- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Van egy céges Acel Liquid-em, de az annyira szar hogy már kb. két-három hónapja telefonról telefonra járok, amig nálam van vmilyen mtk6575-ös, azt használom.
Zopo ZP100, Lenovo A750, N8000, Star B79M fordultak eddig meg nálam, most hozatok egy H8000-est (Oem zopo500), 2 hét és azt is elemezhetem
Ha ezek közül kellene választanom, akkor a B79M-nél maradnék, tudásra tök ugyanaz mint a zp100 csak olcsóbb. Beleszerettem a qHD 960x540-es felbontásba, szembeötlő a felbontásbeli különbség. Mondjuk én az a véglet vagyok, aki nyúzza a telót, távoli asztal, ssh, torrent, videónézés, gps, böngészés, skype, stb...
Amúgy simán használható egy 800x480-as 4" körüli kijelzős teló is, de az 5"-os kipróbálása után már lehet hogy végül egy akkora, qHD vagy 1280x720-as kijelzós telónál maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mini PC
- Autós topik
- potyautas: Az utolsó közös út
- Bestbuy játékok
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest