- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amacuse
csendes tag
Én etotalk-tól rendeltem, kb egy hete jött meg de szerintem nekem is frissíteni kéne a rom-ot rajta.Mivel én is kezdő vagyok ezen a téren nem igazán merek bele vágni a dologba , de a teló nagyon szuper, eddig csak jó tapasztalataim vannak vele.
Rendeltem hozzá Obostore-ról 1700mAh aksit, hamarosan az is megérkezik.Ha megjött és kipróbáltam közlöm ér-e valamit vagy csak kamu a nagyobb teljesítmény. -
norbz
tag
Ez sajnos szinte az összes webshopról elmondható
Össze-vissza keverik az adatokat sokszor. Érdemes inkább fórumon utána járni az adott modellnek.
Illetve videókban sokszor indítanak antutu-t, onnan figyelmesen ki lehet bogozni a paramétereketÉn eddig még a cellphonemic.com-on kívül nem nagyon láttam olyan oldalt, ahol a leírások kb 99%-ban pontosak lettek volna. Néha még cellphonemic-en is vannak elírások. Viszont ők vezetnek blogot is, ahol sokszor hasznos dolgokat is megírnak. De ők javarészt csak Star telefonokat árulnak...
-
-
zarew
senior tag
A fenti hely szerintem megbízható.Ha 200 fölött rendelsz ingyen küldik.Kb 60 szor rendeltem Kínából (Hong Kong)és még mindig megjött.Olyan is volt,hogy az ünnepek alatt rendelt cucc 5 hétig utazott,már az eladó újból el akarta küldeni a 25 dolláros alkatrészt.Aztán mégis megjött.Persze az EGY!!! dollárért ingyen postával érkező 5db kijelzőfólia darabja 2 hétig tartott.De megtanultam legalább feltenni!A minőségre persze figyelni kell.A nagyon olcsó terméket persze jó lenne előbb kézbe fogni.Én éppen ezért rendelnék márkásabb telót:ZTE,Lenovo stb.esetleg külföldi teszteket elolvasni.Szóval én jobban bízom bennük,mint a német ebay-on seftelő kitudja milyen népekben,meg sajnos itthon is akad szélhámos.
De persze ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest