Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Lara Craft GO kicsivel több mint 400 Ft a playen. Le is csaptam gyorsan rá.
-
Le lett árazva egy rakás 2k játék (pl XCOM), nézzetek fel az app-sales.net oldalra.
-
assemble
addikt
válasz
Danny365
üzenetére
Basszus, nem gondoltam volna h ez valaha kijon mas platformra, de belegondolva a PSP verzio most mult el 10 eves, ezek szerint csak "idoleges" exkluzivitas volt, megha baromi sokaig is tartott.

Amugy ezt meg a Vice City Stories-t is vegignyomtam anno PSP-n, de azert nem rossz ha kijon mashova is. -
Megjelent a Cut the Rope: Magic. IAP-os, de 4 USD-ért unlockolni lehet a teljes játékot. Annyit még meg is érhet.
-
Danny365
őstag
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - Androidon "soon", jelentsen bármit is.
Ehhez a részhez nem volt még szerencsém eddig, úgyhogy én várom, bár GTA-kat annyira nem szeretek telefonon játszani.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
beloadjoker
üzenetére
Ment pu

-
beloadjoker
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem..... az exagear pont armre van kitalálva
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
beloadjoker
üzenetére
Csak Intel procikkal működik?
-
Yayoh
aktív tag
Star Wars Galaxy of Heroes-t frissítették, bekerült néhány új karakter az új filmből, meg kapunk 2 karaktert ajándékba.
-
beloadjoker
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ahh megoldható az hidd el

Linux deploy-->arch ubuntu amit akarsz-->exagear-->nyertél -
csadi0011
őstag
Eddig 1-ig mem jutottam el, de nem rossz.

-
Viktor77
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mire gondolsz? Mert az Exagear Strategies-zel játszottam pc-s Heroes 3-mal.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
beloadjoker
üzenetére
Ez nem androidra van. Csak debian és ubuntu képfájlok leteznek, melyeknek nincs sok közük az androidhoz.
-
assemble
addikt
-
Saccco
nagyúr
Megint ajánlanék két játékot, még nem teszteltem őket, de tetszenek...

Kissé Heroes-szerű, még nem próbáltam, viszont feltételezem, hogy elég IAP-os.
A második inkább érdekes, épp telepítem.

Az EP.1 nyugtalanít, nem tartom kizártnak, hogy a folytatást meg kell venni.
-
beloadjoker
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Azért pl ha megnézed zenfone 2-t hogy már mennyit értek el a telóval milyen kis idő alatt... mellesleg van már megoldás is ami jó is armre csak fizetősexagear... és nem nem lehet levadászni sem internetről, legalábbis nekem nem sikerült

-
tomee007007
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Már 2 éve várják hogy legyen

-
beloadjoker
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
intel procis cuccot kell venni, még nincs tökéletes de lesz

-
KisApám
addikt
Tudnátok pár játékot mondani, amely BLUETOOTH GAMEPAD-dal működik?
1 focis játékom van fent (Dream League Soccer), amivel működik.
Autós játékokat tudnátok mondani, hogy NE telepítgessek mindent fel feleslegesen a tabletra? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
asdasdasd
üzenetére
GTA Vice City, 3, San Andreas
Deus Ex: The Fall
Oddworld: Stranger's WrathMost ennyi jut eszembe. Sajnos nincs sok, vagy ha van, akkor azokat már kijátszottam

Én amúgy nagyon örülnék egy olyan emulátor szerűségnek, mint linuxra a wine. Cod1, Mohaa stb...-vel simán lehetne játszani még szvsz.
-
Véreshurka
senior tag
Ingyenes a playen az Armored Strike Online [link]. Sztem nem rossz kis játék, így egy próbát bőven megér.
-
asdasdasd
tag
Olyan játékokat keresek, ahol egy történetet kell végigjátszani, szép grafika, és nem kell állandóan fejlesztgetni a figurát.
kb mint egy Tomb Raider
és lehetőleg iap nélkül játszható... -
Jumbozorz
senior tag
-
Maxtreme
addikt
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Vissza az RPG-khez, szintén a Darkness Reborn készítőitől ez sem tűnik rossznak.
Bár nagyon távol áll tőlem a manga világ, de itt (dszámomra) nem zavaró
-
MoRT2195
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Room-okat végigvittem már. iOS-re már megjelent a 3. rész, hamarosan Androidra is jön, nagyon várom már.

Cogs-ot majd megnézem, nem tűnik rossznak.Saccco: A Winter Fugitives jónak tűnik, ezt én is megnézem.

-
Saccco
nagyúr
Két játékot ajánlanék, mindkettő runner, de nem a megszokott, sőt egymásra sem hasonlítanak.
Egy lovagot kell irányítanunk (két gomb: ugrás/támadás). Vannak benne poweruppok. Az achievementeket kiszedhetőnek nézem, de pontosan nem tudom, ahhoz még keveset játszottam vele. Összesen 59 achievement van benne, ebből 58db 1.000XP-s, 1db titkos. A design szép. Az irányítás egyszerű, de mégis szokni kell, pl.: ugrás ereje, főleg a szövetségesek átugrása nehéz.

Winter Fugitives: stealth gameEz egy lopakodós játék, egy menekülő figurát kell terelgetni, a cél az őrök elkerülése. A design itt is nagyon jó. A környezet második világháborús. Pöckölgetéssel lehet a karaktert irányítani. Lehet kulcsokat gyűjtögetni, amivel alagutakat, raktárakat nyitogathatunk könnyebb továbbjutás, illetve poweruppok reményében. A menekülés közben sorstársakat is ki lehet/kell szabadítani néha. Az achievementek egy része könnyen teljesíthető, viszont az utolsók szerintem küzdelmesek lesznek.

-
MoRT2195
tag
A Hitman GO-t én nagyon untam. Alig volt erőm 10 pályát lenyomni rajta. A Lara Croft-ossal majd lehet teszek azért egy próbát, talán az valamivel jobb a játék témája miatt. Badland megvan, azzal szoktam játszani mostanában.

-
erzol
őstag
-
MoRT2195
tag
Hello!
Tudnátok ajánlani valamilyen logika és/vagy platformer játékokat (mint a Monumenty Valley, vagy a Limbo). Nagyon szeretem az ilyen játékokat, de nem nagyon találok ilyeneket.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Sziasztok,
Nagyok sok órát beleöltem a játékba és valóban nagyon jó játék, de max szinten, már pénz nélkül nagyon sokat kell farmolni, hogy a szintet tudjad tartani a VIP játékosokkal, de a max szint az minimum 2 hónap napi fél-1 óra játékkal.
-
Maxtreme
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
No akkor faja.

-
fdisk
őstag
Egy ilyen tab beszerzését tervezem.
Az érdekelne, hogy játékok téren hogy teljesít a vas?
Most csak a pvz2-vel és a walking dead no mans landel tolom, de bármilyen játék szóba jöhet később. -
válasz
Saccco
üzenetére
Hopp, nem is gondoltam volna, hogy egy folytatásból hiányzik az achievement rendszer, kár ezért a visszafejlődésért, így nálam is ki fog esni. :/
-----------------------------------------------
@Danny365: Most nem tudom hirtelen összeszámolni, de 500-1000 XP-s achi-k vannak csak, de azért sok kicsivel lehet menni valahova.
Szerk: Nem is kell már összeszámolnom.

-
válasz
Saccco
üzenetére
Kicsit felcsigázódtam ezzel a "Minden achievement elérhető" részen és gondoltam egyébként is elkéne már a sok keményebb ás akku szívó játék mellett egy könnyedebb szórakozás is a telefonra és ez az eddigi ~fél óra alapján be is váltotta a reményeimet!
Szóval köszi az ajánlást, nagyon tetszik!

Ebbe simán fizetnék is még, már csak a kötelező, de bár pár pár másodperc után skippelhető hirdetések megszüntetése érdekében is.
Tényleg durván minőségi brick-breaker játék, ilyen profin összerakott játékkal nem is találkoztam talán még ebben a faltörő kategóriában.Második részét játszod?
Ha igen, mindenképp ossz meg arról is infókat, beleértve az achi-k teljesíthetőségét is!
-
Maxtreme
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
ha postázol nekem egyet eskü kipróbálom..

Am nem kell hozzá (szerintem) controller, nagyon jól kezelhető (legalábbis nagyképernyős tabon) -
Maxtreme
addikt
Ha valaki jó RPG-t akar, tegyen egy próbát ezzel.
Tabon beleöltem már pár órá, egészen addiktív, és nem tűnik különösebben pénzéhesnek se. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nálam is a skillek benyomásánál akad be egy picit. Az SFX-et kapcsold ki, az segít.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Ezt tegnap fedeztem fel és nagyon szép grafikája van az LG G4-et is akasztja rendesen...
-
milkabrams
őstag
válasz
Mi a Manó?!
üzenetére
dead effect 2, aralon forge and flame
-
Saccco
nagyúr
válasz
Mi a Manó?!
üzenetére
Amiket említettek:
Order & Chaos 2: Redemption
Vainglory
Amit még nem:
Modern Combat 5: Blackout
Gangstar Vegas
GTA sorozat
Real Racing 3
NFS No limits
MMX Racing
NBA 2K16
FIFA 16
Godfire: Rise of Prometheus
Dead Trigger 2
Bladeslinger
AVP: Evolution
Dungeon Hunter 4
Dungeon Hunter 5
Wild Blood
The Dark Knight Rises
Walking War Robots
Sniper Fury
World of Tanks Blitz
Respawnables -
Mi a Manó?!
tag
Tudnátok olyan játékot ajánlani, ami jelenleg a legkomolyabban igénybevesz hardveresen egy androidos telót?! A Nova 3 már kipipálva!
-
Barell
őstag
Sziasztok. Keresek Online játékokat ami nem feltétlen igényel wifit hanem mobilnettel is játszható. FPS-RPG de legjobb lenne valamiféle MMO jellegű ez esetben jó lenne ha magyar klán is lenne esetleg. De bármi érdekelne ami játszható multiban, akár autós is. Köszönöm előre is a tippeket!

-
t420s
aktív tag
A Mortal Kombat X androidos verzióját voltaképp hogyan kell használni? Böködöm az ujjammal a képernyőt és ennyi?
Ugye a Mortal úgy néz ki hogy háttér előtt áll szemben két harcos. Az egyik én vagyok és ütök rúgok stb. PC változatban adott billentyűvel üt rúg hajol lehet kombinálni ütés és hajolás egyszerre stb.
De androidos változatban hol vannak a kezelőgombok? Ott áll a harcosom, böködöm a képernyő adott részét az ujjammal és egy böködés egy ütés. Dupla gyors böködés hárítás. Néha van swipe.És ennyi lenne? Mert ez így marha nagy túró az egész, 5 perc alatt halálra unom. Nyomogatom az érintőképernyőt a harcos meg ütöget, de hogy rúgok hajolok fordulok stb?
PC-n kilométer hosszú a keyslist és mind egy mozgást eredményez-de itt?Köszönöm
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Játszható, én mobilos részekkel is játszottam. Elsőre kicsit nehéz, de meg lehet szokni. A kontrolleres irányítás se volt egyszerű ennél a játéknál szerintem. (legalábbis elsőre)
-
Mr X
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én igazából pont ezért nem merem megvenni, a pc-s klasszikus után nem szeretnék csalódni az irányítás miatt. Inkább maradjon meg kellemes emléknek.
-
pocokxx
Közösségépítő
Metal Slug széria le van árazva. Ismeri valaki? Érdemes benevezni rá?
-
Amur
addikt
Felrakta youtube-ra is csak kicsit később:
Lara Croft Relic run gameplay
-
Amur
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Relic Run szépen futott, mással még nem próbáltam.
Még mindig kiváncsi vagyok hogyan tudom egyenest a youtube-ra tölteni, mert nekem az everyplay-re rakta ki,pedig kért google bejelentkezést, és a youtube-ot választottam a share opciónál..
-
Amur
addikt
Nem tudom észrevettétek-e hogy a legutóbbi google play frissítés óta sok játékba bekerült az everyplay record opció, amivel a játékmenet rögzíthető, visszanézhető, majd megosztható youtube-on, facebook-on, twitteren!
Nekem az első videórögzitő alkalmazás ami gond nélkül müködik, eddig amiket javaslatra kipróbáltam mindegyikkel voltak alapvető problémák(egyikkel úgy kifagyott pl. a teló hogy csak újraindítás segített)
Érdekesség: PC-n pont ment egy youtube feltöltésem, ennek ellenére elindította és feltöltötte, gondolom mert az everyplay serverre ment elöszőr, onnan lett youtube-ra megosztva.
Rejtély megoldva, ugyan a youtube-ot választottam, mégis everyplay-re rakta ki:
Relic Run T-rex kill videó -
Köszi, de buktam mindent biztosra, ugyanis kipróbáltam.
Ráírtam előtte a fejlesztőkre is, hogy van-e manuálisan megoldás profilkimentésre, amire szomorú választ adtak. Akkoriban még nem ismertem ilyen megoldásokat, mint amik most az Összefoglalóban szerepelnek.
Pár hónappal ezek után kapott a játék végül felhőmentést.

-
csadi0011
őstag
Tap Company-t kipróbálta valaki?
Én elkezdtem játszani vele. Igényes játék. Így rövid ideje játszva eddig azt mondom, hogy olyasmi, mint az Adventure Capitalism. -
Saccco
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ilyet is látsz?
" Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis."
-
csadi0011
őstag
Age of Empires:WorldDomination
Ingyenes. Nagy név, ezért osztom csak meg, amúgy nem töltöm le, és nem írok róla semmit. Régiózár van.
Itt egy poszt róla.,
Itt egy másik. -
Amur
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Késő kapcsoltam a mentésekkel kapcsolatban, sajnos nem néztem utána hogy a relic run nem felhő mentős.
Aprópó a Temple Run2-vel viszont tegyél egy próbát, mert nekem telefonváltás után minden meglett a google fiókba bejelentkezés után.(kivétel pénz és smaragd, de az elért teljesítményeket nem kellett újrakezdenem, a megszerzett relic-ek, megvásárolt emberkék is megvoltak, a szintemet sem buktam).
-
Ver'alor
tag
Heló, arról van valakinek valami információja, hogy a Don't Starve: Pocket edition meg fog-e jelenni androidra? Ha igen, esetleg tud valaki dátumot?
Köszönöm! -
Arany helyett gondolom pénzt akartál írni.
Profilodat meg sajnálom, fenti Összefolgalóban lévő ADB-s Total Commander-es profilkimentési módszer tuti működik, számtalanszor mentettem már ki a mentésemet vele sikeresen ebből a játékból.
Bánom, hogy annak idején még nem ismertem, mikor Temple Run 2-re rá voltam gyógyulva, nagyon sok energiám benne volt abban is és érdekesnek tűnne pedig ez az új frissítése,de már nem kezdem újra el a játékot nulláról.
Relic Run-ban Boss-okból jön a legjobban a gyémánt, igen.
Tippre meg sok egyebet nem lehet nagyon említeni, csak amiket eddig is.
Először a pisztolyokat, valamint a Boss harcokhoz vagy az assault, vagy pedig az íjpuskát gyúrogatni. Mindkettő nagyon hatásos ellenük.
Coin trail-re is mehetnek pontok, hogy hamarabb adjon ezüst és arany érméket a játék.Átkot küldök majd persze (el is feledkeztem közben a témáról), de már csak holnap játszok majd.
-
gergom91
tag
Buried Town, a Play ajánlotta, gondoltam kipróbálom, elég nehéz gyűjtögetős túlélős zombis játék. Első nekifutásra 7 nap a rekordom. Van benne IAP, nem drága viszont szerintem rengeteget segít, úgy pedig talán túl könnyű is lenne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest