Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Tales from the Borderlands első epizódja ingyenes lett, de lehet, hogy csak rövid időre.
-
csadi0011
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Hát így érthető.
Más: The Walking Dead: No Man's Land Gameplay Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tVxM1khSwSI
Jónak néz ki. Először belepörgettem és azt hittem, valami Commandos féle játék lesz, de sajnos nem. De jó is lenne. -
Saccco
nagyúr
válasz
csadi0011
üzenetére
Szoktam, de sajna nincs olyan sok időm, hogy mindet ki is vegyem.

Viszont szeretem az achievementeket, nem is játszok olyan játékkal, amiben nincs. (Kivéve 1-2 kihagyhatatlan vagy nagy kedvenc, pl.: GTA Chinatown Wars. )Szerk.: Pont az idő miatt keresgéltem gyorsan sok XP-t adó játékokat.

Szerk.2: Viszonyításnak: ugyanakkor raktam fel az NFS-t, mint ti és még csak 6-os szinten vagyok... Az NFS topikban meg repkednek a lvl20+-ok.
-
Saccco
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
26.

-
maximilian4
addikt
Ha már achievement. Ki hanyas szintű? Én most épp 18. szinten vagyok.
-
Amur
addikt
egy kis plusz kihivás. Szeretem ha van benne acsi. Főleg ha sok, és rávezet a játékban rejlő értékekre, olyan dolgokra késztet amit amúgy ki sem próbáltam volna.
Darkrock:
nekem nem engedi a monument valley-t.. azt írja az én régiómban nem lehetséges..
Próbáltam usa és UK országváltással is..(magyarország nem választható) -
darkrock
aktív tag
Amazonon ingyenes a Monument Valley és a hozzá tartozó összes kiegészítő.
(#20590) locaLpatrioT: ketto, de az egyik asszem ingyenes
-
datomi
tag
Tudnátok a PC-re létező Prison Architect című játékhoz hasonlót ajánlani droidra?
Köszönöm
-
Bozek
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Jár.

Én egy iPega PG-9052-vel nyomom, ha épp időm engedi. Csak az a bajom vele, hogy ha feltöltöm és nem használom, akkor is lemerül. Lehet, hogy rendelek egy másikat, végülis az a 22-24 dollár nem a világ.
-
maximilian4
addikt
Van ám. Eredeti ps1 sony controller. Már használtam a telóval ( ps1 controller -->ps1/usb átalakító-->otg kábel-->telefon). Kicsit hülyén néz ki igaz, de nagyjából működik. Mások blútuszos kontrollerrel nyomják, én kábelrengeteggel, átalakítóval.

Am közben eszembe jutott nekem is az emulator. Jár nekem a keksz? ^^ -
Bozek
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Vagy az Abe's Exodus.
Egyébként meg PS1 emulátorral tökéletes, főleg, ha van egy kontrollered is hozzá. -
maximilian4
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hogy én ps1-en mennyire szerettem az oddworld-öt.
Ha tényleg jó, akkor én is leszeden.Bár nem olyan mint ott az abe's oddysee volt, de hátha.
-
RaverShox
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tetszetős
Lehet,hogy megérné az árát. -
jonnyjoker01
veterán
Ha már minőségi játékra vágyik mindenki, akkor ajánlok egyet (bocs nincs link)
Oddworld: Stranger's Wrath
Tps-Fps játék, tartalmasnak néz ki, most pont le is van árazva. Eddig kb 1 órát nyomtam ma (és ez csak a tutorial volt
) jó játék szerintem. Ha maga a tutorial egy óráig tartott akkor szerintem nem lesz gond a tartalommal. Vannak benne cutscene-ek, teljesen PC-s feelingje van 
-
Saccco
nagyúr
Van új humble bundle.

Min $1:
Deep under the Sky
Botanicula
Haunt the House TerrortownÁtlag felett (jelenleg $4.05):
Jelly Defense
Dark Echo
Fearless FantasyKésőbb szokás szerint bővül a lista. A csomag értéke $30.
-
Saccco
nagyúr
Play játékokon belül a felfedezés menüben csak olyan játékok vannak, amikben legalább ranglista van. Ha ráböksz a telepítésre akkor átdob az áruházba ahonnan tudod is telepíteni.
-
Amur
addikt
google play achievement-es játékokról van valahol lista?
Play-en nem tudtam ilyen kategóriára keresni.
Elsősorban igényesebb autós és runner játékokat keresek amiben GPlay acsik is vannak.
Relic Runner,daytona rush, ski safari, on the run, CSR Racing és társait keresem. -
goom
senior tag
Minden segítséget nagyon köszönök mindenkinek!
-
persil
nagyúr
Ha ilyen értelmesebb a kiscsávó, akkor tudom nektek ajánlani a farms and castles és az atomas című játékokat, mindkettő faék egyszerű, de agyat megmozgató és mellette kifejzetten élvezetes, jópofa grafikával

Én közel 30 éves fejjel is jókat játszok ezekkel bkv-ra várakozás közben
Szrk.: bocs az előző dupláért, nem figyeltem.
-
persil
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
"hat-hét körüli fiúnak, erőszak-mentes kategóriában, logikai, fejlesztő jellegű ..."
"Dead trigger 2"
Made my day bro!

-
maximilian4
addikt
Egyébként nagyon ajánlom a machinarium-ot és a monument valley-t. Ha nem is kifejezetten logikai, de használni kell az agyát és a látványvilág is szép. Valamint 6-7 évesen biztos örülne egy rayman-nek, leo's fortune-nak, BADLAND-nek, ezek mind nagyon hangulatos kis játékok
-
Saccco
nagyúr
Subway Surfers - ügyességi
Transmission - logikai, bár ez lehet, hogy erős
Doors&Rooms 2 - szabadulós, annyira nem nehéz, legalábbis az elején
Doors&Rooms 3 - ugyanaz
Hill Climb Racing - ügyességi, autós, oldalnézetes
Triple Town - logikai, három egyforma elem összevonódik, mondjuk ez sem túl egyszerű
Real Racing 3 - autós, egyszerű, szórakoztató, erősebb gép kell hozzá
Ski Safari - egyszerű, látványos, egy gombos, szórakoztató
Ski Safari 2 - ugyanaz
Where is my water 2 - logikai, a víz útját kell megtalálni, szép grafika
Daytona Rush - ügyességi, autós, nascar, egyszerű, sávváltós, runner
Sword of Xolan - ugrálós ügyességi, klasszikus, pixeles grafika
Manuganu - ügyességi, ugrálós, kifejezetten gyerekeknek való
Manuganu 2 - ugyanaz
Angry Birds játékok
LEGO játékok -
goom
senior tag
Sziasztok, segítséget (ötleteket, tippeket) kérek tőletek.
Barátom kisfiának kell "telepítenem" új tablet-jét. Játékok terén azonban semmi ismeretem, tapasztalatom nincs: kérlek benneteket, ajánljatok hat-hét körüli fiúnak bevált, érdekes, ötletes stb. játékokat - lehetőleg erőszak-mentes kategóriában. Meglehetősen jó tanuló, tehát alighanem logikai, fejlesztő jellegű téren lenne érdemes gondolkodni...
Előre is nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni! -
akooos
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Gondoltam, hogy az LP lesz a bűnös. Hiába nem akarod az IAP-ra használni. Lehet arra is használni, ezért a játék fejlesztők félnek tőle. Hozzáteszem jogosan, mert nem kevés ember használja IAP szimulálásra.
-
akooos
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
És mi miatt nem indul el?

Gondolom nem egy fájlkezelő app miatt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbert1998
nagyúr
Milyen jogon teszi azt, már nem az első játék, hogy van egy alkalmazáson telepítve, és nem hajlandó elindulni miatta. Szóval ez olyan, mintha megvennem mondjuk a nod32-t és van a gépen a nero7 és addig nem indul el a nod, míg a nerot le nem törlöm. Ez wtf?!

-
Erre az "1 perces pálya" témára annyit még, hogy szerintem az EA ezt a mobilos NFS-t direkt inkább csak ilyen promózási célra szánta, hogy az embereket beizzítsa a hamarosan konzolokra megjelenő fő NFS részre.
Ezt már csak azért is gondolnám, mert van a két játék között hasonlóság (azon kívül persze, hogy mindkettőben autók vannak ugye).Meg mert tud azért komolyabb versenyzős autót is villantani ez a Firemonkeys ugye (RR3).
Nekem egyébként mindent összevetve bejön ez a No Limits (én is többet töltök ugyan menüben, mint versenyen).
Rendesen függője lettem. Legalább annyira, mint korábban az Asphalt Overdrive-nak. -
RaverShox
tag
Adtam még egy esélyt a No Limits-nek,nem olyan rossz ez...

-
eastone1
senior tag
Hali. Tud valaki td játékot ajánlani az újabbak közzül?
-
RaverShox
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Köszi! Nem szúrta ki a szememet amúgy...

-
RaverShox
tag
No limits-ben hol lehet állítani az irányítást?
-
Rula
tag
A Torchlight Mobile zárt bétájáról került fel pár videó youtubera...
pl ez
Jól néz ki (szerintem), úgy tűnik f2p lesz, energia rendszerrel. -
krystman
őstag
Olvasgatom amit írtok, egyet is értek veletek. De, amikor azt mondjuk, hogy nagyon sok munka és pénzt is akarnak látni ebből, ez igaz is. Viszont azt is látni kell, hogy nagyon ritka valami új mobil játékok terén. Pl a szerepjátékok egytől egyig ugyan azok. Más karakterek, de szinte megegyezik az összes szerepjáték. Olyan mintha ugyan azzal kellene játszani. Plusz ezek a 1perces pályák amik vannak, számomra dög unalmas, egyszerűen nem tud a játék hatása alá kerülni az ember mert 10 ellenséget leüt plusz egy főellenséget, aztán vége. Számomra ezek olyanok, hogy inkább unalmassá teszik minthogy szórakoztatna. És e mellé jön az iap fizetés, miközben kb 15-20000 is lehet fizetni, és hol van ez egy Pc vagy konzol játéktól, miközben ott csak 1x kell fizetni. Szerintem itt mobilon is van igény normális játékokra, és nem ilyen 1perces pályákra. Pl a Tomb Raider Go is fizetős, még is sikeres. De van olyan is ami iapos de jó játszható pl a DH4 vagy a Mage and Minions.
-
törölt tag
Sose voltam olyan akinek mindene a grafika.
Én pl. nagyon rég óta játszpk PC-n a Counter Strike-al. A legújabb részben minden off, és low-on van, mert az fps a lényeg. Régebbi részekben még úgy módosítottam a cfg-t, hogy eltűnt pl a fáknak a lombja. Mert az is visszavette az fps-t -
válasz
csadi0011
üzenetére
Multiplayer-nél Pay2win szinte az összes IAP-os játék. Az meg, hogy nem kötelez, hogy fizess nem igaz. Amire nem kötelez az az, hogy játsszál vele. A legtöbb IAP-os játék terelget a vásárlás felé, különösen igaz ez az EA játékaira.
Vannak üdítő kivételek IAP-os játékokban, pl. most legutóbb ami eszembe jut a Ski Safari 2, elég jól elvagyok vele IAP nélkül. Nem ront a játékélményen se. Ja meg még a Smash Hit és a Commute is ilyen. Megvettem mindkettőben a premium-ot de nem a checkpoint-ok miatt hanem mert annyira jó játékok, hogy támogatni akartam a fejlesztőt, az már bónusz, hogy egyéb pluszt is kaptam.
Negatív példa a közelmúltból pedig a Star Trek Wrath of Gems. Imádom a Star Trek-et és egész jó sztorit adtak a játékhoz, 2 sorozatot is felhasználva a Star Trek világából, mégis olyan masszívan kényszerít az IAP-ra, hogy törölnöm kellett. Nem az a baj ha egyre nehezebb hanem, hogy ha látom, hogy egyértelműen arra megy ki az egész, hogy költsek. Ha meg már költök akkor az nekem olyan mintha csalnék hiszen ha sokat költök simán megyek előre mint kés a vajban és oda is van a játék élvezete.
Sajnos az utóbbi típusú IAP-os játékból van egyre több. De én most már nem koptatom a témát tovább, de nagyon szomorú, hogy ez az irány a mobilos játékiparban.
-
-
-
törölt tag
Mikor jelenik meg a CSR Racing 2?
-
csadi0011
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
Főként telefonokról beszélünk. Más a vevők hozzáállása a játékokhoz. A fejlesztők ezt nézik. Sokan komolyan sem veszik a rájuk érkező tartalmakat. Az árkülönbséget is ezért mondtam. Hogyne szólna minden a pénzről, amikor nekik ez tényleg munka. És ugye minden attól függ, hogy kiknek, milyen játékot akarsz.
Ez éri meg nekik és kész. Senki nem kötelez arra, hogy elkölts 10-20 ezer forintot. Supercell játékokban pl. el sem akadsz sehol, de még is költenek benne.
Egyetlen ami zavaró számomra az ilyen játékokban, hogy aki többet fizet, az előbbre járhat. Ez végül is korrekt, mert ő fizetett, én nem, akkor megérdemli, hogy előbbre van. Viszont néhány játéknál ez kb. olyan, mintha megbundáznál egy meccset. Legális csalás.
De PC-n is megy ez, nem? Ezek az ingyenes mmorpg játékok. -
air
nagyúr
Technikailag ez lényegtelen. Kit érdekel, hogy van-e shader vagy nincs? A játékost minimálisan érdekli ez a technikai majmolás. GTA-t sem azért vették annyian, mert olyan a shader amilyen.
Mondjuk a GTA SA-t sem véletlenül portolták, és nem lett freemium. Pedig simán lehetne a tag-eket, a kagylókat, a fényképeket, a patkókat pénzesíteni.(#20533) norbert1998
Mit kezdek én?
Te forgatod ki folyton más mondanivalóját. Vagy csak az enyémet?
-
Maxtreme
addikt
Kill Me Again : Infectors

Klasszik "gyémánttologatós" játék újragondolva. Többféle választható ,skillezhető karakterrel fegyverrel.
Kb 1 órányi játék után egészen jónak tűnik.IAP van, és sajnos elég durvának tűnik. -
válasz
csadi0011
üzenetére
Az új tartalmat régen DLC-nek, még régebben kiegészítőnek, még régebben meg a játék folytatásának nevezték. Elkértek érte valamennyi pénzt és viszontlátás. A freemium-nál adnak ingyen egy DLC-nek se nevezhető frissítést viszont a 10-20ezer Ft-os IAP ugyanúgy benne marad a játékban és ösztönöznek arra, hogy használd. Legalább a legolcsóbbat.
Tehát lehet itt beállítani olyan nagy cégeket mint az EA irgalmas szamaritánusnak de közel sem erről van szó. Szimplán csak a pénzről. Összetett játék? NFS? Ez most komoly?

-
Messze vannak még a telefonos játékok a konzolos/pc-s játéktól. Nyers erőben hiába nyomják le a korábbi generációs konzolokat a mostani telefonok GPU-i, sok mindent nem tudnak még. Csak hogy egy egyszerű példát mondjak, nincsenek shaderek (vagy még egyáltalán nem használják azokat).
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
"Egy freemium játék, androidra, soha nem fog 265 millió dollárba kerülni."
Hol mondtam én ilyet? Szövegértés?

-
air
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
A GTA V a legjobb ellenpélda arra, amit Csadi mond.
Egy játékot jól kell megcsinálni, az árát korrektül kell belőni és akkor profitot fog termelni. Nem is akárhogyan.
A GTA V volt a megjelenésekor - tudomásom szerint még most is - minden idők legdrágább játéka, a 265 millió dolláros költségével. Ez már az előrendelésekkor megtérült, és az első 3 napon elérte az 1 milliárd dolláros bevételt.
Egy freemium játék mikor lesz képes ilyenre?(#20529) norbert1998
"Azért egy konzolt ne hasonlits már egy nyamvadt telefonhoz"
Miért ne?
A mostani telefonok jóval erősebbek hardverileg, mint a Xbox360.
A használói közzel ugyanaz a réteg. Csak az egyik hordozható, a másik nem.
Mi az az egetverő különbség köztük? -
-
csadi0011
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
Relatív. Játéktól függ. Egy Minecraft pl. sosem lesz freemium. Nincs értelme megcsinálni annak.
Akinek sok pénze van és szeretné arra költeni, hogy problémamentesebben játszhasson, az költsön csak.Szerintem a nevesebb fejlesztők nem hagyják játszani azokat, akik csalnak egy online játékban. Pl DT2 bannolások
Az nálam rendben van, hogy a freemium játékok divatot csinálnak és ezzel kisebb az esély, hogy később jön értelmes nem P2W játék, de ma a mobiljáték iparában szvsz, ha összetett, sok munkával járó játékot akarnak csinálni, aminek frissülő tartalmai vannak, a freemium a legjobb megoldás. Később talán megéri nekik valami jó játékot csinálni, ami közel sem freemium.
Amúgy nézzétek meg a nevesebb PC/konzol játékokat. 10-20 ezer forintba kerülnek. Nem 2-3 ezerbe, amit kb mindenki sokall egy játékért. -
válasz
csadi0011
üzenetére
Túl sokat gondolsz mögé. Amikor azt látom, hogy egy IAP-os játékban a vásárolható tartalom 1000Ft-tól 20ezerig is lehet akkor itt egyértelműen a pénzről szól a dolog. Legyen mondjuk 2ezer Ft IAP nélkül. A nyakamat merem rátenni, hogy nem keresne így a kiadó annyit mint "ingyenesen" IAP-al.
Aki meg warezol annak az IAP is megoldható, kár ezt ebbe belekeverni. Tele van mod money apk-val a net, NFS-ből is van.
-
csadi0011
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Az addigi contentért fizetsz, nem a későbbiekért. Vagy te azért fizetsz iap-t, hogy sporolj a jatekban, és varod, hogy jojjon valami jo?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
csadi0011
üzenetére
Az a baj, hogy ez a te döntesz nem ennyire fekete-fehér. Jól rádtukmálja magát a játék, nézd de jó nézd milyen jó, kifizeted aztán egy hét múlva megunod mert elfogy a content.
Amúgy meg egyszerű a védelem. GP regisztrációs ellenőrzés. Ha be tudsz lépni és a neveden van a játék elindul, ha nem, akkor így jártál.
-
csadi0011
őstag
Azért gondoljatok bele abba is, hogy a gyártók milyen helyzetben vannak. Sokan illegálisan szerzik be a játékokat, sokan nem hajlandóak kifizetni egy játékért annyit, amennyiért a fejlesztőknek megérné folyamatosan fejleszteni, odafigyelni rá. Sokan nem tudják, hogy ki lehet próbálni a játékokat play-en és nem mernek próba nélkül játékot venni. Szerintem a legtöbb játékos gyerek, akiknek nincs saját bankkártyájuk, vagy a szüleik nem olyan hülyék, hogy megadják a sajátjukat ilyen dolgokra. (mondjuk odafigyelnek erre az incidensek miatt, de szerintem még félősek a szülők)
Vedd meg az RR2-t, ha neked nem kell a frissülő tartalom.
NFS: MW relatíve egálban van grafika/hardverigény arányban a No Limits-szel. Szerintem nem véletlenül tudtam én is 200 forintért megvenni.
Szvsz korrektek ezek a játékok. Mármint ahhoz viszonyítva, hogy ők mit kapnak azért, amennyit dolgoznak. Némelyik játék tényleg gonosz és lehúzásra kényszerít. De te döntesz akkor is. -
maximilian4
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Én játszok jó pár iap játékkal (rr3, asphalt 8),de haladok vásárlás nélkül is rendesen. Az más kérdés, hogyha vásárolnék biztos gyorsabban haladnék, illetve vannak olyan prémium tartalmak amik csak vásárlással érhetők el, de nekem ezek őszintén megmondva nem hiányoznak.
Egyébként a limbot és a leo's fortune-t a héten vettem meg. Megmondom őszintén először mindkettőt saját magam ingyen raktam fel és játszottam végig, de mivel nagyon tetszett így megérdemlik a fejlesztők a pénzt. Csomó játéknál csinálom ezt, és ha jó és megérdemli a pénzt utólag megveszem. -
no more
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Sajnos, amíg van erre kereslet, amíg lesznek olyan debil emberek, akik ilyenre költenek, addig ez a tendencia marad. :/
-
no more
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
+1, Az IAP szégyen! Inkább legyen 500, 1000, 1500! Annyit még megér egy mobilos játék szerintem! Pl. A Limbo elképesztően jó játék, simán megéri az árát!
-
felixo
őstag
Folyamatosan ez az IAP téma ... hogy várhatjátok el egy jó, karbantartott játéktól, játékoktól, hogy teljesen iingyenes legyen ?
Ti ingyen dolgoztok a munkahelyeteken ?
Kicsit gondolkozzatok már el lécci. -
RaverShox
tag
Valaki próbálta már az Assassin's Creed Pirates-t?
-
csadi0011
őstag
CSR2 Gameplay
Így kéne kinéznie az új NFS-nek. Vagy ebbe a játékba kéne más, is mint ez a fostos drag racing. Miért lett ez divatos? -
válasz
norbert1998
üzenetére
Dungeon Keeper mobilos változata óta nem foglalkozom EA játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)