- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
A szállítási ktg miatt is írtam... (mert ide ingyen jön, ki meg egy vagyon és sok helyütt írja is, hogy nem engedik be az import cuccként... talán mást kell ráírni?) meg nehézkes, hónapok telhetnek el... (no meg, nem is ismerem ezeket a webshopokat és ahogy figyeltem az excel táblát azonos boltról is volt jó és rossz vélemény is...)
/az a kérdés, hogy a gyönge 1750-es akku mennyire bírja az állandó töltést? Mert, ha kibírhat 1-2 évet a napi többszöri töltés, vagy "kanócról használat" akkor még mindig megérheti a W200, mert mind közül a legerősebb vas és 2 akkut adnak, ami utazásnál jól jöhet. A pattintós példát nem érettem, mi törne le hamar, a hátlap, vagy fedlap? Mert, ha csak pár dollár a pótlása egy új, akkor az is vállalható.../
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest