Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amacuse
csendes tag
Én etotalk-tól rendeltem, kb egy hete jött meg de szerintem nekem is frissíteni kéne a rom-ot rajta.Mivel én is kezdő vagyok ezen a téren nem igazán merek bele vágni a dologba , de a teló nagyon szuper, eddig csak jó tapasztalataim vannak vele.
Rendeltem hozzá Obostore-ról 1700mAh aksit, hamarosan az is megérkezik.Ha megjött és kipróbáltam közlöm ér-e valamit vagy csak kamu a nagyobb teljesítmény. -
norbz
tag
Ez sajnos szinte az összes webshopról elmondható
Össze-vissza keverik az adatokat sokszor. Érdemes inkább fórumon utána járni az adott modellnek.
Illetve videókban sokszor indítanak antutu-t, onnan figyelmesen ki lehet bogozni a paramétereket
Én eddig még a cellphonemic.com-on kívül nem nagyon láttam olyan oldalt, ahol a leírások kb 99%-ban pontosak lettek volna. Néha még cellphonemic-en is vannak elírások. Viszont ők vezetnek blogot is, ahol sokszor hasznos dolgokat is megírnak. De ők javarészt csak Star telefonokat árulnak...
-
-
zarew
senior tag
A fenti hely szerintem megbízható.Ha 200 fölött rendelsz ingyen küldik.Kb 60 szor rendeltem Kínából (Hong Kong)és még mindig megjött.Olyan is volt,hogy az ünnepek alatt rendelt cucc 5 hétig utazott,már az eladó újból el akarta küldeni a 25 dolláros alkatrészt.Aztán mégis megjött.Persze az EGY!!! dollárért ingyen postával érkező 5db kijelzőfólia darabja 2 hétig tartott.De megtanultam legalább feltenni!A minőségre persze figyelni kell.A nagyon olcsó terméket persze jó lenne előbb kézbe fogni.Én éppen ezért rendelnék márkásabb telót:ZTE,Lenovo stb.esetleg külföldi teszteket elolvasni.Szóval én jobban bízom bennük,mint a német ebay-on seftelő kitudja milyen népekben,meg sajnos itthon is akad szélhámos.
De persze ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Össze-vissza keverik az adatokat sokszor. Érdemes inkább fórumon utána járni az adott modellnek.