-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ha már témánál vagyunk mondjátok olyan webshopot persze kínait, ahol előtesztelnek. Tudom később is bektepálhat, de így legalág nem egy papír nehezéket küldenek eleve.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Groovebaby #29830 üzenetére
Egyébként azt mondta, hogy találtak benne valami kínai hozzáférési pontot, amire egy idő után átváltott a készülék, azt törölték, azt jó is lett egyenlőre.
Érdekes.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Groovebaby #29830 üzenetére
Mondom neki, meg hogy váltson szolgáltatót.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Groovebaby #29816 üzenetére
Ja T-s.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hungobungo #29808 üzenetére
Aha én is szoftverre gondoltam, hogy az gáz. WiFi működik neki gond nélkül egyébként.
-
Cyberpunk
félisten
Üdv egyik haveromnak van egy Miz Z2 kínai csoda. A gond az, hogy hol van adatforgalom hol nincs. elmondása szerint tegnapig jó volt minden, de most mintha elvágták volna. Térerő van, tud telefonálni, de a mobil net nem megy. Gyári visszaállítás után jó úgy 1-1,5 óráig, aztán megint elszáll neki. Szerintetek ez mi lehet, vagy találkozott e már valaki ilyen anomáliával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged