Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
underdark
üzenetére
nvidia shield játékai közül nézz szét..
pl.:
Anomaly 2
Chuck’s Challenge 3D: Reloaded
Dungeon Defenders Eternity
Flyhunter: Origins
Half-Life 2
Portal
Pure Chess
Rochard
The Talos Principle
Trine 2
War Thunder -
underdark
aktív tag
Sziasztok
Mondanátok olyan játékokat amiket kifejezetten táblagépre készítettek?
Tehát amit telefonra nem is tudsz leszedni
Csak videót akarok nézni róluk
Köszi
-
Delerium
senior tag
-
Kasya
nagyúr
Masik topikbol. Gondoltam hatha megihlet valakit es nem akar meg sem Ipega/Moga kontrollert venni

-
Nestor16
senior tag
Does Not Commute: ez az igazi autós játék

-
metaldog
senior tag
Hali
A fifa 16-ba csak facebook azonosítóval lehet bejelentkezni? Mert a ps3-as ea fiókomat kapcsolnám össze mobillal. -
D-Phrag
senior tag
Át akartam vinni a mentéseimet NFS Most Wantedból másik készülékre. A data mappából kimásoltam az összes fájlt és lecseréltem a másik készüléken lévőkkel (több, mint 2 GB!) és mikor elindítom az új telepítés szerinti állapot jön be nem az amit áthoztam.. Tudtok tippet hogy mi lehet a baj? Ez nem ment felhőbe amúgy amit elő lehetne varázsolni?
-
-
Amur
addikt
Tényleg jó ez a traffic rider, én ma kezdtem és 16.pályán vagyok karrierben.

Real Racing 3 téma:
nyomja valaki a mustang premium eventet? Nem találtam aktív topicját a játéknak azért kérdezem itt.
Itt is kezdő vagyok még(9.szint), az NFS No limits hülyeségeit megunva kezdtem bele(tudom ez is EA és firemonkey, de lényegesen játszhatóbb).
A kérdés hogy lesz-e elég pénzem kezdőként végigtolni az eventet?
Azt látom hogy már most 80ezer felett van egy upgrade, én meg kb. 8-10 versenyen szedek össze annyit.
Fullos mustanggal fejezhető vajon csak be? Akkor nem töröm magam, mert nem hiszem hogy annyi pénzt össze tudok farmolni. -
akooos
veterán
válasz
üzenetére
35. küldi, "ZX 750" a motor, fullra húzva...
130k pénzem van, kell 120k a kövi motorhoz nekem is
Úgy farmolok, hogy beállítom a végtelen módot, egy irányú és szép lassan 170-180 km/h-s sebességgel előzgetek és haladgatok. Egy menet alatt 10-12k-t lehet szerezni ha jó vagy. -
törölt tag
Traffic Raider:
34-ik küldetésnél járok. Az utolsó 4 vagy 5 küldinél már kicsi volt a teljesítmény, de így is megcsináltam. Most a 34. küldinél már nem is enged indulni, mert hogy lehetetlen
És írja, hogy farmoljak
Eddig a ZX750-el nyomtam, most 160-as teljesítményű motor kéne. Van 100k pénzem, és vagy megveszem 4k-ért, vagy farmolok 150k pénzt…. szóval elég IAP-os a game. 150k-t nem lehet farmolni… vagy baromi lassan. Ki, hol tart? -
nyisziati
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Kösz a tippet.
-
csadi0011
őstag
válasz
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=CVvzr5oMypw
Régen volt ez az app, de már nincs fent a Play Áruházban.
Nem tudom, hogy le lehet-e tölteni máshonnan, de fizetős volt, szóval nem linkelek google találatokat.
Vagy próbáld ki ezt.
Amúgy a lépegetős játékok szerintem működnek billentyűzettel. Pl Crossy Road. -
nyisziati
veterán
Valami jó körökre osztott stratégiát tudna valaki? Az se baj, ha fizetős.
Mint pl. A Great Big War Game. De persze lehet más is, sci-fi, fantasy stb.
-
Star Chindy: SciFi Roguelike leárazva
Nagyon jónak tűnik, próbálta már valaki?
-
IldiH
tag
Sziasztok! Tudnátok mondani olyan játékokat (főleg autóverseny), amiket lehet gamepaddal játszani?
Onda v820w + Android 4.4.4 + Ipega pg-902 gamepad -
ben11
őstag
Tényleg nem vész a 21-es. Én a kék sportmocival csináltam meg. Szerintem nem érdemes padlógázzal menni. Én úgy csináltam, hogy csak addig nyomtam neki amíg utolértem egy bolyt, ott aztán motorfékkel csorogtam. Könnyebb nem összetörni magad és begyűjteni az előzéseket.
25-nél vagyok én is,
-
Maxtreme
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
és ehhez minek dualboot?

Bluestacks?
-
interstate76
addikt
A gombok tényleg hülyén vannak elhelyezve, de miután feltettem egy dual bootos mini PC-re (Wintel W8) és Tincore Keymapper-rel konfiguráltam az irányítást egy kontrollerre... monitoron még nagyobb királyság!
Elsőre én sem gondoltam volna, hogy hosszabb távon is le tud majd kötni, de nagyon kellemesen csalódtam benne!
-
Maxtreme
addikt
válasz
üzenetére
Ez a 10 autót előzz meg 35 sec alatt nekem is elég lehetetlennek tűnik (ami valójában 25, mert egészen addig 1 db autó sem jön)
Iszonyat közel kell menni hozzájuk hogy elfogadja.
Remélem a fejlesztőnek nincs jogsija, mert ha szerinte ez a szabályos előzés, akkor mindenki óvakodjon tőle..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Hát, asszem én el is akadtam... 21-es küldit nem tudom megcsinálni. Youtube-on is csak 3 élettel tudta a srác. +1 élet majdnem 4k HUF... annyit már nem fogok fizetni.
Úgyhogy most deer hunterezek

-
Maxtreme
addikt
Amúgy..
Ehhez hasonló cím még mindig nem született?
Egyik legjobb androidos játék sztem.. Jöhetne a folytatás, vagy legalább valami minőségi klón. -
Maxtreme
addikt
-
törölt tag
-
csadi0011
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Pac-Man Kart Rally jól hangzott, na mondom akkor most először én is veszek $1 értékben egy Bundle-t, de előtte gondoltam megnézem mennyit spórolok vele.
Crush the Castle (ingyenes)
Pac-Man Kart Rally (ingyenes)
Flight Control (0,99 USD)

Ez akkor miért is jó? -
ben11
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Jó persze tudom, de ha már kiírja a sebességet és méri a távot, akkor nem lenne nagy kunszt, hogy pontosan tegye.
Meg persze szakmai ártalom..

Akooos
Nézegethetsz videókat/reklámot zsetonért, illetve a küldetésrendszeren kívüli futamokért is kapsz pénzt.
Igazi pénzt nem tennék bele, az biztos.. -
ben11
őstag
-
akooos
veterán
válasz
plejik
üzenetére
Igen, most én is pont ezzel szívok, hogy nagyon lassú a pénzgyűjtés folyamata. Nem enged továbblépni karrier módban, mert gyenge a motorom. Nem tudom már fejleszteni, de a következő motort tudnám megvenni, ami pont olyan gyenge, mint a mostani...
A következőre pedig 80.000 pénz kell. Meg akartam nézni, hogy milyen tételek vannak benne pénzvásárlás terén, de nem tölt be a terméklista. -
Saccco
nagyúr
Újra van Humble Mobile Bundle!

$1 felett
- Crush the Castle
- Pac-Man Kart Rally
- Flight ControlÁtlag felett (jelenleg $4.8)
- Puzzle Quest 2 (Full Edition)
- Pac-Man Championship Edition
- Ridge Racer Slipstream (Special Edition)$5 felett
- Pac-Man CE DX -
plejik
addikt
Simán teljesíthető, és eszméletlen hangulatos. Az irányítás pedig szerintem nagyon jó, teljesen jól működik a döntögetős rendszer.
Az utóbbi idők legjobb játéka ebben a stílusban, legalább is szerintem.
Az egyetlen problémám, hogy pénzt azt nehéz benne szerezni. Egy kicsit adhatná jobban is.
-
Delerium
senior tag
Az Out There-hez hasonló, fejlesztős, űrhajós játékot tudnátok ajánlani? Ingyenes, fizetős igazából mindegy, persze kereteken belül.
-
Maxtreme
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
haha köszi, be is zsákolom gyorsan.
Bár az irányíthatóság szerintem szörnyű, de ennyit megér. -
holozis_HUN
addikt
Hali

Need For Speed: Most Wanted 26 forint ismét, must have

-
B********
aktív tag
Hát nem tudom, nekem simán összejött a 10 autó, sőt utána következő küldetésnél a 20 is. Tapizva, vagy döntögetve irányítod? Ugyanis döntve sokkal precízebben lehet irányítáni, először én is átállítottam gombokra a kanyarodást, aztán mivel túl nehéznek tűntek a feladatok, visszatértem a telefon döntögetésére, és láss csodát, egyből ment mint a karikacsapás!
-
air
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Nekem az 5. küldetés (10 autó 35 sec. alatt) mission impossible.
Az előzés csak nagy sebességnél számít, de ha túl távol megyek nem érvényes, ha csak egy hajszálnyival közelebb bukás.
Az első 10-12 másodpercben nem is jön autó. Az elsőt akkor látom meg, amikor 20-21 sec. van hátra.
Szóval, legalább 50x próbáltam, de totál esélytelen.
Így teljesen elveszi az ember kedvét.
Delete.
Kár érte, mert szép, meg hangulatos lenne, de így nincs értelme. -
tomee007007
addikt
Az Angel Sword-ot próbálta valaki? Megakadt ma rajta a szemem, bár így elsőre nem hinném hogy hozza pl. a Ravensword szintjét...
-
AC: Identity gépigényérôl tud már valaki?
Galaxy on Fire 2-t Mali 400 MP4-en és Adreno 320-on is próbáltam, max. grafikát tudta mindkettô simán.
-
B********
aktív tag
válasz
Delerium
üzenetére
Én most épp azzal az Indian-forma motorral gyűjtöm a pénzt a Harley-forma motorhoz. Meg valahol a tizenvalahányadik küldetés jönne. Szerencsére nem tűnik lehetetlenségnek összegyűjteni a pénzt a motorokra. Itt az IAP főleg a reklámok eltüntetését célozza ahogy észrevettem.
-
akooos
veterán
Nagyon közel kell menni hozzájuk, vagy az utolsó pillanatban ráhúzni a kormányt
Csak az számít előzésnek, amikor nagyon közel mész. Ez ad is 0,1 secet az időhöz mindig. Tegnap óta játszom amúgy vele, nagyon bejön, de fel tud idegelni kicsit, ha egymás után 5-6 alkalommal 2 mp kéne a végén... 
-
Ígéretesnek tűnik. Úgy látom, csak tabletre lehet telepíteni.
-
törölt tag
Most töltöm, de 160k letöltés után 4,8 mond valamit róla. Engedélyt semmihez sem kér. IAP van.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)