- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
madrac #35105 üzenetére
Megint én vagyok a hülye hogy gyerekekkel veszekedem a 7végén felnőtt léttemre, de megtisztellek azzal hogy leírom
Én nem hiszek, én gyakorlatban vittem véghez amit leírtam, mind a gariztatást, mind a készülék cserét.
Mivel a minidealnél paypalal lehet fizetni, ezért ha nem válaszolnának akkor paypal védelmet veszem igénybe ami 45 nap. Szerintem joggal mondhatom hogy a Paypal a legbiztonságosabb vásárlás a neten. A fogadó számlaszáma be van regisztrálva, azaz (tudom mert kaptam sok pénzt én is paypalon) ha gebasz van úgy letiltanak mint a szél! Az aliexpress egy Vatera szerű Kínai izé, amiről kivonult a paypal mert minősítéseket lehet vásárolni, és igen sok gond volt vele. Ettől függetlenül és is vásároltam és fogok is csak kisértésű cuccokat. Nyomos indok nélküli tényszerű szókapcsolatot nem látom hogy bárhol is említettem volna. Nem rossz hely az ali, de van sok jobb olcsóbb alternatíva.
Peace!crgriseus7: Olvasd el mit írnak, (google fordító ha nem megy az angol) minden esetre ha feltetted a csomagod, írd meg nekik a mail tracking numbert, nehogy az legyen hogy én azt mondtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- További aktív témák...
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő