Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Ti honnan szedtetek az nfs no limits-et? Play-en annyit ir, hogy soon, az apk-t letoltve meg kozli a telo, hogy, bocs de nem installalom, mert nem vetted meg.(az ingyenes jatekot..
)Csak azert kerdem, mert paran mar irtatok, hogy jatszotok vele.
-
twi452
senior tag
telefonon nem ennyire retek persze de ott se mondanám szépnek

-
-
Joccc07
addikt
Akinek recés annak azért az mert nem adreno gpu van a telójába.
G3-mon semmi rece.
A játék szuperül fut.
Semmi 5fps és megmaradt mind a 15000 autó külső tuning pontom mind a 170000 pénzem és kaptam 1000 goldot. -
-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem inkább bétateszt.
-
Maxtreme
addikt
Rálestem erre az NFS-re én is. Röviden és tömören, egyszerű mint a faék, de én telefonon nem is vágyom másra

Baromi jól megy, annyira nem fűt be a készülékemnek mint vártam.
Grafikailag nagyon szép, nem is értem azokat akik azt írják hogy recés meg csúnya. Szerintem ők más játékkal játszanak
Az IAP mennyiségről nem tudok beszámolni, azért annyit nem játszottam vele.
Folyamatos netkapcsolat kell neki.. mint manapság már szinte mindennek..
-
Danny365
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mert eddig csak soft-launch volt. Most meg worldwide lesz. Eddig nálunk sem lehetett Play Store-ról tölteni.
-
jonnyjoker01
veterán
Megkérdezhetem, hogy miért van mindenki felhypeolva a NFSNL-re mikor már hónapok óta kint van a játék?
Vagy ez a No Limits utáni rész lenne?
-
twi452
senior tag
Megnéztem ezt az early nfs-t amit le lehet tölteni. Beállítási lehetőség nincs kb semmi úgyhogy úgy megy ahogy ő akarja, Nexus 5-ön elfut eddig gond nélkül de nem esek hanyatt a grafikától azért, tiszta rece minden, a real racing 3 valahogy szebbnek hat.
És ezt komolyan gondolták, hogy a vezetés annyiból áll, hogy kormányzol és nitrózol? se fék se gáz
-
válasz
Danny365
üzenetére
Az achi-k azok gondolom Google Play-es félék, nem pedig valami saját EA-s rendszer alapúak ugye?
Most Wanted-re időnként rákeresek Play-en és ugyan időközönként frissítik a játékot, Play-es achi-kat nem akar kapni és már valószínűleg nem is nagyon fog így, hogy nyakunkon az új NFS.
-
Saccco
nagyúr
Akciós a Sproggiwood! -50%, mondjuk így is 1.800ft...
-
Danny365
őstag
válasz
akooos
üzenetére
10 adag benzined van, egy verseny 1-2 benzinbe kerül (legalábbis a játék elején, gondolom később több lesz). Ezek amúgy 10 percenként újratöltődnek.
A 30 napos cuccos naponta ad 50 aranyat, amit el tudsz költeni benzinre, meg random alkatrészekre. (ez a napi 50 egyébként nen túl sok)
A benzin viszont feltoltodik, mikor szintet lépsz, szóval az annyira talán nem lesz para. Az arany mellett amúgy van pénz is, amit szintén arannyal novelhetsz.
Amúgy nekem kicsit úgy tűnik, mintha kicsit alacsony felbontason futna a g2-n, legalábbis elég recés.
-
Danny365
őstag
Na én leszedtem külső forrásból az aktuális NFS No Limits-et és abszolút jól fut a g2-mön. Ez már emberi nyelven is kommunikál - angolul. Vannak benne achik, illetve felhomentes is.
Úgy tűnik egyelőre csak Adreno készülékekhez szerezhető be ily módon, úgyhogy a másik telefonomon sajna nem tudtam kipróbálni, hogyan is fut.
-
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Én. Nem rossz de egy idő után elviselhetetlen, hogy az elejétől kell végig görgetni a párbeszédeket. Ezért töröltem. Nem is értem, hogy hogy nincs benne legalább beállításokban, hogy ugorjon az aljára ha megnyitom vagy rábökök a notification bar-ban.
-
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Szöveges játék. Azt mondják jó, de persze kell tudnod hozzá angolul.
-
Saccco
nagyúr
Ezt most találtam: Hotel Transylvania 2
Városépítgetős játék a film tematikája alapján. -
Saccco
nagyúr
NFS IAP:
Top In-App Purchases
Ignition Pack NT$ 150
Sports Bag NT$ 300
Safe Deposit Box NT$ 60
Suitcase NT$ 150
Monthly Gold Card NT$ 90
Stash NT$ 590
Bank Vault NT$ 1,490
Security Van NT$ 2,990Nem tudom, hogy lesz-e régióként változás. Az árak tajvani dollárban értendők (1 TWD = 8,5 HUF). [link]
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Akciós a lifeline.
Próbálta esetleg valaki? Elég jó értékelése van.
-
Saccco
nagyúr
válasz
üzenetére
Bizakodásra ad okot, hogy ez is Firemonkeys gyártmány, mint a Real Racing 3.
Egyelőre csak a help oldalukon látszik a játék.Gondoltak a hollandokra...
"New Update & Reset Progress
With the release of the latest update for Need for Speed No Limits there have been some major changes and improvements to the core game experience.
Your game progress will be reset."
Vagy csak túlgondolom, vagy a kiadással együtt nullázák a korábbi felhasználókat.
-
Sziasztok!
Mivel a mai nap folyamán sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet teljesíteni a Dustoff Vietnam-ban a kettő helikopter forgatós achi-t (elég láma voltam, hogy egész eddig nem jöttem rá magamtól...), így meg is lett abban a játékban is minden achievement.
Felbuzdulva telepítettem is egy újabb Invictus játékot és nem akarván messzi menni a runner stílustól (Relic Run), a Daytona Rush-ra esett a választásom, amiben máris 15-ös szintű vagyok és 39ezer yard-os rekord sikerült eddig.
Achievement-jeire természetesen itt is hajtok (még ha sajnos csak kevés XP-t is adnak ugyan) és mivel van köztük egy barátot igénylő, arra kérnélek benneteket, hogy aki szintén játssza ezt a játékot, jelöljön be G+-on!
Az off-ok elkerülése érdekében a segítőkész szándékúak jelentkezését privátban várnám.
Előre is Köszönöm! -
Szégyen gyalázat ez a Star Trek Wrath of Gems. Már a 2. fejezet 3. részénél nem tudok tovább menni IAP nélkül. A 3 ellenfél 2 db lvl 5-ös és 1 lvl 6-os míg én kristállyal csak az egyiket tudom lvl 5-ig felhúzni, másik kettő csak lvl 3-ig lehet kristállyal, persze ha veszek coin-t akkor már lehetnek ők is akár lvl5-ösök is... elképesztő, hogy hová süllyedt a játékipar. Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi frissítéssel annyira sikerült memory leak-et javítani és low-middle end device-ra optimalizálni(changelog-ból idéztem) hogy most már néha pálya töltés közben kifagy, más is panaszkodott erre kommenteknél.
E-l-k-é-p-e-s-z-t-ő....

-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nyugi nem lesz hiba... az IAP-ban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brett001
aktív tag
válasz
Danny365
üzenetére
Kösz...ez k...rva rossz hír.
Bár ezt a FB profilt továbbra sem értem. Anno ugye FB-on lehetett játszani az Angry Birds-el volt a Friends is (nyomattam is néhány ismerőssel a tournamentet), de itt ha FB-n rákeresek csak kiirja Angry Birds 2, de nincs olyan, hogy játék indítása. meg valami telefonra küldés menü pont, de a tabletem nem telefon szal arra nem tudok küldeni semmit. -
barisj
aktív tag
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi történt a kabam féle Fast and Furious 6 játékkal? Nem találom a Playáruházban, viszont megtaláltam a régebbi letöltött appjaim között, feltelepítettem, de nem indul el
A legacy-t sem tudom letölteni.. -
Saccco
nagyúr
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Van topikja, de elég elhagyatottnak néz ki. Feküdj rá az angolra, esetleg minden szót szótárazz ki és nézz meg egy angol nyelvű leírást. Vagy add el a telefont és vegyél valami erősebbet.
-
beg
veterán
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Ne itt és ne az alkalmazás topikban. Ott van a szakmai topik.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ettől eltekintve azért én mégis örülnék ha Root-olhatnám valahogyan a telefont. Csak tényleg nem értem az Angolul leirt teljes sorrendet, de ti hátha tudtok segiteni azért nekem ebben

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Hagyjad, gltools nem tudja megoldani a gondodat
Sajnos a San Andreas tényleg rosszul lett optimizalva (nekem is csak középminőségen fut felső kategóriás soccal). 
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
csadi0011
üzenetére
Hmm.. pedig azt hittem hogy jó lesz ez a Desire 510 San Andrasozni. Drága telefon volt pedig

Egyébként.. lehet hogy lenne hozzá megoldás hogy lag-mentesen futhasson. GLTools-szal talán jó is lenne a dolog. Csak az a baj hogy egyáltalán nem tudom hogy hogyan kell ROOT-olni ezt a telefont, előtte pedig a Bootloader-t Unlockolni na azt meg főleg nem. Csak Angol nyelvü oldalak vannak róla, ott ottvan minden, de a fene sem érti, én nem tudok még jól angolul.
Nem kérhetek tőled esetleg egy kis segitséget Root-olni ezt a kütyüt valahogy?
-
csadi0011
őstag
válasz
Norbi095HUN
üzenetére
Google első találatokat próbáltad? [link1] [link2]
Ha igen és még mindig nem jó, akkor inkább törődj bele, hogy neked nem fut el a San Andreas. Gyenge a kütyü, ez van, ne akarj 1x1 pixel felbontással feketefehérben játszani csak azért, hogy elmenjen. Ha annyira játszani akarsz a játékkal, akkor PC, konzol, vagy új okoskütyü, vagy játszol vele 5 fps-sel.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg valami módot arra, hogy az Androidos GTA San Andreas-ban lehessen olyan szintüre csökkenteni a Resolution-t, mint anno a 3-ban vagy a Vice City-ben?
Mert ha pl. a Vice City-ben levettem mondjuk 0%-ra a Resolution akkor a játék úgy nézett ki mint a sz@rom
, de itt a San Andreas-ba 0%-ra téve is szépen néz ki, és nem pixeles, holott emelett a Vice City - a magasabb skálázhatósága miatt jobban is futott, sőt tökéletes volt. Nem lehet valahogy mégis megoldani, esetleg megpiszkálni a játékfájlokat valahogy? Köszi előre is -
RaverShox
tag
No Limits megjelenésről lehet tudni valamit?
-
Brett001
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Mivel FB-on nincs még az angry birds 2, nem tudott volna oda menteni. De továbbra sem értem hová tűntek mentések? Ez a lényeg, hogy a fiókba kellett volna mentenie. Az 1-es Angry Birds is oda mentett. És mi van ha új telót/tabletet veszek? Vagy ujra kell húznom a androidot.
-
Brett001
aktív tag
Tudom , hogy rettentő bénán és lamerül hangzik
- mentségemre legyen szólva, hogy csak elvétve játszom androidon - de tegnap este az Angry Birds 2 elkezdett vacakolni ( a reklámvideókat nem játszotta le, csak nagy feketeség) ezért mondom újra telepítem az alkalmazást. Én meg voltam győződve róla, hogy a progi a Google Játékokban, a fiókomban, felhőben tárolja az elért szinteket, pontokat, jutalmakat. Újra telepítés után megdöbbenve tapasztaltam, hogy minden eredményem eltűnt!!!
109 szintél jártam, szintek sehol. Most kezdhetem 0-ról? Van valamilyen mód, hogy visszaállítsam? Szétvet az ideg! 
-
Mezcal
addikt
[link]
FIFA 16 Android -
krystman
őstag
Az Unkilledben nincs felhő alapú mentés, nem tudjátok esetleg?
-
Joccc07
addikt
Ha valaki játszik még a Heartstone-nal az kérem jelöljön barátnak.
id: Joccc #2518Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Cyberpunk 2077
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
zsír.

109 szintél jártam, szintek sehol. Most kezdhetem 0-ról? Van valamilyen mód, hogy visszaállítsam? Szétvet az ideg!