Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Telepítsd a Galaxy Store-ból a Game Plugins appot. Olyasmi ez, mint a Good Lock, csak ez játékokhoz kapcsolódó modulokat tartalmaz, amiket külön le kell szedni (mint a Good Locknál). Ezen belül a PerfZ kell neked. Ki fogja írni (beállitástól függően) az fps-t, hőmérsékletet, CPU, GPU és RAM használatot.
Rendes, Samsung app, a GL-hez hasonlóan, én is véletlenül botlottam bele, nem is értem, miért nem kap nagyobb figyelmet.
-
obligat
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Próbáld meg az SCR Screen Recorder-t. Az még internal audio-t is tud, tehát csak magát a játék hangját veszi fel, mindenféle külső zaj nélkül.
-
válasz
ADAM1337
üzenetére
Ja, kiegekkel szerintem megérne ennyit, de azért nincsenek benne, mert csak az alapjáték forráskódja van meg az UBI-nak, a kiegészítőké elvesztek az évek alatt. Ezt maga az UBI nyilatkozta, még a PC-s verzió kapcsán, ami ugyanaz, mint ez. Egy leárazásnál még szerintem jó vétel lehet.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Szar a rating rendszer, nem reprezentatív. Ha megnézi az ember, a legtöbb szerencsétlen azért dobja az 1 csillagot, mert a szaros, elavult droidján nem indul el a játék/alkalmazás.
A másik felháborító dolog viszont az, hogy Google+ account kell ahhoz, hogy az ember értékelhessen/reviewt írhasson.
Ne varrják már a nyakamba a Google+-t, nincs rá szükségem.
Lehessen Facebook-al vagy Yahoo-val belogolni ahogy sok más appnál, vagy a sima Google accounttal, ha már mindenképpen a saját szarjaikat erőltetik.
Play Store alap Google acc nélkül nem is érhető el, minek a +?
Google acc úgysem jó ott másra, akkor miért nem lehet azzal rate-elni/kommentelni, mint régen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest