- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Zopo c2 mt6589T Vélemény?
Ám most néztem az Új T-s Teszteket! FHD val FPS-ben kevesebb mint sima 6589-el Mitől lehet ez pedig elvileg az sgx544mp is nagyobb mhz-dolgozik! Remélem nem fognak akadozni a játékok! azért váltottam T-re mert a faea f2 FHD-val akadoztak kicsit a játékok remélem a T-s megoldja a dolgot majd!
-
Ájvé
veterán
Miért merülne hamarabb? Akku használódás pedig töltés számától függ, attól hogy nagyobb teljesítményű töltőt használsz még ugyan úgy egy töltési periódus, nincs különbség szerintem ebből a szempontból.
Egyébként nézz körbe újabb telefonokhoz gyártott márkás töltőknél (Nokia Samsung stb) mind 1000 mA körüliek vagy akad 1300 1500 sőt 2000-es is (utóbbi már inkább tablethez persze). Talán nem véletlen, újabb nagy teljesítményű akkukat 500 mA-s töltővel egy fél élet feltölteni, ezért növelték a töltési kapacitást. -
ÁrPi2
senior tag
Ránéztem itt a fóka-árak oldalon a jayu g3s -re, mert a feketét 13 százalékkal leárazták 201-röl így 176 dollár:
Azt mondja a "termékfölirat"
fent hogy ami rajta van az 4.0 android , ezt még a kérdés-válasz mezőben is erősítgetik -- Na ez fura, tudtommal 4.2.1 .
Aztán ugyebár a g3s az quad core 1,2 GHz de ők 1024 MHz -t írnak.
Továbbá az illusztráló képen ahol a hátlap nélkül látható, ott egy kétmagos elődmodell a sima g3 látható.De azért persze naggyon jó ár a még kéthetesnek jelzett akcióban az a $176 egy négymagos
jiayu-g3s -ért, ha igaz a jóhiszemű sejtésem.Mondjátok meg hogy ez az 1-2 hónapos termék már kiesett a pixisből?
-
-
dilajoska1
őstag
szerintem gyakorlatban is, igaz nem teszteltem le programmal de pl ha usb-n töltöm a telefont akkor több óráig tölti. a régi telefonomat kb 2-3-szor felttudnám tölteni ennyi idő alatt.
egyedül a wifi szívja nagyon az aksit. erről az átmatricázásról hallottam de tapasztalataim szerintem nem 2000-es aksi van benne.
-
andatti
senior tag
A szállítási ktg miatt is írtam... (mert ide ingyen jön, ki meg egy vagyon és sok helyütt írja is, hogy nem engedik be az import cuccként... talán mást kell ráírni?) meg nehézkes, hónapok telhetnek el... (no meg, nem is ismerem ezeket a webshopokat és ahogy figyeltem az excel táblát azonos boltról is volt jó és rossz vélemény is...)
/az a kérdés, hogy a gyönge 1750-es akku mennyire bírja az állandó töltést? Mert, ha kibírhat 1-2 évet a napi többszöri töltés, vagy "kanócról használat" akkor még mindig megérheti a W200, mert mind közül a legerősebb vas és 2 akkut adnak, ami utazásnál jól jöhet. A pattintós példát nem érettem, mi törne le hamar, a hátlap, vagy fedlap? Mert, ha csak pár dollár a pótlása egy új, akkor az is vállalható.../
-
-
andatti
senior tag
-
icons
addikt
Ha kereskedő lennék, akkor én inkább most árulnám 40 dollárral drágábban, mint azt a minideal is teszi. De mivel feltételezem te sem tudod pontosan, hogy hogy és mennyiért veszik, ezért badarság lenne bármiféle kijelentést tenni, hogy pénzügyileg mi éri meg nekik.
Mindenesetre a minideal már most árulja, míg Pandán legalább egy hónapot kell rá várni. "Határozottan állítom, hogy tény, tény, tény", ahogy egy kedves barátunk énekelte ezt meg
-
7Sony7
addikt
O.K. Tudom ni az az IPS, utánanéztem (amúgy már qrva régi technológia, csak eddig nem használták telókban, mert arra drága volt) , de pontosan ezek lenének a fő jó tulajdonságai: nagyobb betekintési szög(bár ennek az előnyét azért vitatnám) és nagyobb fényerő. Ezért mondtam, hogy nem értem.
-
tboy72
aktív tag
Itt vagyok, mi a gond!
Nekem eddig minden megjött az Ali-ról, és ha balhéztam (jogosan), akkor segítettek!
Volt full refundom is pár, meg partial is.
Mi kell még?Nem olyan gyors a kivizsgálás, mint a Paypal-nál, de nem hagytak a kakiban egyszer sem.
Ja és természetes, hogy az értékeléseket elolvasva vásárol az ember, és nem az első Hszi Paonak dől be, aki 10-ed áron adja a cuccot! -
Zeki
nagyúr
-
megint én
őstag
Majdnem. Átutaltam, és még nem küldték, ezért átlőném valami másikra. PL H9500, vagy THL w8, vagy A830, de abból nincs magyar a tmallon.
(#36503) megint én- ebben leírtam a részleteket. -
citkar
addikt
én szerintem csak azt hitte 820-as kell, de mivel még nem küldték el talán mégis a 830
(#36512) falijja:
Szerintem egyikkel se jársz rosszul. Sokan csupa negatívumokat írnak a fullHD-ról, de pl nekem semmi hátrányom nem vált még belőle, szerintem az iocean x7, vagy (ha van) a C2-es topikban nézz körül. A Zopot én nem mondanám olyan ismeretlen gyártónak, persze Magyarországon nem sok van belőle.
Ha van hardware igényesebb kedvelt alkalmazásod kérdezz körül fullHD-n fut-e, kevés van ami akadna, így hátrányát én nem látom (kivéve, ha épp van vmi kedvenc, ami mégis akad, de én kipróbálom neked ha gondolod). -
djpiki
csendes tag
-
madrac
senior tag
Igazán érett személyiségre vall, ha tiszteletben tartod a másik véleményét, ahelyett hogy személyeskednél.
Attól, hogy volt egy sikeres készülékcseréd, még ugyanúgy fenn áll amit a 2 rendszerről gondolok, hiába erőszakoskodsz. Teljesen más a két rendszer. A paypal csak bizonyos szélsőséges esetekben véd, és semmiféle garanciát nem ad, ha a vásárlónak minőségbeli kifogása van, nem hogy pénzt vissza. Az már más dolog, ha mégis sikerül ezt elérni rajtuk keresztül, de erre nem lehet számítani. Jópáran vásároltak már szerintem Alin is, és nem olvastam egyszer se olyat hogy valakit átbasztak volna, vagy nem térítették volna vissza a pénzét, akár kínai az oldal, akár nem. Paypalon nem igazán teheted meg, hogy minőségbeli kifogás miatt kapásból visszaküldöd azt, és egyből visszakéred/visszakapod a pénzedet. Futhatsz utána.(#35099) fotosjani: Azért egy alap színvonalat csak elvárhat az ember ebben az árkategóriában is, ugyanúgy ahogy a többi paraméterrel kapcsolatban már nem szokott ilyen gond lenni. Kijelző, proci, memória, stb. Az már külön gáz, ha egy 150 ezres készülék is tré fotókat készít, de ez már legyen az ő gondjuk. Ez nem jelent semmit, hisz sokkal olcsóbb készülékek is képesek voltak már ennél sokkal jobb fotókat készíteni. Minden készülékkel lehet rossz fotókat is készíteni, de ha (majdnem) az összes rossz minőségű, az elég gáz.
-
-
hungobungo
senior tag
" Az aliexpress egy Vatera szerű Kínai izé, amiről kivonult a paypal mert minősítéseket lehet vásárolni, és igen sok gond volt vele. "
Ha már hasonlítgatunk, az aliexpress az az ebay kínai megfelelője. Mint sok mindent Kínában, szeretnek kínai kézben tartani. Ez miatt az állami szabályozás miatt kivásárolták a nem kínai tulajdonosi hányadot a cégből, és nem kivonult a Paypal, hanem bevezették helyette az Alipay-t. Tekintve hogy a taobao, aliexpress, alibaba forgalma óvatos becslések szerint a világ legnagyobb B2B B2C forgalmát bonyolítja, képzelhetitek mekkora pénz van csak ebben a közvetítői rendszerben.
A Vaterán is meg lehet kérni a haverod, hogy vegyen tőled 1 Ft-ért 1000-szer fülpálcikát, ugyanezt az ebay-en is eljátszhatod, ha jó színben akarsz feltűnni mint kereskedő. Vagyis 100%-ig megbízható rendszer nyilván nem lesz, de a pénzügyi oldalról a visszatartott vételárral már nem is érdekes: ha szart küld az eladó, nem kapja meg a pénzét, ennyi. Személyes tapasztalat, hogy a Paypal-os 45 nap néha kevés, ezért én jobbnak tartom az alipay rendszert: amíg nem kézbesítik a csomagot, addig nem kell lezárni a tranzakciót, legyen az 10 nap vagy 100, nem bukod a pénzed...
-
madrac
senior tag
Az baromság, hogy nem hiszed el, hogy ez nem így működik. Kötve hiszem, hogy nyomós indok nélkül visszalehetne küldeni minideal-nek, nekem volt problémám, és még csak nem is reagáltak rá, pedig többször, több helyen is rákérdeztem, hogy akkor tudnak-e segíteni! Pláne nem a pénzt fogják visszaadni valószínűleg. Aliexpress-en pedig oda van írva a Return Policy-ba feketén-fehéren, továbbá, ha jól tudom, akkor ott addig nem is kapja meg az eladó a pénzét amíg a vásárló nem jelzi, hogy minden oké. Ezáltal sokkal jobban véve van.
Minideal-nél és máshol pedig, vagy zöldágra vergődsz az eladóval, vagy lehet vitatkozni a paypal-nál, és az se garancia hogy a pénzedet visszaadják. -
sasa311
veterán
Azért, mert drága telefonra nincs gari
instantwater
Ja. Ezért vásárolok minidealről. Messze a legkorrektebb webshop, gyors, megbízható és nincs rejtett költség... Mert jól néz ki, hogy fasztkardtekk meg pandavíl meg hangyaélet mennyire ócsó', csak még itt egy +3$ a free shippingre ha rag. számot akarsz, ott 4,5% PP fee aztán ugyan ott vagy, csak még gyökerek is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest