Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor végülis megérheti az a 800 Ft-os 30 napos gold csomag olyannak, aki egyébként is rákockulna a játékra és tutira belépne minden nap.
Azt én is tapasztaltam, hogy a játék a kilépése után is folyamatosan fut a háttérben, merítve a telefont (érdekes, hogy kilépő ablakban is "exit" helyett "minimalize" van írva).
Annyi, hogy játékból való kilépés után recent apps gomb és kisöpröm manuálisan is a játékot a folyamatokból és úgy már nem merít feleslegesen. -
törölt tag
Egyébként hol kell optikai tuningot csinálni? Még átfesteni se tudom az autót

-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Naná!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
B@...a a szemem.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm!

-
törölt tag
NFS
L
Valaki megvette már 806 HUF-ért a napi 50 aranyat?
Ez tényleg annyit jelent, hogy ennyi pnzért kapok minden nap 50 goldot, 30 napon keresztül? Azért kérdem mert ez így 1500 arany összesen, és egybe annyi arany kb 15k HUF… vagy esetleg valami feltételhez van kötve? vagy fix napi 50 gold? -
Szmoki
senior tag
Nekem még mindig előregisztrációt ír az NFS no limits, ti hogy szedtétek le?

Honor 6 4.4.2 -
Maxtreme
addikt
Erre (is) jó a Greenify.. Nálam évek óta alap alkalmazás. Ha telepítek valami az első dolgom hogy berakom a "fagyasztandó" programok közé.
-
csadi0011
őstag
@Maxtreme: Köszi

@sayCet: mennyit játszottál vele? Több verseny után én megszoktam a grafikát és már élvezem a játékot. Jól fel van építve és van mit tenni benne. Könnyű szerintem. Eddig még csak egyszer rontottam pályát. (Közben sorozatot néztem
) Extreme nehézséget még nem próbáltam. Csak a Hardot. Az is elsőre megvolt.Szerintem sokat fogunk beszélni az új NFS-ről. Van egy topic, amit használhatnánk. Vagy várjunk gamepod tesztet és írjunk oda? (ha lesz)

-
sayCet
aktív tag
Ez az új NFS.Sokkal többet vártam.Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. No komment.
-
csadi0011
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Biztosan.
@Maxtreme: A lényeg, hogy vannak akik ilyenekkel játszanak PC-n és fel is rakják youtube-ra.
Más: NFS NL még mindig. Premium ládák is újratöltődnek? A mai ingyenes játékokban a premium dolgokat nem a játék elején szoktam ellőni, mert a vége fele nagyobb segítség. De ha újratöltődik, mint a sima láda, akkor nem várok.
-
gergom91
tag
Nem sok jóra számítottam az új NFS-nél a tabomon (ME173X), nem is lett valami húdejó. Minimum grafika lehet kb, elég pixeles minden, a menü is eléggé akad, esőben pedig 1 másodperc a játékban a valóságban 3

Akinek ilyen gépe van ne is kezdje el szerintem tölteni, élvezhetetlen.
Kiszolgálta magát két év alatt ez a masina, ideje újabbat nézni ha lépést akarok tartani a játékokkal
-
csadi0011
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Pedig vannak akik pc-n bohóckodnak

https://www.youtube.com/watch?v=sk5HJnGhcbgShieldre azért kíváncsi vagyok.
Amúgy valaki használ olyan appot, mint az Nvidia Grid (mostmár Geforce NOW a neve), vagy a Plex? (Vagy rosszul emlékszem, hogy a Plex erre volt hivatott?)
Úgy volt, hogy PC-met felújítom, de nem jött össze a pénz. Arra gondoltam, hogy kipróbálnék egy ilyet. -
Mezcal
addikt
[link]
NFS No Limits Gameplay Nexus 7-en. Első próba, nem valami szép. A Most Wanted sokkal szebb. -
Saccco
nagyúr
Akciós a Machinarium, 399ft!
Most nézem, hogy megpakolták achievementekkel, 5-10-15.000xp.

-
james001
veterán
NFS hogy futna Note 2-n vajon? Illetve tuning van benne?
-
csadi0011
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Helyes!

Facebook-ra amúgy ezt írták:
Keep in mind that the game is not properly optimized for mobile yet. So there will be FPS drops, poor performance, crashes and other problems.Szóval másnál lehetnek gondok.
Eddig olyan, mint egy alap CS, de csak online működik.Szabad Host-Join rendszer. Aki host-ol, az állítja be, hogy milyen beállításai legyenek a szervernek. Még azt is lehet állítani, hogy mekkora legyen a PING felső korlát, mennyi idő legyen az AFK autokick.
-
Maxtreme
addikt
ebben a no limits-be valaki leste már a tournament módot? (sajna én nem tudom mert változatlanul nem lép be a play-be a játék) Mit takar a dolog? valami PVP futam v mi a szösz?
-
csadi0011
őstag
Critical Ops béta tesztre lehet jelentkezni. Nagyon szép és nagyon jól optimalizált játék eddig.
Csináltam róla videót havernak. 8x élsimítással és minden más max grafikai beállítással felvétel közben sem esett 50 alá az fps mérő. Akadást nem vettem észre. (Z1C)
Counter Strike szerelmeseinek kötelező!
Tesztelőnek jelentkezni itt lehet: [link]
Játék linkje: [link] -
Narxis
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Kéne, hogy legyenek csak manuálisan be kell jelentkezni GooglePlus-ba vagy mibe játékon belül. El is van dugva valahol settings-ben. De amint bejelentkeztem kaptam 1 jutalmat és xp-t google profilomhoz.
(#20353) beg: nekem is jobban tetszett az előző de meg lehet ezt is szokni.
-
cris78
őstag
Valaki tudta telepíteni a James Bond játékot? Nekem hibát ír ki...
-
Narxis
nagyúr
-
SidCorky
őstag
Igen?
Eddig még csak a Sony-kon láttam ilyet...ha a G4-en is lesz ilyen akkor lerakom az arcomat -
twi452
senior tag
Nem a szépséges lényeg..

Lehet venni sok sok arany ládát h pörgethess lila meg legendás cuccokat kis eséllyel
-
krystman
őstag
Miért nem kapcsoljátok be a 4x MSSA? Akkor már nem lesz recés.
-
Yayoh
aktív tag
Nekem nem kompatibilis az NFS

-
törölt tag
válasz
Danny365
üzenetére
Hol láttad hogy fent van a ski safari 2?
Ám ez az NFS nekem nagyon bejön. Simán fut, akadásmentesen a telefonomon. Igaz, grafikai beállítás nincs, lehet tök lowonvan, de nekem így is tetszik. Láttam lehet manuálisan is felhőbe menteni. Most mindig így kell, vagy automatikusan is feltölt?
-
Maxtreme
addikt
Javítsatok ki ha tévedek, de mintha az "új verzió" már annyira nem lenne recés.. Vagy csak nem voltam olyan pályán ahol nagyon feltűnő.
Amúgy a google play-be nem enged bejelentkezni, ergo nem müxik a tournament mod.. -
Saccco
nagyúr
Akciós a Limbo és a Hitman GO.
Szerk.: az NFS-t látom, töltöm is, Ski Safari 2-t nem látom. Oneplus One
-
Danny365
őstag
No, leszedtem a Need for Speedet most már Play Store-ról, az S6 Edge+-on már elég pofásan néz ki, így már nem panaszkodom. Nekem a játék is bejon, hiába faék egyszerűség. NFS-en nőttem fel, valamennyire emlékeztet az Underground/Most Wanted játékokra. Erre még pénzt is költenék szívesen.
A Ski Safari 2 is fent van, ingyenesen tölthető.
-
Viktor77
titán
Mikor kinyomtam az ébresztőt, már ott virított az NFS letöltése. Szóval, lehet tölteni.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Sword Of Xolan - pixeles, jópofa klasszikus ugrálós. Pont az ő művük a manuganu is.

-
Sziasztok!
Tudtok ajánlani mászkálós ügyességi játékokat?
Pl: manuganu, granny smith... -
Viktor77
titán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Van.
-
Maxtreme
addikt
Amúgy ja. így 12-es szint felé én is tapasztalom hogy van 1-2 pálya ami iszonyatosan recés. Olyan a háttér mintha "remegne"
(ez egyébként főleg a nappali versenyeknél látszik)
Ettől még a játék tűrhető, viszont a Most Wanted sokkal szebb.
-
SidCorky
őstag
Bedobom ide is a kérdést, máshol nem kapkodják el a választ :/
Próbáltátok már Avermedia LGP-vel felvenni a teló képét hdmi-n keresztül? Mennyire lehet életképes a dolog? Egy G4-ről lenne szó. Esetleg ha tudtok más megoldást (akár szoftveres, akár hardveres), amivel élvezhető minőségben fel tudnám venni a képet pl egy GTA SA közben, az is jó lenne, de elsősorban az Avermediára lennék kíváncsi
-
törölt tag
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Holnap reggel le tudod tölteni. Vagy lehet csak este.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Baszakodás. Hamarosan nálunk is elérhető.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Légyszives legyen legyen már oly kedves, hogy feltölti nekem DropBox-ra vagy Mediafire-re, esetleg Google-re
A Need for Speed No Limits Adreno verzióját, mert én nem tudom egyszerüen leszedni apkmania-ról mert nem tölt be nálam az oldal normálisan! Apk+Data kellene
Előre is nagyon köszönöm!

-
törölt tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Imádtam az első részt. És a videó alapján ez még jobb lesz. Szimplán ezért
Ötletes, jó game. -
Danny365
őstag
Ski Safari 2 is holnap érkezik!

Új hozzászólás Aktív témák