Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
bigbuda
üzenetére
Nem akarok beleszólni, de szerintem akkor ennyit tud. Azzal a GPS fixel is csak annyit csinál az ember, hogy törli az előző pozíció adatokat, ami mondjuk a kínai tesztelésnél kerül bele. A faster gps pedig csak a gps.conf-ba írja azt az ntp szervert amit az ember kiválaszt, ezzel egy hangyányit gyorsítva az AGPS adatlekérésen amihez mobil internet vagy wifi kapcsolat szükséges a pozicionálás közben.
Azért talált először gyorsan holdakat, mert a fixnél megjegyezte a műhold adatokat, de egy idő után ezek az adatok törlődnek vagy nem használhatók fel mert régiek, és újra hideg indítás lesz.
Mennyi ideig nem talál semmit? Nettel vagy anélkül? -
gg72
veterán
válasz
bigbuda
üzenetére
Nem csináltam vele semmit. AGPS és EPO be vannak kapcsolva, de legutóbb csak a GPS ment, adatkapcsolat nem volt és úgy is működött.
Navigációban még nem próbáltam, csak a korábban linkelt "Saját útvonalak" appban.Esetleg ezt megpróbálhatod (rootolt teló kell hozzá): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest