- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit1973
aktív tag
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3744 üzenetére
Cimbi, ha tőlem kérdezel valamit, szívesen segítek, talán van némi "múltam" a paypalnál..
egyébként meg leírtam a saját unicredit számlaszámodat hol találod, erről totál felesleges beszélgetni. De szerintem én tőled tanácsot kérni a szellemi képességeid miatt nem tudok, és nem is fogok. Kerüljük szimplán egymást, még akkor is, ha megtaláltad az unicredit számládat. ezek után beismerést, bocsánatkérést se várok tőled, esetleg a többiekkel megteheted.
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3741 üzenetére
Szimplán csak egy olyan embernek aki nem eszetlenkedik egy szaktopicban, mint egy 8 éves hülyegyerek...
Az viszont nem lényeges, hogy Te kinek képzeled magad, itt rendesen leszerepeltél. Nem nálam, a többieknél.
Az meg gigabrutál facepalm, hogy a caps lock-ot se tudod kezeni. De neked itt elnézzük.
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3731 üzenetére
Baszki, olvasd már el amint neked leírnak, és juss már túl azon a szón, hogy unicredit... Megcsináltad amit mondtam? Nem. Beléptél a saját paypalodba? Nem. Láttad, hogy neked is van spéci unicredites számlaszámod? Nem. Akkor ne értetlenkedj itt.
Megzavarjuk az újakat? Mindenki érti 3. általános fölött, miről írunk, másodikosok meg még ne akarjanak paypalt maguknak...
-
ztibor
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3718 üzenetére
Na akkor utoljára leírom. Regelsz a paypalnál úgy, hogy magyarországi bankszámlád nincsen, folyószámlád nincsen, ahhoz kapcsolódó bankkártyád nincsen.
Remélem eddig érthető, és el tudsz vonatkoztatni arról, amikor egy másik lehetőséget megragadva a paypal számlához magyar bank folyószámláját és bankkártya adatait rendeled.
Ha regeltél, akkor a paypal az adataidnál feltüntet egy UNICREDIT-es számlaszámot, amelyre befizetve, utalva a paypalodon megjelenik a pénz. a saját spéci unciredites számládat magad is megnézheted a paypalra belépve, a my account, top up menüpont alatt.
Érthető, vagy leírjam még egyszer?
-
DJGABI
addikt
-
Jazz
veterán
válasz
berigazek #3688 üzenetére
Én erre értettem:
hi , dear client. the price is fixed for pre-order for time being.
Mit ért for time being alatt?
Tehát levonják a 186$-os összeget, várólista, és ennyiért is fogod megkapni? Akkor is ha máshol 300$ felett lesz? Mert ez így nagyon olcsó fix 186$-ért....
Azaz addig amíg te ennyiért előrendeled, ennyiért is fogod megkapni? -
Novicsok
tag
válasz
berigazek #3620 üzenetére
Szerjózsa az utóbbi időben a 2.3.6 ROM-jaiból kihagyja a Maps-ot. Okkal.
Magam készülök az iGO 8.4 (8.3 térképekkel)-at feltenni, EU térképekkel, amiket én cserélek és nem kell hozzá Internet elérés.
Mondjuk egy hónap múlva Hong Kong-ban nem lesz térképem a telefonon, eddig is kibírtam. -
robit1973
aktív tag
válasz
berigazek #3614 üzenetére
Elvileg van egy olyan opció is ( legalábbis nekem tableten van ), hogy letiltás, akkor nem indul el többet addig, amíg újra nem engedélyezed.
Azért mutat annyi elindulást, mert annyiszor felébresztette a telefont. Én biztos megszabadulnék tőle, vagy lecserélném valami másra.Ui. Ha nincs letiltás opció, akkor Titanium Backup-al le lehet fagyasztani ( root kell hozzá ).
-
gps76
őstag
válasz
berigazek #3570 üzenetére
A kalibrálás se segít?
Az az érdekes,hogy feltettem egy az elsők közül való ics romot és az jól mutatta még kalibrálgatni se kellett.Az az érdekes,hogy teljesen feltöltött állapotban kitöröltem a battsta... fájlt,és most egy stability teszt progival merítem,jól mutatja nem ugrál össze vissza,szép egyenletes,majd ha lemerül és kikapcsol,bekapcsolt állapotban feltöltöm teljesen.Valahogy azt kellene elérni,hogy ne tudjn írni a fájlba(próbáltam a permissiont állítani,de visszaállítja),vagy ne csináljon bekapcsoláskor egyet,ha nincs,mert akkor jó lenne.
-
zso76
csendes tag
válasz
berigazek #3550 üzenetére
Nálam is ha csinálja, akkor egymás után többször is.
A készülékkel egyébként meg vagyok elégedve. Talán legközelebb egy fokkal kisebb kijelzőset veszek (4,7 vagy 4,8). Úgy gondolom számomra ez lenne az ideális. Zsebben egyébként még ez is jól elvan. Nekem a hátlapot talán egy kicsit elméretezték, eléggé feszül rajta. Más minőségi probléma nincs. Néha észre vettem azt is, hogy egyik vagy mindkettő kártya térereje hirtelen nulla lesz. De ez csak rövid ideig tart.
Működése nagyon gyors, az akku szuper. A hétvégén 29 óra készenlét után, 2 és fél óra kijelző használattal, egy pár perc beszélgetéssel még 60 %-on volt. -
robit1973
aktív tag
válasz
berigazek #3555 üzenetére
Nekem ugyan a képernyő nem ébredt fel, de az akkustatisztikában láttam, hogy sokszor ébren van a telefon. Ezzel a progival szűrtem ki, hogy a TV24 ( műsorújság ) program naponta több mint ezerszer ébreszti a telefont, holott egyszer sem kellett volna. Letöröltem, és azóta megszűntek ezek a ébrenlétek.
-
-
gps76
őstag
válasz
berigazek #3491 üzenetére
Ugyanilyen a zp100 is.
Csak azt nem ertem ha beszelek az 1-esen es a 2.-at megcsorgetem,mondja a hivonak hogy nem elerheto,de nekem a 2-es kartyara meg a beszelgetes alatt jon az sms,hogy nem fogadott hivasom volt.
Az is fura,hogy nem egyforma a ket kartya "terereje".Ha egy tuner van benne egyfomanak kellene lenni,vagy nem?Neha a 2-esnel kiirja access..... -
fi:zi'k
nagyúr
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
berigazek #3467 üzenetére
A Prohardver korábbi(?) ajánlásával: imageshack
(#3466) Nokia12
Elég szomorú, hogy csak ennyit bír az akku max terhelés mellett.
Sajnos az üzemidő és a gyenge gsm modul jóval nagyobb hiba mint a W3+ esetén megjelölt dolgok. -
Deathfolk
csendes tag
válasz
berigazek #3439 üzenetére
Én 3 éve használom a paypalt, és egyéb rendszereket, kb 600 tranzakcióm volt! És mindig a valuta eladási árfolyamot fizetem! A windoz jobb sarkában lévő deviza árfolyam nekem is kint van, ez a közép árfolyamot mutassa, szóval vásárlás esetén nem mérvadó!
De ki is próbáltam most 1 perce csináltam 1 próbavásárlást, vagyis végül nem fizettem ki, mert a legvégén viszaléptem, de ekkor már kiírta az átszámolt összeget a paypal 66.29$ ért kellet volna 1 perce fizetnem 15 239Ft-ot. Azaza 229.88Ft/$ Ezzel szemben jelenleg jobb oldalon a deviza árfolyam 220.7 et mutat és az OTP oldalán pedig 220,6ot- Valuta eladási pedig 226,12 De jelenleg ebben a percben 229.8Ft a dollár! Szóval még az OTP adataival se egyezik a valóság! És hogy miért? Mert ott nem valós időbe van kiírva, ha jobban megnézzük az OTP adatok 2012.08.23/3. 15:18! Éjjel és hétvégén soha nem frissítenek!
Szóval általában a [valuta eladási árfolyam ] felett kell 1 kicsivel fizetni! Ami jelenleg dollárnál 229.88Ft
-
Rick4
félisten
-
Jazz
veterán
válasz
berigazek #3200 üzenetére
Nos, kerestem egy csomó típust ami tetszene. Még ez is Zopo300 de egy kicsit drága.
Nos mi a véleményed a lent linkeltekről?
Közben körvonalazódott mi az ami nekem fekszene:
- Hasonló stílus mint a HTC Titan
- 4.3" idális
- Ne legyen túl nagy, olyan Glaxy S1 méret lenne az ideális
- kijelző 540*960 vagy nagyobb, és 16M színmélység
- elég nagy különbségek vannak súlyban. 370g vs. 140g ?? Nagyon zavaró a 370g-os?
- jó ha tud TV-t, de ezek egyike sem tudo ahogy néztem
- a 6577 procisok egyáltalán kaphatóak? Összesen van 15 ha jól láttam? ugyan azt a ONE-X-et jó lenne megkapni 6577-essel.... -
Jazz
veterán
válasz
berigazek #3193 üzenetére
Akkor linkelem:
Ezt akartam eredetileg, de erről lebeszéltek: Star A710Most ezek ezekkel szemezek:
IHTC ONE X
iHTC Titan II V12 -
NivoSzaki
tag
válasz
berigazek #3141 üzenetére
Ha mindenki rendelgeti a másiktól nem tudtok olyat akár ismerős kínait vagy webáruházat ahonnan nyugodt szívvel rendelhetek?
Rawulf ha a SAM ismerősöd elérhetőségét magyarul melyik oldalon lehet tőle rendelni megadnád azt megköszönném... és neki is jó lenne ha csináljuk a forgalmat neki
-
Samanbacsii
őstag
válasz
berigazek #2991 üzenetére
Hali!
Ok, értem. Lehet tudni, hogy esetleg a hívód ilyenkor mit hall? Kikapcsoltat jelez vagy foglaltat vagy várakozásra teszi...? Lehet, hogy a tied vhogy érzékeli a bejövőt és CSAK jelzi, hogy volt de a vonalat tartava a smi1-en, átkapcsolni a sim2-re és beszélni már nem lehet. Nem?
Nem kell ennyire leakadni csak az eddigi felhasználók nem tapasztalják azt amit te. Persze, lehet nem elég "új" a telójuk. De azt beláthatod, hogy az "újak mind tudják" nem annyira egzakt... Ha vkinek még lenne ilyen "új" telója vagy tudsz mondani konkrét típust vagy mutatni a tech.spec.-ben leírva hogy, activ dual sim akkor már mi is utána járhatnánk...
Közben látom Rawulf hsz.-ét ilyesmire gondoltam.Egyébként nekem az activ dual sim azért lenne fontos mert a magán és a céges kártya lenne egykészülékben és ha a főnököm hív és kikapcsoltat jelez akkor valszeg néhány alkalom után leporolná a munkakönyvem...
-
gps76
őstag
válasz
berigazek #2967 üzenetére
Nekem a zp100 se tudja egyszerre.Az egyikben(gsm/wcdma) egy flottas T-s,a masikban(csak gsm) domino van.
Ha hivok az elsovel,es megcsorgetem a masikat ott nem elerhetot mond a hivonak,viszont neken kuldi az sms-t egybol.
Ha a dominorol csorgetek -mivel van net a flottason -,nincs net eleres se,a 3G/H ikon is eltunik.
Annyibol igy is jo,hogy egyszerre ugy se beszel az ember,de mindketto el,akarmelyiken is hivnak.ZP100 van valakinek most?
-
cossie023
csendes tag
válasz
berigazek #2950 üzenetére
Nem tudom honnan veszed ezeket.... Itt már oldalakon keresztül ki lett vesézve, hogy bizony a DUAL ACTIVE csak a ZTE 960. Lehet lassan lesznek mások is, de a legtöbb csak DUAL STANDBY, azaz ha beszéd forgalom megy az egyiken, akkor a másik kártya lecsatlakozik a hálózatról! Net kapcsolat mellett a másikra bejön a hívás, de akkor is a net megszakad a beszélgetés idejére.
A Samsung B5702-re, meg a 880-ra nem emlékszem, de a C6712, Alcatel 918D és most a Zopo ZP100-as is lekapcsolja a másik SIM kártyát beszélgetés alatt. Szóval csak óvatosan az általánosítással!Amúgy az átirányítással megoldható, hogy elérhető leszel és eldöntöd, hogy felveszed, avagy sem. Gyakorlatban nem vettem hátrányát, hogy nem aktív folyamatosan a két kártya. Sokkal bosszantóbb hibái is tudnak lenni egy telefonnak!
-
beers
addikt
válasz
berigazek #2949 üzenetére
Nem túl beszédes....
!
RR985181637CN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest