- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Én november ota a Lightning Princess-t tolom. Napi 10-20p jatekkal is lehet benne haladni. Nem igenyli a 0-24-es online jatekidot (mint a Mobirix jatekok) és IAP sem kell hozzá (bár a reklammentesseget erdemes megvenni (de nem kotelezo a fejlodeshez) a napi bonuszok miatt). Folyamatosan fejlesztik. Eventek és most épp a Guild opció is bejött. Én jelenleg a Global ranglista 700-ik helyén állok. Ami IAP nelkul szvsz elég jo (No Ad megvéve).
Discordot 2 hetente erdemes a bonuszt ado kodért nézni.
A jatekmenet nekem az Ulala-t idezi, mert ha egyszer az ember elakad, valtozo, hogy mit kell fejleszteni a tovabbhaladasert.Napokban jelent meg az Idle Beast Hunter. A fejleszto kijelentette, hogy nem IAP centrikus lesz és tartja is magat hozza. Ugyan még sok opcio nincs benne, TopCog is segitette a munkajat. Redditen is aktiv a fejleszto (/IncrementalGames).
Illetve kedvet kaptam a korabban beta fazisban levo Dungeon Life ujrakezdesehez. De erre meg nemn volt idom...de letoltve vár
.
-
Rula
tag
A wemix állt 2,6 dolláron, nem a Herco
7 Herconyi drágakövet átváltottam, 1.5-t levont, lett 5,5 Herco belőle.
Azt átváltottam WEMIX Creditre, amit utána át lehett WEMIX-re ééés igen. A 210k drágakövemből így lett $0,43(5 Herco váltodott át, csak egész számot lehet váltani.)
Szóval ha valaki csak az miatt kezdené el, mert reménykedik abban, hogy kitud belőle húzni mondjuk havonta pár ezret, akkor hát ja. Nagy nehezen csak.
(Van egy max 30 Herconyi limit, ami nem tudom, hogy napi e, vagy seasonönként. Ha seasonönként, akkor tegyük fel, hogy egy hónap alatt ki lehet venni 60 Hercot, mi ki is szedjük. Abból kb. levon 12.9et, ha 21,5% fee-t számolunk, mint nálam. Marad 47.1 Herco. 50 Hercoval számolva [lusta vagyok
], ez az én "bevételemnek" a 10x , tehát $4.3 lenne.
Viszont egy áltagos játékosként nem tudom mennyire tud az ember kb. majdnem 1 millió drágakövet kiszedni fél havonta.
Annyi, hogy ugye criptó, úgyhogy igen, ez csak most teljesen pillanatbeli érték.
-
lac14548
aktív tag
rossz a link
-
-
Valamit félreértesz. Nem kell jelszó a családi megosztásban levő kártyához. Mert hogy a google családi megosztás úgy működik, hogy 1 kártyát mindenképpen megosztasz a családdal, és azt ők szabadon használhatják jelszó nélkül. Egyedül a gyereknél lehet korlátozni a family linken keresztül, így neki kell engedélyt kérnie a vásárláshoz, de ott sincs jelszó.
És ezt pont azért találta ki a google, hogy ne lehessen csak úgy megosztani haverokkal ismerősökkel a a családi megosztást, mert ugye a barátaidnak nem adod oda a bankkártyád.
-
fabokf
tag
Akkor itt jegyezném meg, hogy a Star Trek Fleet Command is kijött PC-re
mondjuk kb. ennyi hír bőven elég is neki, mert platformtól függetlenül ritka ótvar cucc, pedig tudnám kedvelni....de elcsesztem 3 hónapot rá az eletemből, miközben a vegyesmagyar klánom top10 jatekosa folyamatosan húzogatta a másik legerősebb flotta bajszát és ennek folyamatosan mi , kicsik láttuk kárát...mikor harmadjara is a földdel tettek egyenlővé a bázisom (pedig a világ végére költöztettem), otthagytam őket és dobtam a játékot
-
Maxtreme
addikt
-
bexinho23
őstag
Nekem csak mobilra kellett egy FM, sajnos a touch csak nagyobb képernyőn/tabletetokon elérhető. Különben azt vettem volna a telóra. Viszont a PC-s sosem fogja helyettesíteni. Pedig már várom azt az időt, amikor mindenfajta korlátozás nélkül amit PC-n félbehagytam, folytathassam kézi eszközön, vagy fordítva.
-
Kasya
nagyúr
Ahogy írtad, elkezdtem a játékot. A reklamblokkolo ellenére is megadja a bónuszokat, így gondoltam rahajtok.
Az eventtel nincs szerencsém. Hiába tudnék többet online lenni, a questek sokszor ettől függetlenek. 9,5% volt a legjobb eredményem, de most visszacsúsztam. Elég nagy a difi a 25% és 10% között. -
jonnyjoker01
veterán
Adventure Ages az egy átskinezett Adventure Communist kb ugyanazokkal a számokkal úgyhogy nem nagyon ajánlom... Az előző játékukban (Communist) az összes event IAP éhes volt, gondolom az Ages is hasonló (lesz? ha még nincsenek eventek). Sokáig játszottam vele, aztán egyik eventen beleadtam a derekam és fizettem kártyákért, de még is olyan szerencsétlen voltam, hogy fizetéssel se sikerült teljesíteni, akkor kértem refundot mindenre és töröltem az accountomat.
-
icemad
nagyúr
Nekem a Tormentum volt emiatt játszhatatlan. 2 napig kínlódtam vele, utána rendbejött magától. Fogalmam sincs mi oldotta meg.
Egyébként ajánlom azt a játékot. Hagyományos point & click kalandjáték, lenyűgöző grafikával, magyar nyelvű feliratokkal, komor történettel, és play passban is benne van. -
jonnyjoker01
veterán
Én 5 perc után töröltem. De legalább meghozta a kedvem újra a GRID Autosporthoz
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de amióta van kontrollerem és telefontartóm én ilyen tipikus mobiljátékokkal nem nagyon pazarlom az időmet. Esetleg van valaki az én cipőmben? Tudtok olyan natív single player Android játékokat ajánlani amelyek viszonylag újak és konzol/PC szinten vannak játékélmény szempontjából? Mert én mostanában kedzem azt észrevenni, hogy néhány kivétellel (kettő, csak hogy pontosak legyünk: COD Mobile, Genshin Impact) csak emulátorozok vagy cloud PC-zek.
-
plejik
addikt
Én sem értem, ha már ennyit dolgoztak vele, akkor miért nem lehet választani benne, hogy hogyan szeretném irányítani. Mert amúgy nem rossz ez a Project Cars, jó a grafika, tök élvezhető pályák meg versenyek lehetnének, ha Én irányítanám a kocsit, így is el lehet vele szórakozni, de na ...
Amúgy találtam egy elég jó játékot, lehet erre is elő regisztrálni. Vagy is jónak igérkezik.
-
fabokf
tag
Röviden-tömören:
Ha olyan játékra vágysz, mint a GRID Autosport, a mobilos NFS Shift vagy barmilyen hagyományos autóverseny, ahol te irányítod a kocsit, akkor nagyon messzire kerüld el.
Viszont ha bejönnek a minimalista kezeléssel megáldott, autóversenynek álcázott Temple Run/Subway Surfers vadhajtások, ahol 1 max 2 érintessel lehet játszani, versenyezni, akkor bátran tedd felEz sem több azoknál, autoversenynek nevezni pedig a műfaj megsértés lenne....de mint mindennek, ennek is meglehet a közössége, aki elvezheti a maga egyszerűségében
Ja igen: ez mind kipróbálás utáni saját tapasztalat, ázsiai területen már pár hónapja elérhető volt a végleges és könnyedén ki tudtam próbálni...asszem még írtam is róla ide pár oldallal visszább -
Kasya
nagyúr
Adok én is egy barát linket a Miner Tycoonhoz.
-
regener
veterán
Közben megjavult és már betölt.
Igen elég sokat kell szórakozni vele, de ez a 2 naponta ránézek ha nincs mit tenni nekem pont jó, mint az Egg Inc is, aminél újat kezdtem de mindig vissza akarja állítani a régit. Pedig töröltem a Gplayből is és játékon belül is a Cloud mentést.
Viszont igen, FB alapú a gyorsítás így ez most kimarad.
-
jonnyjoker01
veterán
"Survivalcraft: sajnos elfelejtettem hogy helyileg tárolja a mentést, úgy rémlett egy világról lehet felhőmentést kérni, de lehet keverem más játékkal. sajnos itt bebuktam több száz órás játékállást."
Fúha ez nagyon fájdalmas lehetett, sajnálomDropboxos és belső tárhelyes biztonsági mentést lehet készíteni az adott világról egyébként, de egyik sem automatikus sajnos
#36960 coco2: azért nincs róla rendesen összeszedett keret leírás, mert minden megtalálható a játékon belüli "Help" menüben (nem külön weboldalra vezet, appon belüli). Az összes játékmechanikát részletesen leírja hogyan működik, van ezen felül benne bestiárium, amiben részletezi az összes állatot + a női és férfi karakterek buffjait/debuffjait. Emellett még egy teljes receptkönyv is szerepel benne a játék mindösszes 1573 itemével, részletes leírással és kraftolási receptekkel, amit típusonként lehet szűrni a könnyebb átláthatóságért.
-
coco2
őstag
Amit kutakodásaim során felleltem a minecraft-ból, az annyi, hogy a pocket edition híjján van internetes szervernek. Jobb lenne egy olyan mod, ami MMO jellegű, és nem asztali gépes verzióban, hanem az androidosban.
A survival craft-nak találtam második verzióját is (2016-os blog). Eddig annyiban hasonlít a mincraft-hoz, hogy arról sem találtam rendesen összeszedett keret leírást magáról a játékról, csak halom sok videót, amit azok fognak megérteni, akik már ismerik a játékot. Imádom, hogy mennyire figyelmetlenek a népek újonc-barátnak lenni
-
-
jonnyjoker01
veterán
Sok játékot próbáltam ki idén (30 körül talán) de mindegyik ugyanarra a sorsra jutott (szinte): Uninstall.
Teljesen megértelek amúgy, Zombero volt egy nagyon jó játék amit találtam, de elkezdtek reklámbónuszokat bevezetni oda is és nincs reklámmentes IAP, akármennyire jó a játék ki nem állhatom a reklámokat, úgyhogy töröltem. Mondjuk én tényleg annyira nem tudom elviselni őket, hogyha valami csoda folytán pl. GTA V vagy bármilyen AAA PC/konzol játék megjelenne Androidra és lenne benne reklám, akkor törölném
3 maradandó újdonság maradt meg nálam 2020-ból, rangsorolva:
(1) Eve Echoes (MMO, nem pay to win, iszonyatos mennyiségű content, rengeteg játékos)
(2) Genshin Impact: egyértelműen az év mobiljátéka az Eve Echoes mellett a szememben, örülök, hogy végre látunk igazán minőségi címeket okostelefonon. Azért második, mert completionist és collector vagyok single player játékokban, de azért mégis gacha monetizációs rendszere van és iszonyatosan drágák a hős nyitások, esélytelen hogy ebben a játékban collector vágyaim beteljesüljenek (amit launch ajándékba kaptunk kb 10-20 ezer forint értékű és én pl iszonyat szerencsétlen voltam és csak Xiangling-et nyitottam amelyik értékelhetőbb hős. Utolsó 35 nyitásom például nem is dobott hőst, csak fegyvereket meg artifactokat)
(3) Otherworld Legends (Roguelike dungeon játék Chilly Rooms-tól, nem pay to win, reklám nem kötelező, nem aggresszív vele) - offline, jó vele elszöszmötölni rövidebb időtartamra -
Micsurin
nagyúr
Az, hogy nézhetsz extrákért reklámot alap szinte minden játékban még akkor is vásároltál már. Az adfree az az, hogy nem fog az arcodba vágni lenyomhatatlan / kinyomhatatlan reklámot.
Egyébként meg pont idle játékok az aránylag nagy reklám termelők nem tudom miért lepett meg a dolog.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Szerintem próbáld ki a Genshin Impact-ot te is, nem lesz nehéz letenni minden más free to play-t, ha megtapasztalod az élményt, amit ez a játék ingyenesen kínál. Nekem bőven elég napi 1, max 2 óra játék vele, még így sem olyan lassú a haladás benne, ennél többet azért sem játszanék vele egy nap, mert annak ellenére is, hogy nem MMO az a kategória, amire könnyű ráfüggeni, na meg túl színes, vidám hangulatú a világa, ami után pokoli élmény visszatérni a valóságba.
Kell olyan játék is, ami után a valóság hat mennyországként, pl: Pascal's Wager.
-
icemad
nagyúr
-
shadowvoive
friss újonc
-
Narxis
nagyúr
Xiaomi Redmi Note 5-mel amin most épp egy android 10-es alapú tweakelt MIUI 12 van komptaibilis, szintén kompatibilis a Redmi Note 4-emel amin AOSP android 9 van. Nem kompatibilis viszont a Lenovo Yoga Tab 3-mal amiben ugyanolyan SOC van mint a Redmi Note 4-ban, az ok, hogy gyári rendszer van a tabletemen ami android 7-es.
Valahol olvastam, hogy minimum android 9 kell ennek a játéknak, csak ezért nem fogok felrakni Lineage OS-t a tabletra, telefonon meg el nem tudom képzelni, hogy kényelmes ezt játszani. Ha valami gamer telom lenne akkor se játszanék ilyenekkel, ez PC-re való, sajnos én maradi vagyok ilyen szempontból.
-
MikeWazowski
veterán
Nem könnyű játék. Második pályán vagyok és eddig csak egyszer jutottam el az utolsó bossig. A két patkányt nem tudom, hogy nyomom majd le. De azért elég érdekes, hogy mindig az első pályáról kell kezdeni... ám látom még csak béta... lehet mikor megjelenik az 1.0 törlődik minden progress?
-
Szia
Csatlaokoznék gang-be viszont a keresőben nem találom a hungarica familiát magasabb szint kell hozzá hogy lássam? Plusz van egy problémám. Nem dob fel nekem reklámot a játék. A boostereket sem tudom aktiválni, sem a helikoptert sem pedig a börtönben nem kapok hogy a hp boostot odadjam a capoknak. Nem tudod véletlenül erre mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest