- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ver'alor
tag
válasz
Ver'alor #19772 üzenetére
És előkerült az IAP is, amivel lehet venni olyan izéket, amik összevonjár a lent levő atomok felét. Ezen kívül amint kiderült, a későbbiekben lesz még pár speciális proton(?), pl a fekete össze tud vonni 2 különböző atomot is, a fehérrel meg lehet klónozni egy általunk kiválasztott atomot. Új rekord: ezüst
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Ver'alor #19719 üzenetére
Próbáltam, nem rossz, de a Deus Ex: The Fall jobban bejött.
És az 1/6-ba kerülSzerk.:
Ez Tps és nem Fps. Bocsánat -
adakiller
senior tag
válasz
Ver'alor #19646 üzenetére
Le a kalappal a válaszoddal kapcsolatban ☺
Annyira nem fontos a magyar nyelv, mert csak kényelem miatt említettem meg, és egy rts hez nem elvárás egy felsőfokú nyelvvizsga ☺
Z steel el én is szemezgettem ma, sztem kap egy esélyt, de lehet a kísérletezés kedvéért rápróbalok a starcraft ra
Nagyon szépen köszönöm a korrekt választ!
-
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Ver'alor #19306 üzenetére
Pont a születésnapomon
Késett, piszok sokat, remélem, nem valami "hányjunk egyet az androidos piacra" dolog lesz. -
csadi0011
őstag
válasz
Ver'alor #19296 üzenetére
Én sajnos ráuntam pár nap után, de tényleg jó játék és nagyon igényes, érdemes kipróbálni legalább egyszer, főleg ha valakinek bejön ez a stílus.
----
Reckless Racing 3-mal valaki játszik? Egyszer megvásároltam, mikor leárazták 1 dodóra, de visszakértem a pénzem, mert nagyon nem volt folyamatos a játék. Olyan érzés volt, mintha szaggatna. Pár másodpercenként volt egy alig látható, de azért zavaró akadás. Másnak is produkált ilyet a játék vagy csak nekem? Xperia Z1C
-
törölt tag
-
válasz
Ver'alor #19270 üzenetére
CSR Racingben a kocsi testreszabás (gondolom vizuális téren gondolod) annyiból áll, hogy minden autót átfesthetsz (néhány előre megadott szín közül választva), meg néhány előre megadott matricázást vehetsz rá (ezek nem kombinálhatóak egymással és sokukért arannyal lehet csak fizetni).
Ja és valamennyi aranyért átírhatod a rendszámtáblát külön minden egyes autónak.Valamint gyorsulási verseny lévén egyhangú bizony a játék, szóval az eddigieket összegezvén, nem feltétlen kell kapkodnod a játék kipróbálását illetően.
-
bepe79
addikt
válasz
Ver'alor #19137 üzenetére
Van benne valami invite friends to play, tehát meg tudjuk hívni egymást, de azt nem tudom, hogy a meghívottnak csak szól-e, hogy van egy ilyen játék és gyere játszani, vagy pedig egy szerverre netán egy room-ba be tudunk menni, és tudunk játszani.. mert ha ilyen lenne, akkor lehetne kreálni egy mobilaréna szobát, ahol csak az itteni emberkék játszhatnának: ) Túl szép, hogy igaz legyen..
-
bepe79
addikt
válasz
Ver'alor #19135 üzenetére
Hát, most sem sieti el, bár simán kibírható/kivárható.Nekem WiFi routeren lóg itthon a telefon, ami a Digi netét osztja, így eddig 1x volt olyan, hogy connection-re hivatkozva ledobott a szerver. Egyszer volt olyan is, hogy semmiképp nem akart csatlakozni az adott pályához, de a retry, meg a telefon vissza gombja is ugyanúgy az újracsatlakozást akarta, úgyhogy kénytelen voltam kitaszkolni a játékot Android alatt.
De most játszottam jó sokáig, hihetetlen gyorsan leszívja a telefon akksiját (ami nyilván nem 1-2 óra egyhuzamban játszásra van tervezve)
-
-
Danny365
őstag
válasz
Ver'alor #19002 üzenetére
Hmm, én semmilyen Raident nem tudok venni a store-ból. Mondjuk nekem az a challange teljesen kimaradt, gondolom ezért. Kár érte, bár csak nem a legütősebb karakter, legalábbis remélem.
Amúgy ez a Revenant Sub-Zero, meg Revenant Jax Briggs mikor került a játékba? Tök jól néznek ki, őket sem láttam ez idáig.
-
saelin
veterán
válasz
Ver'alor #18950 üzenetére
Egy ps1-es mortal kombat nem lenne jó vagy snes-es? Én nem tartom túl jónak a dos emulátorokat, mert sem sebességben, sem pedig irányításban nem túl jók, egy teljes klaviatúra kell nekik, míg a konzolokhoz elég egy controller. Az egér emulációja pedig nincs jól megoldva, nem tüntethető el a rendszer kurzora, ami szerintem borzasztó idegesítő és sokszor szülhet problémákat is (elcsúszik a játék kurzorjától).
Én anno kértem refundot a dosboxra, mert egyszerűen androidon nem oldható meg normálisan a dos emulációja, csak és kizárólag pcn. Ellenben tegnap megvettem a drastic ds-t és nagy meglepetésemre kevesebb grafikai bug jelentkezik a pokemon platinum ban, mint a pcs emulátorral!
Leteszem a kalapom a fejlesztők előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest