Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laza... #86942 üzenetére
Mert olyan piszok menő vagyok, hogy nálam 1200 forint nem oszt nem szoroz.
Bocs.
Emberek halljátok magatokat ahogy 1000-1300 forinton vitatkoztok?
Hát ki nem ...... .., hogy 220-240 a dollár.
Úristen ilyen dologba belekötni.
Mindkettőtöknek, ha küldtök számlaszámot, holnap utalok fejenként 1200 forintot.
Téma lezárva -
GIJoe
addikt
válasz
Laza... #86933 üzenetére
áruljatok már el hogy vásároltok ti MNB bankközép árfolyamon devizát? (tehát szinte haszonmentes) jelen pillanatban ha kártyával vásárolok 244,63 Ft egy $ az OTPnél... (utolsó oszlop) a ti bankotok lemond ennyi haszonról, furi...
(#86914) tfalcon96: Én Jiayu F1-nél lentebb nem adnám, olcsó fonból...
-
Arti1
aktív tag
válasz
Laza... #86705 üzenetére
Ha lehet választani, inkább grillcsirke, köszönöm
Normál, EU-ban forgalomban lévő telefonnál ezt is szoktam tenni, nekiállok, kikeresgetem, összehasonlítom, nekem az angol fórum sem annyira kínai
, de a kínai telefonok annyira távol esnek a tapasztalataimtól, hogy nem akartam így elsőre beleásni magam, gondoltam, hátha valaki csípőből tud egyet mondani, utána azon a vonalon elindultam volna.
Meg ami már itt a fórumban rutin, hogy pl. ennél a típusnál erre meg erre kell figyelni, a másikban ez nem jó, stb. az nagyon hosszú idő, amíg valakire ráragad. Ezalatt már úgyis kihoznak egy újabb kínai telefont, lehet előről kezdeni a latolgatást, melyik épp a best buyNekiálltam már végigolvasni a fórumot, de lassan megy, gondoltam, nem árt, ha közben kérdezek, még az is lehet, hogy választ kapok, veszteni valóm nem volt
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #86608 üzenetére
Kérdezted?
Az I2000-en már majdnem 3 órája megy, a kisebbeknél átlag 2 óra környéke volt a futásidő. Ráadásul a 7320-asomon kikapcsoltam a SIM-et, 1 órája megy a teszt és még 78%-on van, ma meg még telefonálni is akartam volna.
(#86610) Laza...: 15-20 % között áll meg valahol.
-
-
csampei
senior tag
válasz
Laza... #86458 üzenetére
Nem anyáztam! Ha szövegértési problémáid vannak akkor vissza az általánosba!!!
És azt sem állítottam hogy a DHL nem vámol,de azt igen hogy a DHL+Etotalk kombó elég jó aránnyal ússza meg a vámot!És ez tény!Ezt lehet magyarázni,lehet hülyének nézni,vagy leszólni ez TÉNY!!! Ráadásul ezt mások is meg tudják erősíteni!
De lesz@rom mit gondolsz,meg azt is hogy mások mit gondolnak!Amit tapasztalok azt írom!Ha tetszik teszik ha nem akkor húzz a véresbe,és ne válaszolj!
(#86460) aytukabozs
Elvileg valami biztosítás ha eltűnne,vagy összetörne a csomag..."elvileg"
(#86461) Laza...
Ezekről a "rutinos rendelőkről" meg csak annyit hogy valóban van egy pár,és sajnos azt hiszik hogy ők hugy@zták a golf áramlatot ezért amit írnak az a szentírás,még ha orbitális marhaság akkor is! A sok tudatlan (tisztelet a kivételnek) meg tátott szájjal kajálja....Ez emeli ennek a fórumnak a színvonalát...Ezért vagyok itt nagyon ritkán...
-
Bjorngolf
tag
válasz
Laza... #86458 üzenetére
Hogy ha jól tudom a legtöbb futárszolgálatnál, hogy ha velük jön a cucc amit vetél akkor valamiért a vám elkerüli. Legalábbis én akárhányszor futárcéggel hozattam be akármit meg ismerőseim közül is nem egy csinálta ezt, egy alkalommal sem volt vám rajta. Szóval őszintén szólva én nem tudom hogy pontosan hogy megy ez. Inkább előre számolok vele és kellemes meglepetés ér max.
-
aytukabozs
addikt
-
terra052
őstag
válasz
Laza... #86316 üzenetére
Már alakul az 1S, lett CM, pár release és minden OK lesz... A mostani bétában nem megy a hátlapi kamera, de minden más szuper. Atom gyors, és nem lehet kilövetni vele az appokat....
Nemsoká megoldódik végre a ram kezelés/MIUI probléma, ezzel viszont érezni végre az erőfölényt -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Laza... #86305 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ezek alapján rövid úton ki is esett az 1S, és a Zenfone is a nagyobb mérete miatt.
Mivel látom, árulsz is ilyet, a V5 teljesen használható out-of-the-box vagy kell vele mókolni valamennyit (hogy legyen pl. Google Play, működjön rendesen a GPS, stb.)? Vodafone-os vagyok, megy minden rendesen?
-
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #86036 üzenetére
Na ez nem jó hír viszont... akkor a 2A az csak ilyen elméletben létező fajta... Nem jó helyzet. Megnézem az 1,5A-eset, köszi! A powerbank van olyan korrekt, hogy elvileg ezt kezelje is, eredeti minden jel szerint, így nem kéne felgyújtania a házat
Persze a töltő más tészta...
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #86034 üzenetére
De az hivatalosan felvesz 2A-t a bemenetén... én meg 0.75össel töltöm... Jó hogy így egy nap kb... Igenis fog, mivel most nem harmad akkora töltőáramot kap, mint amit kaphatna... A 0.5höz képest érezhető már az időbeli javulás így is, csak valami korrektebb töltő kéne.
-
-
Upo
addikt
válasz
Laza... #85714 üzenetére
Így van! Egy olyan készülék amiben nincsenek olyan idegesítő bugok amik a mindennapi használatban szép lassan felőrlik az idegrendszert és ott bújkál mindig a kisördög a háttérben hogy mi a f**ért kellett nekem ezt a sz*rt... Tényleg nagyon egyben van, átgondolt, nagyon használható rendszerrel.
Akkor volt hasonló feeling mikor a Moto G-t megvettem decemberben. Egyszerűen csak működik és kész. És a moto után sincs semmi rossz érzés, nagyon nem bántam meg a cserét. Az én számomra egy előnye maradt a moto-nak, a kisebb mérete, de még ezt is tudom egy kézzel kezelni, főleg úgy, hogy közben pár hétig Lenovo A850-el jártam-keltem ami egy 5.5" lapát. Amúgy az se lenne rossz, de a mérete miatt nekem szörnyű, és nem vagyok egy olyan metroszexuális alkat hogy azért legyen egy kényelmetlenül nagy vackom hogy majd mekkorát néznek mikor előveszem...
Azért az a 4.5-4.7 körüli a legideálisabb méret a technika mai állása szerint (nem véletlenül a kis iphone 6 is akkora lett, azoknak akik adnak az ergonómiára, a nagy meg a bohócoknak), de ha ebből is lett volna ZTE V5 mini akkor inkább azt vettem volna.#85719 A phone app az nem a verziótól függ, a V5-ben nem az AOSP/Nexus tárcsázó van, a legtöbb gyártó saját tárcsázót használ.
-
Zeki
nagyúr
-
7Sony7
addikt
válasz
Laza... #85679 üzenetére
Laza... , aytukabozs: Akkor egyetértünk. Már megijedtem, hogy lemaradtam valamiről.
haris: Jó, persze, ezt a részét is értem, de ha valaki ez alapján akar telót választani, eléggé vastag tárcával kell rendelkezzen. Azé' ez meg itt csak egy kínai topic.
Egyébként szerintem ránézésre legyen szép. Jó, persze, szebb a vékony káva mint a vastag, de ha emiatt pl jelentősen olcsóbb, akkor engem nem hat meg.
-
-
válasz
Laza... #85581 üzenetére
Naugye... egy kis szakmai vidámság. Vagy inkább siralmasság...
Ha MT6572-esnek hirdetik meg, akkor egészen korrektnek lenne mondható. Szerintem olyan HTM Kategória, és végülis vállalható.
Csak maga a rendszer is azt mondja, hogy van benne 16GB ROM:
Belső Tárhely: 16GB, ebből elérhető 15,62GB
Telefon memória: (emmc@FAT, belső SD): 16GB, elérhető 15,17GB
A fizikai sd kártya méretét jól mutatja...A valóság:
usrdata 0x0000000052c00000 0x0000000043940000 2 /dev/block/mmcblk0p6 1355776
fat 0x000000004ebe0000 0x0000000096540000 2 /dev/block/mmcblk0p7 1290112
Tehát a
userdata 1,3GB
FAT 1,2GB
Nincs más megjegyzésem...Javasoltam a tulajnak, hogy dobjon egy aliexpress dispute-ot.
-
törölt tag
válasz
Laza... #85555 üzenetére
Gps teljesen rendben van a THL T11-ben, vagyis mérföldekkel jobb mint a kínai cuccokban (jiayu G3S volt előtte annál sokkal jobb)
Már a kijelző is elég lenne a THL mellett szól, nem beszélve az OTG és NFC funkcióról, nálam a wifi-vel sincs gond.
A saját wifi jelemet(3 emelet) a lépcsőház előtti parkolóban is tudom fogni vele.
Én mindenképpen a THL T11-et javaslom, de persze ez a vélemény szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Last Epoch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest