- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
válasz
GIJoe #112680 üzenetére
Hi!
ÖÖÖ bocsi, Xperia S-volt, nem Z (bár nézegettem anno a Z-t is, de régen volt...) Elnézést, rosszul emlékeztem...
Ez mellett vállalom, nem vágom a fényképészetet és sima user vagyok de az Xperia S-sel tényleg nagyon szép képek készültek... Mondjuk az késő délutánra 0-ra tudott merülni
A Coolpad F1 képei is nagyon jók, de az Xperia S volt és lenne számomra ma is etalon fényképek terénEsetleg a korábban linkelt Paris képek kapcsán hozzáértők írhatnának pár gondolatot... kíváncsi lennék ők milyennek látják..
TeXaseee én pedig köszönöm, hogy megköszönted és szívesen
Ha valakit érdekel még valamilyen részlet Ulefone Paris kapcsán, nyugodtan írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged