- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #33594 üzenetére
nem nekem kell.
de amúgy gyro nélkül az összes szar, meg ez azért mégiscsak gúgli-féle megoldás, meg nem is csak egy sima panoráma....
-
bupemko
senior tag
válasz
hungobungo #33410 üzenetére
Azt mondod, hogy minden 4.2-es 4-magos MTK procis telefon tudja a Miracast-ot? Azért kérdezem, mert énn most rendeltem THL W8-at de nem volt kiírva Minideal-nél, hogy tud ilyet.
-
válasz
hungobungo #33151 üzenetére
Pontosan, ahogy (#33152) vegyszer is mondja, a sport trackerek valamiért nem szeretik ezt típust. ("minden MT6589-es SoC ugyanazt 6628-as GPS csipet tartalmazza" Illetve a tesómnak egy sonyja van, ami ugyan sebességben messze elmarad ezektől, de a gps glonass támogatott ezáltal sokkal több műholdat lát, a lakásban is bárhol pillanatok alatt van jel, a pontossága pedig nagyon jó. Ez megtetszett, mert nekem egy 3,5 éves htc-m van, és azon időnként nagyon lassan jön be, és pontatlan a gps, ha offline vagyok (főleg Pesten), pedig sokat használnám.
-
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #33151 üzenetére
Szerintem a sporttrackerekkel való gondra céloz. Nekem a RunKeeper alkalmazásra jó adatok jönnek. Míg az többiek azt mondták, hogy 120km/h gyorsan sétálok.
Jó a GPS, "csak" a megfelelő programot kell megtalálni
-
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo #32943 üzenetére
"Mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos"
W.S.nem kell a vita srácok. ugyan arról beszéltek csak a egyikőtök lepcsánkának hívja, a másik matutkának.
(#32949) gipsztigris
páromnak ez a kiszemeltje, hiába próbáltam rábeszélni másra. a lényeg elvileg az egyik első MT6589 procival szerelt készülék+ magyar nyelv+ rootloható. elérhető hozzá gyári flashtool, viszont nics még cwm je ha jól tudom. én is utánnakutatással találtam meg ezeketszerintem jó kis készülék.
milestone fórumtárs most rendelte meg a nagytesóját (5,7"). -
justaview
senior tag
válasz
hungobungo #32943 üzenetére
Ok. Világos. Köszönöm.
-
justaview
senior tag
válasz
hungobungo #32918 üzenetére
Android 4.x-en már simán lehet törölni a hozzáadott Google fiókot, nem kell hozzá gyári beállítások visszaállítása (factory reset).
Ha csak egyetlen egy fiók van beállítva, azt is tudom törölni?
Mert a hozzáadott nekem már azt jelenti, hogy az első mellé egy második, stb. ...de lehet, hogy rosszul tudom.
-
tyuli76
tag
válasz
hungobungo #32914 üzenetére
Bocs,nem jol irtam
ZTE V955 telefonom van,arra nem jo mobileuncle.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #32925 üzenetére
Jogos, tényleg lehet törölni már a fiókot, 2.3-mal többet keccsöltem, mint 4.x verzióval, ott nem lehetett. A hard reset attól még lehet hard reset.
-
Maximum1
őstag
válasz
hungobungo #32923 üzenetére
Hero H7500+ azzal is szemezek, még megvárom a Jiayu G3S-ben milyen optikát tettek és akkor döntök.
Bár a G3S "csak" 4,5" de lehet kipróbálom ezt a "jiayu érzést", a G4 nagyon drága nekem. -
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #32925 üzenetére
Kötőjellel van az oldal.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #32918 üzenetére
hardreset.com (biztos én találtam ki, mert debil vagyok), a kínai 2sim-es Snapdragon is létezik, valamint a Playből az egyetlen beállított fiók törlése sem lehetséges, esetleg, ha beállítasz előtte egy másikat, de úgy látom, hogy ide sincs értelme járni többet.
Esetleg az adatok törlése a gmail meg a play alkalmazásnál megoldható, viszont akkor ezzel az erővel a gyári visszaállítás hamarabb megvan.
-
Maximum1
őstag
válasz
hungobungo #32916 üzenetére
ZTE V967S nem volt Nálad véletlenül?
Tudsz egy listát írni kamera minőségre a kezedben megfordultak közül?, csak 4 magosak játszhatnak. -
baalco
tag
válasz
hungobungo #32917 üzenetére
pl ez annak tűnik
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #32914 üzenetére
Nem tévesztette el, csak a nagy többségnek (99%) MTK-s kínai dualsimes cucca van.
-
rgyorgy
tag
válasz
hungobungo #32734 üzenetére
nem nem ezt vártam. köszi a választ.
-
Baranya24
tag
válasz
hungobungo #32710 üzenetére
1magos Intel Atom 2ghz... soha meg se rezzen... pedig aztán ha valaki... én "hardcore"-ba tolom :-)
A RAM mennyisége sokkal fontosabb mint a proci... a 4 meg 8 magos procik csak parasztvakításra valók.. . Hogy elmondhatod vmelyik benchmarkban te vagy a király... gyorsabbak elismerem, de MINEK?
Egyetlen esetben lassul be érezhetően az egymagos Razr i... ha a háttérben torrentezek 1MB/sec felett... addig minden mindegy... hogy mennyi és milyen alkalmazás fut a háttérben... -
dj_lac
csendes tag
válasz
hungobungo #32722 üzenetére
oké, köszi
-
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo #32712 üzenetére
Én az xperia arc-omat is azért cseréltem le 4 magosra, mert iszonyú lassú volt, nyúztam ugye egész nap, akadt, vártam, pöcsölt, leállt...pedig rom-támogatás volt hozzá. utoljára 4.1-es superjellybean-nel ment egész tűrhetően, a gyári frissített rommal olyan volt, hogy egy rosszabb napokat megélt blade is agyonverte volna...
Én használom, böngészés, facebook, egyéb üzenetküldők (viber, skype, gtalk) akkor ha kondiban vagyok akkor kardio közben zenét hallgatok vagy filmet nézek, fényképezek és kamerázok is vele jócskán. És ez ilyen alap használat, és az arc is nehezen szolgálta már ezt is gördülésmentesen.
(pl. hoki vb-n akartam kamerázni, amire betöltött a kamera/video már lement az a fél perc, amit megörökítettem volna...)Szerk.: és szerintem egy Sony xperia arc nem egészen egy galaxy Y
-
válasz
hungobungo #32710 üzenetére
Pedig lazán Facebook-oznak, meg chatelnek az Y-on a nővéremék... Az más kérdés, hogy magamnak biztos nem vettem volna Y-t. Pl. nincs rajta vaku... Nálam ez rögtön kizáró ok.
-
GeoPhoto
tag
válasz
hungobungo #32180 üzenetére
Azért az 5 colos mindenhol, mert a nagy márkáknak is azt gyártják arra van gépsor. Az elônye pedig, hogy valószínûleg a panelek is ebbôl adódóan prémium cuccok, mert gagyiba senki nem tesz fullHD-t.... még
-
daved14
tag
válasz
hungobungo #32180 üzenetére
Mert gondolom kínában az 5" os Fhd kijelzők vannak akcióba
Egyébként vagy nincs vagy drágáért van a pl 5,7" Fhd ami nem éri meg nekik még... -
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #32115 üzenetére
thx
-
r3dwo0d
tag
válasz
hungobungo #32108 üzenetére
-
lexter00
őstag
válasz
hungobungo #31954 üzenetére
És mindegyik Feiteng H9500 kap ilyen fémlapocskát?Szo@atós telefonnak is kiváló lenne,sokan benyalnák hogy igazi
Mert a videón nagyon jól néz ki.
-
Švejk
őstag
válasz
hungobungo #31958 üzenetére
Ellenben sajnos HD kijelzős. Én ragaszkodnék a qHD-hez, szerintem több ideig lesz elég játékra.
-
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #31288 üzenetére
valahol elsiklottam a lényeg felett.
(én 1+1 akciónak véltem látni)
így más valóban a leányzó fekvése.Egyébként a MTK6589 + amoled HD mely készülékek sajátja? Én szinte mindet IPS-nek látom. Vagy ez kamu, hogy amoled?
-
dhgm
tag
válasz
hungobungo #31122 üzenetére
Ha külön van, lehet cserélni külön a digitizert. Nekem kellett. Saját kezüleg megtörtént. Jiayu g2h-n
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #31125 üzenetére
Szerintem arról van szó, hogy ha törik az üveg az elején, akkor szopóka, mert az LCD-t is lehet cserélni, nem csak az üveget az érintő résszel.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo #31124 üzenetére
Nem egy DSLR még mindig
Engem inkább az zavar, hogy volt egy kinézet amivel reklámozzák már ezer éve. Az első teszteken képeken is úgy néz ki, most ez meg tök más. Múltkor láttam alin több eladónál is ilyen termékfotókat, és azt hittem valami kamu készülékek, mert az eredeti hátlapján alul bal oldalt vannak ikonok meg szöveg és jobb oldalt a hangszóró rács, ezen meg alul végig rács és fölötte vannak az ikonok meg a szöveg. Minimális eltérés ugyan de nekem fura.
Mondjuk a T-s verziók érdekelnének, hogy mit tudnak majd nyújtani teljesítményre és akkuidőre.
-
alázógyík
addikt
válasz
hungobungo #31125 üzenetére
Jó hogy kijelző téma.
Nyomoztok nekem, ugye? -
tomas10
csendes tag
válasz
hungobungo #30996 üzenetére
Hát igazság szerint a Zopo design ami legjobban bejön. Még a Newman N3 ami jónak tűnik hardverileg, de az sem olyan szögletes. Akkora a választék hogy nem tudok dönteni egyszerűen.
Vvarpi, Fandango köszi szépen. Arról tudtok valamit hogy mennyire érdemes esetleg a T jelű erősebb procis változatra várni?
-
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #30996 üzenetére
-
tomas10
csendes tag
válasz
hungobungo #30994 üzenetére
Értitek hogyan gondolom
Amúgy a Galaxy Advance se egy nagy csoda. Ez az első Samsung telefonom, hát nem hozta az elvárást. A hangerő gomb beragad mindig, a kijelző pocsék, hamar lemerül, akad a JB rajta, Youtube HD videók akadnak, memória kifogy mindig.
-
kjoe79
csendes tag
válasz
hungobungo #30868 üzenetére
Felpakoltam a Zopos 4.2.1-et, de sajnos nem változott semmit az előlapi kamerának a minősége.
-
alázógyík
addikt
válasz
hungobungo #30839 üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
válasz
Ez a reklám bátor volt itt. Az olvasók egy része úgy tűnik, nincs teljességgel tisztában a vállalkozás vagy épp a vám, ÁFA jelentésével és túlzott elvárásokkal fogsz szembesülni.
De mindenképp jó lesz, várom.
-
beers
addikt
válasz
Ez jó hír, majd kérjük az árlistát
!
-
Atti0925
tag
válasz
hungobungo #30851 üzenetére
Én megelégszem majd a tisztességes üzletmenettel,és az esetleges egyéb támogatásokkal.
-
Bagira01
veterán
válasz
Meg gondolom akkor az áfa is fixen benne kell, hogy legyen.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Akkor kb mennyiért reális?
Egyénként és csoportos verzióban is érdekelne szerintem itt több emberkét is.. -
Maximum1
őstag
válasz
hungobungo #30845 üzenetére
Mingyá mennyi haverod lett, Barátom
-
Pocok256
veterán
válasz
hungobungo #30845 üzenetére
Ha 38k alatt kijönne egy g3s az igen jó lenne persze 35k lenne reális érte, de hát nem élek álom országban
-
Pocok256
veterán
válasz
Ha ez tényleg igy lenne akkor kinai belpiacról 138 dodoért tudnál G3s t szerezni ami kis haszonnal simán tovább adhatnál nekem 160 dodoért
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Ez jól hangzik
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hungobungo #30828 üzenetére
Én csak azért választottam szét, mert az, hogy bezárja a háttérben futó progikat nyilván a RAM hiány miatt van... Amúgy a W-ben azért a proci nem olyan gagyi csak a ram rontja nagyon a teljesítményt. És igen, amúgy nálunk is a cyanogenmod, és az új android verziók hozták a megváltást,sokkal gyorsabb lett, de azért még mindig nem az igazi a multitasking...
Szvsz, az android igényli az 1 Gb ramot. -
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #30816 üzenetére
Hát ezt én még nem vettem észre az androidba bocsánatot kérek! És ezt szerintem Meg lehetne cáfolni azért!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hungobungo #30816 üzenetére
ebben igazad van, de leírta, hogy őt mi zavarja... pont ez az automata task killing... ő ilyen, neki ez nem kellene, másnak pedig pont ez a jó benne...
én pl Defyn sose használtam task killer progikat, mert szerintem is felesleges, és csak árt tényleg!
-
alázógyík
addikt
válasz
hungobungo #30808 üzenetére
-
laslie92
senior tag
válasz
Szerintem ez egyén függő kire mire elég! Nyilván való telefonálásra elég! de mivel bezárva minden felesleges dolgot és csak 475mb áll rendelkezésedre lehet nem a legtöbb!
-
hippo0315
senior tag
válasz
-
válasz
hungobungo #30749 üzenetére
Nem igazán érzek értékelhető különbséget processzorerő tekintetében (van MTK6589 és A31-es tablet is nálam), viszont messze jobban optimalizált a rendszer az MTK-hoz. Eleinte sok apró akadást éltem meg az A31-gyel ,amit egy héten belül 3 frissítéssel orvosoltak, de akkor is meglepő volt induláskor mindez.
Szintetikus tesztek engem egyáltalán nem érdekelnek, egyébként meg jó mindkettő. Nekem - talán a telefonok miatt - az MTK szimpatikusabb.
Úton van még egy RK3188-as tablet is, így meglesz mind a négy (A31, RK3188, ATM7029 - ebben pozitívan csalódtam - és MTK6589)
Igazából mindennapi dolgok esetén tök mindegy, melyik van, játékoknál persze biztosan jobban kijön a különbség (bár A31 és MTK jobb GPU-t használ). Értelme sincs anna kegyébként, hogy ilyen hardverrel rendelkező tabletek legyenek nálam, mert telefonban is az MTK6577 bőven kiszolgál, meg nem akad, ezért rendeltem egy MTK6577-es tabletet is böszme nagy akkuval aztán lehet, hogy leváltja az összes négymagos csudagépet.Nem igazán tudom egyébként, miben tudnék felelni a kérdésedre, ha van ilyen, nyugodtan küldd el privátban és ha lesz időm megnézem. (De most még két ROM-ot fel kell húznom egy-egy telefonra ma este)
-
fil
őstag
válasz
hungobungo #30255 üzenetére
Jó leírás. Ki is próbáltam. Sajnos nem futott le az Aroma installer.
A log file az alábbi:=========================================
AROMA INSTALLER version 2.56
(c) 2012 by amarullz xda-developersROM Name : AROMA INSTALLER
ROM Version : 2.56
ROM Author : <support@amarullz.com>
Device : Not Defined
Start at : Wed May 29 19:48:41 2013line 1 col 1: syntax error, unexpected BAD, expecting IF or STRING or '!' or '('
1 parse errorsInstaller Error (Status 6)
End at : Wed May 29 19:48:42 2013
===========================================
-
sajtjani
tag
válasz
hungobungo #30311 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, hálistennek lehet közvetlenül fotót feltölteni nekik!
-
sajtjani
tag
válasz
hungobungo #30284 üzenetére
Egy órája csetelek miss Wang-gal, azt mondja rendelnek a gyárból, mondom oké akkor segítsen megvenni. Erre feltett egy kérdést:
Lily Wang:
04:40 May 29,2013
but FWVGA whih , version Flat touch screen or not flat ?
Itt megszakadt a csevely. Ez mi a radai rossebet jelent (kérdez)? -
sajtjani
tag
válasz
hungobungo #30277 üzenetére
-
Feri85
csendes tag
válasz
Köszönet érte. A660-ra fordítottam vele rom-ot. Gyors és egyszerű.
-
RVR400
veterán
válasz
Ezt este lehet, hogy ki is próbálom, mert tegnap este szívtam egy telóval, amin nem megy végig a CWM-es mentés.
-
l.kiss
tag
válasz
hungobungo #30216 üzenetére
-
peter077
aktív tag
válasz
Másik link, reg nélkül tölthető autoroot package MT6589: [link]
Hoppsz, megelőztek. -
osztraksajt
őstag
válasz
Nekem megvan az autoroot package.
-
válasz
Otthoni gépemen van lementve, este feldobom valami felhőbe.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hungobungo #29808 üzenetére
Aha én is szoftverre gondoltam, hogy az gáz. WiFi működik neki gond nélkül egyébként.
-
raulicio
senior tag
válasz
hungobungo #29628 üzenetére
Ha az USB debuggingra gondolsz, akkor igen, be van pipálva.
-
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #29612 üzenetére
És én szerinted nem ugyanezt írtam
? Lehet, hogy mégis te szívtál valamit?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
hungobungo #29501 üzenetére
152x83x10.5mm
-
turbulencia8
őstag
válasz
Akkor ez reálisan 3000 mAh fölötti akkuval rendelkezik! Szerintem én is ilyet fogok rendelni jövő héten!
-
Indiant
addikt
válasz
Köszi
-
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo #29329 üzenetére
Jah, a lényeg, hogy ezt így el is hiszed
mondjuk nem mintha számítana,engem konkrétan nem érdekelt hogy "Joyce" hogy néz ki, adott infót, küldték a telót, puszcsi
-
válasz
hungobungo #29332 üzenetére
Hát arra kíváncsi leszek én is. Azért a 2 db GSM modul biztos eléggé szívja az akksit. De reménykedek, hogy a HTC legalább annyira méretezte az akksit, hogy 1 napot kibírjon. (Egy nap alatt azt értem, hogy reggel 8-tól este 8-ig... azaz 12 óra.)
De a HTC legalább megpróbálja ...
Nem is tudok más dual active android telefonról így hirtelen...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
hungobungo #29329 üzenetére
Szép. Mit szép..., gyönyörű.
Reméljük soha nem küldi el az igazi fényképét.... -
fujifilm1
senior tag
válasz
hungobungo #29322 üzenetére
Egyszer láttam egy videot a dealextrem vagy focalprice oldalán,
amiben a srác a reklámozott kamerával körbenézett az irodában, és vette a kollegákatÉs azt kell mondjam tökre olyan volt minden mint nálunk egy akármelyik multinál.
Egybe légtér iroda, Minden kulturált, tágas világos. (paraván 120 centin),
LCD 17", kék, szürke, barna fekete minden felület,
Gözölgő tea pohárban, családi képek a paravánon, cetlik és papirok mindenüt,
A lányok szépek/szemüvegesek, csinosak, A fiuk ingben. és mindenki bámulja a monitort - mint ti/én mostszoval csak szemük árulta el hogy amott készült a video....
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #29316 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, aki a mai RAM olvasási / írási sebességek mellett ezt érzékelni tudja az nagy király
-
FatalEror
addikt
válasz
hungobungo #27802 üzenetére
Az fasza és ha rendelnék,és szerencsém lenne,akkor megvámolják a telefont,a fóliát,és a tokot is.
-
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #27620 üzenetére
Igen mert úgy csak kínainak meg az angoltudásuk tudják használni és ha csak nekik adnák el már nem lenne akkora biznisz!
-
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #27328 üzenetére
Engem tulajdonképpen nem is érdekel, hogy mi van ráírva, tőlem lehet 500mAh is!
A mérete 7.5 x 5.5 x 0.5 cm, ebből azért leszűrhető az, hogy nem egy kis vézna darab.!!
Az biztos, hogy ma reggel 7-kor vettem le a töltőről. Azóta a wifi folyamatosan megy, nagyon sokat interneteztem, telefonáltam, gps is ment + fotóztam is most délután. Jelenleg 72 %-on áll, akár tetszik, akár nem! -
gipsztigris
addikt
válasz
hungobungo #27334 üzenetére
Nem, csak itt a kolléga utalt arra, hogy biztosan hegyekben áll nálam a Concorde cucc, hiszen engem "azzal szponzorálnak".
(#27327) milestone
Történetesen nekem is Arc S-em van, amihez szoktam hasonlítani a készülékeket. :-) Estére összeszedek pár gondolatot a telefonról.
-
alázógyík
addikt
válasz
hungobungo #27334 üzenetére
-
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #27324 üzenetére
Sőt, inkább 1500-2000-ret! Egész nyugodtan!
-
válasz
hungobungo #26848 üzenetére
Szerintem a Cyanogenmod szerű romok ideje nagyrészt lejárt,
Ezzel azért vitatkoznék!
-
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #26846 üzenetére
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #26837 üzenetére
No way! jöhet a CM10?
-
Depression
veterán
válasz
hungobungo #26837 üzenetére
Kernel forrás azt jelenti, hogy most már megnyílik az út a custom romok felé?
-
gyuszito
senior tag
válasz
hungobungo #26838 üzenetére
Megnyugtattál! +1
-
gyuszito
senior tag
válasz
hungobungo #26831 üzenetére
Ezek szerint a Caesar A9600-asomban MT6589M van, mert 8mpx-eles a kamerája? De akkor miért tud FHD-ban felvenni? :S Számít valamit, hogy (v4NEON)?
-
nash13
aktív tag
válasz
hungobungo #26804 üzenetére
Èn tettem rá miui-t, kèt hònapig gond nèlkül használta.
-
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #26782 üzenetére
SG Post.
-
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo #26782 üzenetére
Meg mondjuk az se mindegy, hogy ez egy csomag - volt több kínából rendelt cucc (telefon hátlap, kijelzőfóla stb) amit sima levélként adtak fel, az nyilván előbb ide is ér
-
tyukee
csendes tag
válasz
hungobungo #26716 üzenetére
Szia! nekem zp810-em van, és telefonálás közben ha kihangosítom, akkor nem elég hangos. videóknál ez a probléma nem áll fent. Meg tudnád mondani hogy a mérnöki menün belül hol és mit kell átállítani hogy hangosabb legyen? köszi előre is. Zoli
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #26653 üzenetére
"net value of 2437 billion USD"
Aha. 16x akkora cég, mint az APPLE INC.?
Még forintban sem hinném el a 2437 milliárdot, nem, hogy dollárban
A 2-es után kimaradhatott egy tizedesvessző.
A saját weblapjukon 15 milliárd YUAN-t írnak. Ez talán kis jóindulattal hihető.
http://www.konka.com.hk/
-
sirály69
őstag
válasz
hungobungo #26626 üzenetére
Elképzelhető...
Az az igazság, hogy bejelentették a Prémium verzióját (13 megás kamera, 2 Gb RAM, 3000mAh battery)
Elméletileg a külső méretei nem változnak... -
maross
nagyúr
válasz
hungobungo #26618 üzenetére
jiayu g3!
-
oroszlan12
tag
válasz
hungobungo #26595 üzenetére
A Flash tools amikor csak a recoveryt engedem rá azt írja ki,hogy ok.
Le is fut hiba nélkül.
De utána ugyan az a helyzet bekapcsolom, hangerő fel+bekapcs. és fehér képernyő és ennyi.... -
oroszlan12
tag
válasz
hungobungo #26592 üzenetére
Igen olvastam a preloader-t ha rosszat próbálok akkor tégla lesz szerintem amikor először próbáltam ezt is hagytam bepipálva.
Próbáltam 4 reco-t amit letöltöttem de ugyan az a helyzet sajnos.
Akkor vszínű ez elszállt.
-
albinolynx
senior tag
válasz
hungobungo #26453 üzenetére
Ha elsötétül, akkor semmire sem reagál egészen a hívás befejeztéig.
Amúgy azt vettem észre, hogy napfénytől védett helyen teljesen jó - utcán hülyül meg, vagy ha éri a napfény.Erre megoldás lehet a kalibrálás?
Tényleg semmi gondom nem volt vele eddig, mostanában vettem észre. Fólia biztos nem okozza, mert eddig jó volt. Új programok sem lettek feltéve. -
Redneck
nagyúr
válasz
hungobungo #26485 üzenetére
Pont a másik két típust néztem én is. Ez a Prestigio milyen cég? Számomra teljesen ismeretlen.
-
Redneck
nagyúr
válasz
hungobungo #26481 üzenetére
Rájöttem hogy kártyafüggetlen kell, elnézést a hülyeségért. Tudtok ajánlani pár jó közepes dual slimes telefont? Nőnek kell, nem műszaki beállítottságú. A mobilinternetes kártyát csak be kell rakni és működik vagy igényel plusz beállítást?
-
dReFiX
senior tag
válasz
hungobungo #26473 üzenetére
Gondolom utána felajánlja hogy ha visszaküldöd visszafizeti de azt meg 10 emberből 9 nem teszi meg és be is húzta a hasznot.
-
faresz5
aktív tag
válasz
hungobungo #26470 üzenetére
elég megnézni az antutu eredményt, mtk6589 (közelebb van hozzá)nem samsung s4 procis.
Megjegyzem, azért normál használatra mtk6589 sem rossz választás, aki nem az antutura veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest