- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
Na nekem pont az a két torony hiányzik. Lehet az megoldaná a problémát. Csak az a baj, hogy farmolni sem tudok mert az első húsz körben kifingatnak. Ha meg visszamegyek más pájára, de az csak a fő küldi, ott meg nem kapok lósz@rt sem.
Ereshkigal Nincs sok értelme. Kaptam 400 ezüstöt meg egy olyan tornyot amit azóta sem használok.
-
Igazából 3 kulcskártya van a ritkák közül, a Prime Gun, a Tower of the Sun és a Lighting Tower. Ha ezek maxra vannak tolva, semmi sem akadály még Heroic módban sem. Sajnos nekem csak a Prime Gun van kimaxolva, a Tower of the Sunból még csak 2 van, a Lighting Towwrből meg még egy sem. Amúgy még így is elmentem kb a 220. szintig az első 250-es pályán. Heroicot érdemes elkezdeni, mert itt már nagyjából az összes talent megvan, és így gyorsabban lehet gyűjteni a ritka lapokat, a csillagokat a 3db-os unique boosterre kell költeni. Plusz még érdemes nyomni ezeket a 250-es páylákat, azokkal is jól lehet farmolni a lapokat.
-
Erre gondolsz, mint 14?
Én amúgy még egyáltalán nem használtam Dragon Towert, mert még csak első szintű (nincs fuse-olva), ezért mindenhol Mortartokat és Air Guardokat használok.
mod: Ghost ellen a Puncher a jó. Pont eltakarja a kurzor, de ott azt írja, hogy +200% sebzés Ghostok ellen.
(#10969) hodostamas: Nexus 4-en meg Galaxy Tab 2 7.0-n játszok. De van facebookos verziója is, teljesen ugyanaz, és még kommunikál is egymással, szóval facebookon kipróbálhatod.
-
23 + 2 extra (androidon/facebookon 3 extra) pálya, és mindegyiknek a Heroic változata (külön csillagok meg acsik). Igazából végigvinni egy dolog, megcsinálni minden pályát 3 csillagra, plusz az összes acsit meg egy másik (kb 140 acsi van).
(#10966) assemble: nem drága egy kicsit?
-
Fitzgerald
veterán
Vegignyomtam tableten. En sok-sok evig jatszottam igazi Magic-el is, eleg jol sikerult atultetni digitalis formaba a szabalyrendszert.
Nem tapasztaltam akadast sem a demoval, sem a teljessel.
Ez is csak azert negyes szerintem, mert emlekeim szerint csak 2 vagy 3 pakli ingyenes a free verzioban.
De ez pont az a jatek, ami megeri a penzet, mert a jatekmenet is idotlen, a grafika sokadlagos tenyezo, es ezerfele paklit lehet osszeallitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest