- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Rigormortiis #39453 üzenetére
Köszi, közbe este szorakoztam vele, és láttam meg a plugin jelet a gameboosternél elég körbe körülményes telepíteni.
In-game este rosszabbul futott az s23-mon lehet kapott vmi updatet, de ilyen 32-45 fps körül mozgott. (zárt helyen zárt létrás mászásnál volt inkább 45fps), a hőfok fixen 45-ön állt. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Rigormortiis #39451 üzenetére
S23-mon nem találtam meg hogy hol írja ki.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz WhiteWalker #39449 üzenetére
Jah ugyan semmi, a preset ahogy látom ami hw függő csak és indokolatlan, hogy pl egy erösebb soc-os telefonon nem tudom levenni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz WhiteWalker #39446 üzenetére
60fps elérhető mindegyik telefonon meg az uncapped, de nálam csak a realme tudott fps-t kiírni, ott 39-45 között volt de inkább az ugrálások miatt volt input laggos az egész.
De amit írtál teljesen jó. -
ADAM1337
nagyúr
válasz MikeWazowski #39443 üzenetére
Meglestem pár telefonnal.
-realme gt master (snapi 778g) itt csak mid és low grafika opció volt, kegyetlenül szarul futott, olyan inputlaggok voltak mint az állat pedig 39-45 fps között mozgott. (van vmi game booster gyári app ami írja, GT mód-ba)
-S23 Itt csak mid-high opció volt elérhető, egész konzisztens volt, fps counter nincs a telefonon de tippre a 60 fixen lehetett
-Iphone 15 pro max high-peak grafikai opció itt peak-be volt talán a legkellemesebb a grafika de így is pixeles eléggé. -
ADAM1337
nagyúr
válasz dionaea #39439 üzenetére
Egyelőre csak 15 pro max-on probáltam, délután rálesek egy s23-mon meg egy realme gt masteren is.
Itt peak graf-on teljesen stabilan futot de azért langyos lett a telefon uncapped fps-el, de akkora előrelépést nem látok a cod mobile-hoz képest, igaz azzal nem játszottam aktívan és régen is toltam vele, a textúrák talán egy kicsivel jobbak. -
ADAM1337
nagyúr
Last day on earth kapott egy nagyobb update-et, ami a javára vált esetleg ha valaki nem ismerné.
-
ADAM1337
nagyúr
Valami új hack and slash játékot tudtok ajánlani ?
Anno a DH2 volt a favorit, de a 4. 5. rész kiéget, a sok iap rengeteg töltési idő... (jelenleg g4 de ami majd kompatibilis lesz honor 8-al is.) -
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok pár újabb címeket tudtok írni, ami mostani megjelenés.
Amik AAA kategóriás játékok kiadók, lehet IAP-s játékok is, főleg rpg, akció,esetleg autóversenyes de logikaik is jöhetnek. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Darth_Revan #23090 üzenetére
Kemény
NV shield-en tolod ?
Ad akkora játékélményt hosszú távon kényelmes ?Mondjuk nekem elég a touchscreen annál bonyolultabb játékokhoz gép/noti.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Darth_Revan #23084 üzenetére
Ez a Borderlands 6ezer huf, normálisak ezek ?
Tudom nem mi vagyunk a cél régió de akkor is, a 22 értékelés mond valamit.
Nem sokan vették eddig meg pedig érdekelne, touch screen irányítás nincs is benne ? -
ADAM1337
nagyúr
Anno próbáltam még akkor gta3 volt nem volt SA kint, és ott a joy része 90fokban eltért, a jobb oldali és hát baromira irányíthatatlanná tette, meg touch és joy hybrid megoldással lehetett tolni.
Azért kérdezem de utána lesek, a tartó része mennyire jó ? a réginek elég necces volt. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Véreshurka #22653 üzenetére
Persze: [link]
-
ADAM1337
nagyúr
Ipega PG 9052-nél van jobb alternatíva hasonló árban ?
[link]
Szereztem egy MHL adaptert ebay-ről 800ft-ért és meglepő módon működik, gondoltam egy bt-s joy elkellene pár játékhoz.
Anno volt egy ipega-m (PG-9018) csak az L2 hiánya zavart és élvezhetetlennél tette, és ezen van szóval jó vételnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Norbi095HUN #19953 üzenetére
Adreno 320/330-al tökéletes már a játék.
Nekem most Note 3-mal iszonyat folyamatos, de pl huawei p8 lite-al gyengébb volt mali450mp4 -
ADAM1337
nagyúr
Nem tudom offtopik-e.
De megkérdezem: gameplayt mivel lehet rögzíteni ami nem zabálja szét a telefont (note3-nál pl) ? -
ADAM1337
nagyúr
Van egy jó drift-elős játék, aminek tényleg jó a játék élménye ?
-
ADAM1337
nagyúr
Jött mostanában ki valami új RPG/hackandslash ?
DH5-t próbáltam az egész jó, de valami másabb is érdekelne.
Most próbálgatom mit bír a mali 450mp4 (kirin620), mennyire visszalépés adreno 320 után. -
ADAM1337
nagyúr
hack and slash kategóriában van valami újdonság mostanába nem követtem a játékok listáját.
Illetve mi az ami még optimálisan fut egy xperia z-n ?
Utoljára talán a plants vs zombies 2-t toltam ki, de rr3-mazok meg gta:sa is, dh4-et mindig elkezdem és megunom hogy annyit tölt valamiért bün lassú, de az 1 és a 2. része jó volt. -
ADAM1337
nagyúr
válasz tomee007007 #13293 üzenetére
Ez a képek alapján nem jön annyira át, igen h&s érdekelne.
-
ADAM1337
nagyúr
Keresek valami jó rpg-t aminek jó a story-ja mint pl a dungeon hunter 1-nek vagy valami hasonló, lehetőleg nem mikro tranzakciós játék.
Ha van valami ilyesmi. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Sirandrish #11293 üzenetére
Persze az egész mikro tranzakcióra épül.
Amúgy nagyon jó játék ezt eltekintve. -
ADAM1337
nagyúr
jó rpg illetve tps-t tudtok ajánlani, lehet fizetős is.
dh4 kezd unalmas lenni, valami jó story-val rendelkezőt és lehetőleg olyat ami van fullhd-ra. -
ADAM1337
nagyúr
Rendeltem egy ilyet, kíváncsi vagyok mennyire lehet majd configolni.
Első sorban gta3 (itt sima usb-s joy is ment rendesen), real racing 3, arcane legends, DH4-hez kell, de még sok jó játékot vettem már meg, igazából jó multis rpg-khez szerintem elengedhetetlen.
Árban a következő lépcső a MOGA pocket pro lett volna de az 2x ennyibe kerül. A gametel-en meg nincs analóg karok.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz TazLeacher #1466 üzenetére
Én ezt az alkalmazás értékelőt nem csak ahhoz kötném hogy fel van-e rakva a készülékre az adott app, hanem mondjuk egy minimális futtatási idő, szerintem 10perc után leszűrhető 1-1 appról hogy érdemes-e használni.
Kivétel a sport appok, futás illetve bizonyos timelapse-es kamera appok például (hirtelen ezek ugrottak be). -
ADAM1337
nagyúr
le van árazva a gta3 212ft-ra.
Én egyből megvettem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz hallerlaller #255 üzenetére
Igen de ötletes megoldás, kár hogy más nincs csak ez.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz hallerlaller #250 üzenetére
Valami gamekliphez hasonló kontroller kéne nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz hallerlaller #136 üzenetére
Kár pedig jó kis gép a nexus 7 is ahogy nézem.
Jővő hónapban lesz meg a tv is, amire rá lesz kötve meg a joy-t szerencsére géphez is tudom használni, szóval mindenféleképpen jó befektetés számomra a joy így. -
ADAM1337
nagyúr
válasz hallerlaller #133 üzenetére
Én ezt fogom megcsinálni most: [link]
OTG és vezetékes joy-al megy eddig simán.
Igaz majd hdmi kábellel lesz a tuti majd tv-n.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Gitáros topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vallás
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest