ezret SSD-re, de van, aki megdolgozik érte. Ki tudja, hogy meddig gyűjtögetett a laptopra, tabletre, stb. Na meg azt se tudhatod, hogy hány éves már az a laptop... -
Delerium
senior tag
válasz
citkar
üzenetére
A nagy átlagnak azért nem rohangál SSD a gépében, vesz egy laptopot mondjuk 120e Ft-ért abban aligha van. A telefon meg általában mindig ott van a zsebben, bekapcsolva. Tab meg az éjjeliszekrényen, mert este azon filmezett vagy valami. Azt csak feloldja és már böngészhet is.
-
-
Ha legalább 1$-t fizetsz, akkor megkapod az összes lakat nélküli játékot (Broken Sword 2, Bridge Constructor, Type: Rider, Ravensword: Shadowlands).
Amennyiben viszont 3.90-nél többet fizetsz, megkapod az előbb felsoroltakat, és az összes többit is. Ennek a pakknak külön érdekessége, hogy mind a 9 játékhoz ad apk-t és steam kulcsot is (ahogy ez a kis szürke ikonokból látható).
-
Bozek
nagyúr
"És mivel játékot ajánlott egy játékos topikban igen is van létjogosultsága"
Jó, belemehetünk ebbe is. A Polaris Office, a Swype Keyboard, az mSecure, a Runtastic Pro, a Sketchbook Pro és a PrintHand Mobile Print Premium mióta is játék? Írt 11 alkalmazást, abból 5 játék."Te is hozzá tudsz szólni és (ha ajánlasz, annak) még valaki hasznát is venné."
Szoktam, de mindent a maga helyén. Az alkalmazásokat a megfelelő topic-ban. Játszani meg nem nagyon játszok, de ha itt van valami értelmes, akkor kipróbálom. Ott van például a Strata, amit itteni ajánlat alapján vettem meg."én azonnal megtaláltam és fel is telepítettem párat"
Az a mondat Zol77 írására volt reakció. Ha végigolvasod az egészet, akkor talán megértenéd, hogy miről beszélek. Ő írta, hogy: "Ezeket meg se találod az Amazon appban, ezek nem a fő oldalon kirakott napi 1db vackok.". Erre reagáltam azzal, hogy akkor honnan tölti le. Értelmezni is kellene a szöveget, nem csak elolvasni."Ez a "feldughatjátok magatoknak" elég gyökér dolog volt részedről"
Tény, le is írtam utána, hogy idézőjelbe kellett volna tennem. A mondat nem az itteni fórumozók ellen szólt, hanem az Amazon politikája ellen, miszerint ha nincs fenn az ő alkalmazásuk, akkor már nem is tudod használni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cogito ergo sum vs. Coito ergo sum, nem mindegy. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)