-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5414 üzenetére
Kösz a jó tanácsot.Legközelebb így teszek.
Köszönöm. -
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5402 üzenetére
Igazad van.Te biztos megoldottad volna.
Miért gondolod azt hogy nem ért hozzá?Azért mert te még nem találkoztál olyan telóval ami kifogott rajtad? -
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #5393 üzenetére
Van 3 taobao-s aki árulja, azok közül a fenti kereskedő az egyeletlen normálisabbnak/megbízhatónak tűnő. Kár hogy ilyen kevés infó van a telefonról. Egy 120-150 dolláros noname-be meg nem akarok beugrani, mikor 170ért ott a ZTE V970... Meh veszem inkább a 993-as kacatelt
Meg ez az én egyéni szocproblémám, de igazából én nagy tokban használós vagyok, ehhez meg nem találni semmi szilikon tokot..
-
válasz
hungobungo #4959 üzenetére
Talán pár héten belül lehet, hogy megjelennek itthon v970-esek, mert vannak olyanok, akik nem várják meg a G3-as megjelenését. (Tudom, hogy vannak ilyenek)
Szóval számíthatsz a megkeresésükre, ők meg majd számítanak rád. -
Wasted
csendes tag
válasz
hungobungo #5348 üzenetére
Gyerekek... Nekem még csak annyi van kiírva a posta.hu-n, hogy:
2012.09.08 10:19 315029(CHINA) Küldemény felvéve / Item acceptedA http://intmail.183.com.cn -n:
Status Destination Country Location Dat
departure from transit office of exchange HUNGARY HANGZHOU 2012-09-18Tehát még csak Hangcsou városban, Csöcsiang tartományban van...
Ha jól értem, még el sem indult. -
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo #5343 üzenetére
Nekem egy akkumulátor 6 hét volt.
-
devast
addikt
válasz
hungobungo #5330 üzenetére
Nekem ma jött be tracking infó:
2012.09.07 xx:xx CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.19 xx:xx Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
12 napig volt levegőben... durva. Sztárjkolnak
-
Geree
senior tag
válasz
Magyar posta trackeret nezted mar?
Nekem volt, hogy a 4px-en nem updateltek, pedig mar reg Mo.-n volt. (www.posta.hu) -
r00r1
aktív tag
válasz
Te még ne is panaszkodj, az enyém:
Date Place * Item information More information
2012.08.31 02:27 430058(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted2012.09.05 14:38 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.05 22:40 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.06 22:40 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.10 08:28 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.09.10 08:34 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
én már csak röhögni tudok rajta
-
ezmivolt
tag
válasz
hungobungo #5302 üzenetére
Szia!
Mivel még soha sem volt dual sim-es mobilom; ilyenkor mindkét sim be van kpcsolva, tehát hívhatnak a GSM és a voip (wiber, skype, tango stb.) hálózaton is? -
Siendor
csendes tag
válasz
hungobungo #5302 üzenetére
És vajh a ZTE V970 (vagy bármely másik) HSPA+ (Telenor Hipernet) képes?
-
pecsivsk
tag
válasz
hungobungo #5266 üzenetére
Köszi a válaszod !!!
Segítsél nekem légyszíves, hogy melyik oldalon rendelhetem meg biztonságosan...........
Vagy te sem mersz nyilatkozni? -
pecsivsk
tag
válasz
hungobungo #5249 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, és nézd el nekem hogy tudatlan vagyok .......
A ZTE V970 venném akkor meg........
Magyar nyelv van a készülékben?Melyik oldalt ajánlod???
-
ouzohuto
senior tag
válasz
-
beers
addikt
válasz
ThL W3+ ?
-
törölt tag
válasz
Volt már dolgod a One X Pro telóval? Valóban elég jónak tűnik.
-
gg72
veterán
válasz
Jó összefoglaló!
Amennyiben nekem elég lenne MTK6575, ezt milyennek találod?
[N800 Mini Note] -
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #5211 üzenetére
Háát ráérek, de az a para hogy elkapkodják. Báár se orosz, se kínai fórumokon nem nagyon írtak még róla, szóval egyelőre olyan gyorsan nem fogy...
-
Lacee1986
senior tag
válasz
hungobungo #5234 üzenetére
Ugyan már, ezt teljesen szubjektív. Kinek mi a kényelmesebb. Barátnőm mindig irígykedik, hogy este az enyém milyen szépen "világít".
-
feca81
aktív tag
válasz
hungobungo #5224 üzenetére
nem kötekedni akarok,de már a Sonyericsson P800-asomnak is van dokkolója. sőt, az Ericsson R380-amnak is volt
ettől függetlenül nem szerettem,és töltőt használtam,mert könnyen kiesett belőle + érintkezési problémásak voltak...
-
pecsivsk
tag
válasz
hungobungo #5226 üzenetére
Ez igaz, de akkor nekem kell visszahívni az illetőt aki hívott.
Szóval Dual Active sim teló nincs???
Akkor ajánljatok egy telefont ami szerintetek a legjobb.
Milyen oldalon lehet megrendelni biztonsággal, hogy meg is érkezzen???
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Mióta Xperia Play-em van dokkal együtt, kényelmesebb este rádugni a telefont. Ezen kívül ez az ébresztő órám, és jobban is mutat. 20 dollárt nem sajnálok kiadni érte. És igen, lusta vagyok a töltőbe dugdosni.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
azert volt itt aki mérte es valos 2000 volt amire tenyleg.annyit irtak
-
ouzohuto
senior tag
válasz
hungobungo #5211 üzenetére
végülis spec alapján nem hazudtak nagyot mert nincs olyan benne ami uj lenne vagy eros.egyszeruen egy hasznalhato telo lehet es kesz :S
-
pecsivsk
tag
válasz
hungobungo #5219 üzenetére
Csak az átírányítás nem ingyenes, és nem 2 percig szoktam beszélgetni..............
-
pecsivsk
tag
válasz
hungobungo #5216 üzenetére
Mert ugye az egyiken beszélek a másik elérhetetlen.......
Én szeretném látni, hogy ki keres akkor a másikon.
Azért kellene dual active.... -
feca81
aktív tag
válasz
hungobungo #5209 üzenetére
igazából nekem csak az a lényeg,h 2 itthoni GSM kártyát tudjon kezelni, mert netezni csak wifin szoktam. az tök mind1,h tud-e 3G-t vagy sem. de akkor ezek szerint tudja kezelni,nekem ennyi elég.köszi!
-
Nokia12
tag
válasz
hungobungo #4979 üzenetére
Szia!
Átparticionálni , hogy lehet a telót? Belső SD által elfoglalt helyet szeretném én is hozzácsapni az alkalmazás memóriához.
Köszi!
-
Sol@
tag
válasz
hungobungo #5109 üzenetére
Szia köszi a választ!
Az, hogy miért arra nincs igazán válasz csak tesztelni akartam a gépet, hogy hol vannak a határok (sztm még 5 perces filmet sem néztem telefonon soha) Illetve gondolkodtam dlna-n mert nem lenne rossz dolog aztán rájöttem hogy ne akarjak már ennyire technomán lenni (pedig de) de oda találni lejátszót ami át is löki és még hardveresen dekódol is na hagyjuk...
Sajna az a baj hogy semmilyen neon vagy vfpv2 codec nem dekódol hardveresen ha bepipálom vagy el sem indul a film vagy nincs változás mert nem hajtja meg semelyik lejátszónál nem működik azért kértem segítséget hátha van valakinek tapasztalata, hogy ne szoftver hajtsa már szegényt... :S
Ne érts félre nem a win mellett akartam beszélni(a főzött rom csak 1 példa volt ami hirtelen beugrott, irhattam volna wifi drivert stb), csak eszembe jutott, hogy kb most is ugy viselkedem mint 5-6 éve amikor meg akartam tudni mit lehet kihozni max 1 készülékből(mennyivel átléptük azokat a határokat...)
gondolom a 2. 3. android után már nem leszek ilyen lelkes működjön azt kész...
Kamerával sajnos tudom, hogy ennyi amennyi csak hátha (remény hal meg)
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #5102 üzenetére
Köszi!
Kíváncsi vagyok mit szól rá.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
hungobungo #5102 üzenetére
köszönjük
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #5075 üzenetére
Végre valami pozitív hír!
Egyébként igaza van, dual core-ban gondolkoztam eredetileg én is. De tényleg akarunk egy magosat, főleg ennyiért. Meg amúgyis egyelőre én csak kipróbálnám milyen egy kínai teló -vagy bejön, akkor marad -vagy nem, aztán megy apróra, vagy tesómnak. De a MyAudio teszt alapján bőven használható kategória a chip, simán hozza az "új" MSM7227A szintjét.
Esetleg rendelésben is tudna segíteni ez az ismerős? Mert mint kiderült annyira nem kompetensek ezek a ruszkik a témában
Ja meg a kamerára esetleg rákérdeznél? A fixfókusz még menő ott keletre? Mert az még kellemetlen lehet. Meg gondolom a HD felvétel 3MP-es kamerával felejtős.
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #5078 üzenetére
Egyre jobb.
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #5071 üzenetére
Lehet kisteherautón kivitték svédbe mert csak így jutott át a határon.
De ha svédben is adták fel, az hogy lehet hogy csak most érkezett meg a svéd elosztó központba, holott 5-én már feladták, és már akkor kaptam tracking számot.....komolyan, ha előre tudom hogy ez a telefon rendelés ekkora b...dással jár, inkább harapom el a saját karom mint hogy tőlük megrendeljem.....
Egyszer rendelek életemben, és akkor sem tud rendesen megérkezni a csomag, mint a többieknek. Miért engem sz...atnak?? Ártottam nekik valamit??
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #5067 üzenetére
Nem. A kód szerint itt adták fel:
RE: Réunion vulkáni sziget az Indiai-óceánban Madagaszkártól keletre, Franciaország tengeren túli megyéje.
És ez a cél állomás:
SE: SvédországNa most már tényleg kezdek ideges lenni. Apjuk f.....val szórakozzanak!
-
slaci007
senior tag
válasz
hungobungo #5004 üzenetére
Ha rootolva lesz eleve akkor fel tudom rakni egyből a romot?Wayteq tableten rootolás után többfélét telepítettem.
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #5065 üzenetére
Semmi nem biztos....ezt adták.
Amúgy csak ez az oldal dobott róla némi infot. [link] Az összes többi semmi.
Elvileg DHL-el küldték (ingyen) úgy, hogy free Airmail-el kértem.
Amúgy a track számom RE-vel kezdődik és SE-vel végződik. Az normális? -
djnice
veterán
válasz
hungobungo #5049 üzenetére
Nem átverés az oldal, én már rendeltem onnan GPS-t és 2 hét alatt rendben megérkezett china postal.
-
DJGABI
addikt
válasz
És a mistertao (ahogy olvasgatom ez a taobao kb az ottani ebay)? Árról meg no comment, ez kb ennyit ér(ne) meg. Illetve tényleg ennyiért reklámozzák: [link] oké itt dollárt ír, de az nettó hülyeség (ace ára yuanban ennyi itthon), hacsak nincs náluk hiperinfláció
(#5052) hungobungo megköszönném
-
gg72
veterán
válasz
De mi nem a Mixeshop-ról beszélünk, hanem erről: [link]
Nem mintha ez megbízhatóbbnak tűnne... -
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #4993 üzenetére
Csak az a gond, hogy pl. Szerjózsa olyan speciális szlenget beszél és ír, hogy még aki tud oroszul, annak is nehéz megérteni. A gépi fordító itt teljesen félrefordít.
-
barobag
csendes tag
válasz
hungobungo #5008 üzenetére
Szia HUNGOBUNGO!
Nincs valami tipped a ZP 100re feltelepített SGS3 rom (HK revolution) altt a led fényerejének növelése ügyében. Sajnálatos módon kb ua. a helyzet mint a gyári 4.0-nál , minthogy elég haloványan pislákol szegényke. Miklosandras megpróbálta feltenni az orosz javító pach-et, de meghalt tőle a telefon. Nincs valami ötleted (esetleg már kész megoldásod)
Ha Novicsok bele tudna esetleg szólni, vagy más aki ott van a TOP-on, azt esetleg szívesen vennék!
Az "artisták" nevében előre is köszönöm!! -
robit1973
aktív tag
válasz
V1277 gyári rom ( nem zippelt ) magyarítását esetleg meg tudnád csinálni? Persze nem ingyen kérném!
-
beers
addikt
válasz
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #5004 üzenetére
Köszi, biztos sokaknak jól fog jönni!
Egyébként mennyi ideig tart az általad lefordított cuccost belekeszkábálni egy romba? -
ans
aktív tag
válasz
Küldtem pü-t.
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #4991 üzenetére
"Nincs nem valódi Android."
Ez oké, persze, mindenki a gúgli által kiadott forráskódot használja, de: [link] szóval a MediaTek bőven belenyúlhatott (a lehúzható menü kapcsolók, listák végén a visszapattogás) gondolom ezért is nincs sokban alapból Market...
-
feca81
aktív tag
válasz
köszönöm,ilyen választ szerettem volna. lényegretörő és pontos.
most már bátran vágok neki egy kínai telefonnak.
köszi mégegyszer a választ és a linket is! -
Novicsok
tag
válasz
...és ezen a fórumon rögtön rájössz, milyen nagy érték, ha bírod Puskin nyelvét!
-
slaci007
senior tag
válasz
Én is ezt a telefont néztem ki,ha meg lesz jelentkezek.
-
Wasted
csendes tag
válasz
hungobungo #4982 üzenetére
Okés. Köszi.
Akkor később majd beszéljünk arról a rom-ról! -
Wasted
csendes tag
válasz
hungobungo #4979 üzenetére
Igen, én most azzal kevertem a dolgot, hogy a nagyobb terjedelmű térképeket nem fogom megkapni... Csak érjen ide a telefon, és kipróbálom a dolgokat.
Magyar nyelvű rommal érkezik a teló, ezt le lehet menteni és neadjisten megosztani?
(Pl.: kipróbálom azzal a rom-mal amivel küldik, majd kipróbálom a Te általad ismert rom-ot, aztán idővel vissza szeretném tenni az eredetit, ez megoldható?)Így visszaolvasva elég hülye kérdéseket tudok feltenni... de mivel a nevem mellett "újonc" van kiírva, kérlek nézzétek el!
-
DJGABI
addikt
válasz
Juhú! Vártuk már az első tapasztalatokat!
Tényleg kellemesnek tűnik, így hogy elérhető a magyar rom (akár anyagi támogatásért cserébe) akkor nem csak etotalk játszik, már nagyobb a választási lehetőség. Ruszkiknál pont tesztelgetik, meg hasonlítgatják az A789-hez: GPS, Akksi, Kamera szempontjából.
(#4955) feca81 ha az Xperia teljesítménye már jó volt, akkor szerintem kb bármelyik MTK6575 megfelel. 150$ alatt már találni.
-
Wasted
csendes tag
válasz
Szia Hungobongo!
Nekem úton van már egy, a jövő hétre remélem legkésőbb megérkezik. (9.-én adták fel)
Viszont nem kértem hozzá memóriakártyát. Nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a GPS működését. Arra pedig szükségem lenne. Ha ilyen téren lenne ötlet, az szívesen venném. A rom is érdekelne! -
válasz
Ennek a megvásárlásán gondolkodom, és Justinnal (amokbuy) cseverészek a megvételről...
Val'szeg, ha el tudom adni az SE Neo-mat, akkor már nincs is akadálya a rendelésnek.Köszi a rövid összefoglalót róla!
C.
-
beers
addikt
válasz
Látom visszatértél
!
Győzd a rohamokat.......!
-
barobag
csendes tag
válasz
hungobungo #3391 üzenetére
Szia HUNGOBUNGO!
Mi újság van a zp 100 magyar rom-mal, léptetek valamit előre, már régen nem hallottunk felőle semmit!
Ha OK, és használható, akkor utolérhető valahol?, légyszi dobj erről valamit
Előre is köszi a köznép nevében! -
beers
addikt
válasz
hungobungo #3391 üzenetére
Az egész jó!
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #3094 üzenetére
Ez egy teljesen jó vétel lenne, csak az az 1600mah akksi 4'3as kijelzővel egy napot bírna. ;-(
-
gps76
őstag
válasz
hungobungo #3102 üzenetére
Ezeket az akkukat én súlyra szoktam behatárolni.Megnézem egy márkás teló akkuját,hány gramm mekkora kapacitás van ráírva,ez az etalon ehhez lehet hasonlítani mennyi is lehet kb. a kínai akku.
Mert rendeltem már többféle márkás teóhoz ezeket a 3000-3500-as "púpos" akksikat,és amikor szédszedtem,2 darab 1200-as van párhuzamosan kötve,ráadásul valami gagyi fajtából,így 2000-et se tud a "nagy akku".Súlyra viszont egyből kiderült kb. mekkorák is.
Ez csak a LI-ION-oknál mérvadó,mert a polymer könnyebb jóval,de azt ritkán használjak robbanásveszély miatt.
Ez A Jiayu nagyon izgatja mindenki fantáziáját,bárcsak lenne már valakinek hamarosan,megírná a véleményét. -
f8enter
aktív tag
válasz
hungobungo #3094 üzenetére
Jó darabnak néz ki, kíváncsi lennék az akksijára. Az x710d 2800-asnak hazudottja elég meggyőző volt a napokban. Csak telefonálni nem lehet vele
-
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #3067 üzenetére
Ilyet rendeltem, csak a 6577-es procival. 162$ tokkal vonóval, és ez már tényleg úton van.
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #3067 üzenetére
Tényleg fasza kb 33k!
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #3024 üzenetére
De jobb a Zopo ZP200.... :-)
Amúgy miért nem jött be egy 5"-os 480X800-as teló? -
kort01
aktív tag
válasz
hungobungo #3028 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy alapból milyen telefont használsz, amivel gondolom meg is vagy elégedve? Látom, hogy sok telefont tesztelgetsz, de már elvesztettem a fonalat...
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #3022 üzenetére
Véget ért a nyaralás?
-
turkburk
tag
válasz
hungobungo #2120 üzenetére
Jelentem Zopo ZP500 megjött, valóban 2 hétre. Egészen pontosan így nézett ki a menetrend:
07-24 Fizetve
07-28 Track number
07-29 Feladva
07-30 HK
07-30 Singapúr
08-05 Bp
08-08 MegérkezettElső benyomások nagyon pozitívak. A ROM tele kínai szutyokkal. Root-olni egyszerűen lehetett, de a ROM csere nem volt egyszerű, de legalább elég rosszul dokumentált. Orosz oldalakon van erről infó, (google fordítóval nem a legbarátságosabb.) Most 0729-es rom-ot tettem. Ez valami tajvani és alig jobb a gyárinál. Kevesebb haszontalan app és van néhány tool (ROM Mng, Superuser, stb.) Azt hiszem kell még egy kis idő mire lesz kiforrott rom, esetleg magyarul..
Kijelző szép, de az érintések nem teljesen pontosak. Sebesség szuper, a lanucher azért nem teljesen folyékonyan gördül, de nem vészes.
3G-hez egy digi move-os kártyát raktam be. APN-t hiába állítgattam, nem akart kapcsolódni eddig. Wifi nagyon érzékeny és gyors. (4 droidos kütyümből talán a legjobb)
Ennyi az első benyomásokról, majd még írok.
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #2377 üzenetére
valami sántít.....
-
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo #2377 üzenetére
Írtam neki, hogy készítsen egy antutu benchmark tesztet... remélem jól írtam a program nevét, mert nem volt még android-om eleddig.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #2326 üzenetére
Igen engem is érdekel, tegnap találtam egy adag valódi fotót a Newman N1-ről!
-
freestyler8
csendes tag
válasz
oksa. remélem nem lesz olyan vastag mint a lenovo a750...
most biztos kapni fogom a savat a lenovosoktól -
Rawulf
őstag
válasz
Hungobungo : Én is érdeklődtem nálad privát üzenetben. Szoktad nézni a pm-eket?
-
beers
addikt
válasz
pedig most egész jó az árfolyam is....
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2306 üzenetére
Igen,amint láthattad én is ezért mondtam vissza a dolgot,most frissítik a firmware-t és egy nagy gyártója van,a többi csak viszonteladó!
Majd idővel olcsóbb lesz ez is :-) -
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #2246 üzenetére
ZTE Blade-en én ezt a módosított gps.conf fájlt használom, nagyon jól működik. Esetleg kipróbálhatjátok ezt is!
## GPS FIX - Modified by wbaw - r0.2 ##
## NTP Time server, use a local one ##
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.uk.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.asia.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.oceania.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.north-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.south-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=0.africa.pool.ntp.orgXTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin## Intermediate positioning, reduces accuracy, increases speed
INTERMEDIATE_POS=1## Enables network positioning before you get a gps fix
ENABLE_WIPER=1### AGPS SETTINGS ###
## Use Google AGPS server
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276## Comment the above 2 lines & uncomment the lines below
## to use Orange UK AGPS server#SUPL_HOST=agpss.orange.co.uk
#SUPL_PORT=7275## More AGPS settings
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUEA lényege nagyjából ugyanaz.
-
pigatt
őstag
válasz
Tesztelném, csak nálam nincs gps.conf fájl. Hozzam létre?
-
hungobungo
senior tag
válasz
Ne legyen üres sorok és szóközök a sorok végén!
-
f8enter
aktív tag
válasz
hungobungo #2241 üzenetére
Az olcsóbb full vízálló (merülhet), a drága nem. Az olcsóbbhoz van karpánt (amivel a stucnihoz is tudom rögzíteni), a drágához nincs.
Ki kéne próbálni mindkettőt -
beers
addikt
válasz
hungobungo #2200 üzenetére
respect
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2202 üzenetére
Köszi,most tettem fel a progit és töltöm a telcsit!
Majd kipróbálom,elinditom a progit!
Amúgy én mindig csak akkor teszem fel a töltőre,mikor magától kikapcsol a telcsi.SOHA nem töltök rá!!!Nos feltöltődött 100%-ra,csipogott is a progi.Elinditottam a kalibrációt és lehúztam a töltőről!
Ezt sasoljátok:
Amint lehúztam a töltőről 4179 mV-ot mutatott a progi és rögtön lement 98%-ra a töltés az akksiban,10 másodperc alatt,most már 90 %-nal tart... :-(
Rohamosan jön lefele.
Itt nagyon gáz valami a készülékemben :-( De,hogy 2 eredeti akksi is ugyanazt csinálja,ez hihetetlen számomra! -
sajtjani
tag
válasz
Sziasztok!
Ezer százalék respect Hungo gáláns ajánlatáraSzerintem egy fórumtárs sokkal de sokkal megbízhatóbb, mint akármilyen kinai vagy magyar forgalmazó!!!! Természetesen a megfelelő díjazás nem maradhat el!
Hála és köszönet -
hozsolt1965
csendes tag
válasz
Előre is köszönöm, szeretnék majd élni a lehetőséggel. Valahogyan majd légyszi jelezd, ha aktuális lesz a dolog, de addig is folyamatosan figyelemmel kísérem a fórumot.
-
hozsolt1965
csendes tag
válasz
hungobungo #2163 üzenetére
Üdvözlök mindenkit, teljesen új tag vagyok, bár már jó ideje olvasom a fórumot, mivel nekem is 2 SIM kártyás telóm van (Samu GT-C6712), és nagyobb képernyős androidosra szeretném cserélni, de teljesen analfabéta vagyok androidból. Azért írtam Hungo kolléga telefon ajánlatára, mert nekem is nagyon tetszik ez a teló, de azt kérdezném, hongobungotól, hogy úgy is meg tudod-e rendelni majd, hogy rendbe teszed nekem pl. magyarítás, teljes play letöltési lehetőség, felesleges kínai cuccok kívétele, 3 betüs navi, stb. Természetesen a munkádat honorálnám. Várom válaszodat.
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2196 üzenetére
Annyira nem fontos kedves hungobungo,csak kiváncsi lettem volna egy másik ROM-nál is ezt csinálja,azaz szűz Android OP mellett is ilyen hamar lemerülnek az akksik?
Ez a gyári ROM:
V 2.3.6
MAUI.11AMD.W11.50.SP.V6. 2012/02/27 18:59
Kernel-Version
2.6.35.7
Build-Number
ZP200_120417 -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2191 üzenetére
Ígí csináltam és semmi,ugyanazt írja ki,hogy nem kompatibilis :-(
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2161 üzenetére
Máshol nincs meg a zp 200 firmware-ja?
Amúgy amint írtam még a kapcsolatot sem tudom létrehozni,mert a driver nem települ fel :-( -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2184 üzenetére
Kétszer is megírtam itt,de nem válaszolt senkisem:-(
Nem tudom a preloader drivereket telepíteni mappából és sehogyan sem,mert telepítéskor a Win 7 64 bit-es OP rendszerem kiírja,hogy a driver nem megfelelő az OP rendszerhez és így nem is tudom összecsatlakoztatni a ZP200-ast a PC-vel,pedig a mappában a Win 7 64 bit-es DRIVER benne van és nem látja,nem települ,egy készülékemmel sem volt ilyen gond:-(
ROOT-oltam a V9 progival ami rajta van a honlapon.Bármit nyomkodok ezen a zopo oldalon,nem tölti le a firmware frissitést,ha a zöld ikonra,semmire...lehet,hogy előtte regisztrálni kell?
-
NivoSzaki
tag
válasz
hungobungo #2181 üzenetére
nagyon szépen köszönöm az infot ha esetleg tudsz megbízható infit majd arrol mikor jelenik ez meg kérlek majd jelezd már en biztos vevőleszek ra
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2161 üzenetére
Nem gyárkapuban vettem,hanem komoly eladótól,ahonnan szoktam vásárolni mindig és gyárilag is 2.3.6.-os Android van rajta,nem piszkáltam még!
Amúgy minden este felteszem a töltőre,reggel leveszem és 100% a töltés,5 perc múlva már 88% és utána rohamosan megy lefelé :-( -
NivoSzaki
tag
válasz
Én azt szeretném kérdezni, hogy 4.7 - 5 inch képernyőméretben nem tud valami ujdonságról a kínai barátod?
Úgy értem ilyen MTK6577 chippel 1 Gb RAM-al csak nagyobb felbontású képernyővel?
Nagyon várós lenne és tuti siker egy ilyen telefon
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Én pont ezután érdeklődöm, feljebb írtam is, hogy ha...
-
beers
addikt
válasz
Esetleg G3-at nem tud?
-
berigazek
őstag
válasz
Ez jól mutat...igazából ugyanezekkel a paraméterekkel,de 5,3" képernyős kellene nekem a szemeim miatt!
Megvárom a HAIPAI X 710d-t MTK 6577,kipróbálom és utána,ha nem jó veszek másikat... -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2156 üzenetére
Manuálisan kapcsolom ki a képernyő háttérvilágítást,SOHA nem megy a W-Fi,Bluetooth,GPS,semmi,mondom semmi...
Ja és leveszem a töltőről,amikor egész éjjel töltött,akkor 100%-os a töltés és 5 perc múlva megnézem addig se hívás,semmi képernyőbekapcsolás és leesik 88%-ra a töltöttség,és így óránként 10-15-20"-al megy lejebb és semmi használat!!!
Eredeti gyári akksi,ja és vettem még egy EREDETI gyári akksit és azzal is ugyanezt csinálja :-(
Én a készülék software-ra tippelek,2 akksival is ugyanazt csinálja...:-(Ja igen 2 SIM van benne,de akkor sem normális ez!
Ja és volt egy egyszerű 2 SIM-es Samsungom,Wi-Fi,stb és annak 10 nap volt éjjel nappal a Stand By ideje!!! -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2123 üzenetére
Sejtettem,már a nevében is benne van.... :-)
-
turkburk
tag
válasz
hungobungo #2105 üzenetére
Ez tényleg szép és jó is lenne, de én nem találtam csak feketét.
Amoknál viszont volt fehér ZP500, meg is rendeltem, állítólag holnap küldik.
Ha megjött, írtok róla.
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2107 üzenetére
Na ja....sok ugyanolyan telefon van aminek más és más az elnevezése... :-)
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #2105 üzenetére
Tényleg szép :-)
Milyen típus is ez? -
turkburk
tag
válasz
hungobungo #2092 üzenetére
Köszi! Ez tényleg klassz lenne, de az asszonynak lesz és ragaszkodik a fehérhez. Ezért nem lehet MTK6577-es sem, de még ZP100 sem (csak a hátulja fehér).
-
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo #2097 üzenetére
Ha valakinek van kedve, hekkelje meg a felbontást: a build.props-ban vannak a felvételi profilok definiálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged