- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Semmit, és mindent. A feladatok rejtettek, de kis okoskodással rá lehet jönni. Pl. van benne földből kiálló cső, amin nincs lyuk. Akkor vinni kell hozzá egy lyukat. Vagy pl. a vonatot is ki lehet siklatni. A körbe körbe száguldó kocsi szerintem egyértelmű (meg kell állítani.) Stb... Néhány feladat után ad speciális kecskéket is. Pl. pókemberkecske, bálna, stb. Nagyon beteg játék, nekem a fiaim már profik benne... (Mind a három részben.)
-
jonnyjoker01
veterán
Ha vásárolsz IAP-ot akkor támogatod a rendszert, ezek után magadra vess.
Én is vettem már játékpénzt, de legtöbb esetben az sem volt elég bizonyos játéknál ahhoz, hogy továbbhaladjak ezért sokszor visszatérítést kértem az extra pénzéhes játékoknál. Kb 2 ezer forintot hagytam ott eddig amit csak azért vettem, hogy támogassam a fejlesztőket 2 olyan játék esetében amivel több 100 órát játszottam. De a maradék lehúzós mai játékoktól az utolsó cseppig minden fillért visszakértem.
-
-
dzsidzsas
tag
Tudod, hogy oldom meg? Ha egy játékban pénzt kell költeni, nem költök, törlöm, ha már ráuntam. Ennyi. Ott van a Star Wars Heroes, ingyenes, de a játékban IAP van. Tudod hányadik vagyok többmillió játékosból? 290-190, mikor hogy!! Tudod mennyit költöttem rá? Semmit, kiismertem a játékot és csak a játék kedvéért játszom vele. De ott a Jurassic Word, annyi dínóm van, hogy csak na, de egy fillért nem adtam nekik. Megunom akkor törlöm. Tetszik, nem tetszik, amég van olyan aki fizet érte, ezt fogják nyomni a cégek. És van olyan, ne haragudj öt számjegy, had idézem Gandalfot:" fussatok bolondok!".
-
nyisziati
veterán
Nem vagy egyedül, én se szeretem az IAP-ot. Én is inkább vennék "egybe-játékokat". Évente kb. 4-5 db, többet úgyse játszom ki. Kb. 15-20 pénz. Hobbikiadás, ennyi. Más cigire elkölt ennyit egy hónapban.
Kár, hogy egyre szűkül az ilyen játékok piaca.
Főleg szimulátorok terén. Az Asphalt-ot kedveltem, de arra is muszáj volt valamennyit költeni. 5-10 ezret úgy benyelt, hogy észre se lehetett venni. Akkor már inkább egy teljesre költeném. -
Dilikutya
félisten
-
csadi0011
őstag
Szívesen segítünk. Ha elmondod, hogy mi a legnagyobb ár, amit fizetnél egy játékért, és milyen játékokat szeretsz, vagy nem szeretsz, szívesen ajánlunk neked jó játékokat. Akár ingyeneseket is.
De rengeteg ajánlást olvashatsz a kereső segítségével. [link]
Ha kíváncsi vagy, hogy valamelyik hozzászólásra milyen játékajánlások érkeztek, akkor kattints rá a hozzászólás számára, majd írd át a linkben a hozzászólás tartományt. Legelső találatnál például ezt kapod.
http://mobilarena.hu/tema/androidos_jatekok_topicja/hsz_89-89.html
Átírod a második számot arra, amire célszerűnek találod, mondjuk legyen 99, és megkapod a hozzászólás utáni hozzászólásokat, köztük talán egy válasszal is: [link]Jó szemezgetést. Rengeteg értelmes játék létezik.
-
törölt tag
Mert nem a beállításokból kell törölni.
Hanem a Playbe nyitod meg az alkalmazást, és a megnyitás alatt az lesz, hogy Visszatérítés.
15 percig ott van, hidd el.Air - Te nézed az egyik oldalát, és a másikat. Nekem jó a 15 perc is. Lehetne több is... de lehetne még kevesebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Quadro FX 570 eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged