-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
kosturica #27623 üzenetére
na, akkor írok én
iOcean X7
20130423-as rom van rajta.
- butább de angol recovery
- magyar nyelv nincs
- összeszerelés tűrhető, a hátlap kicsit levegős
- mtk droid tools-szal könnyedén rootolható
- elég gyors
- a kijelzője elképesztő
- szvsz kevés az 1gb ram FHD kijelző mellé(indulásnál 518MB szabad, mindent legyalultam)
- 4gb rom
- nagyon kevésbé downclockolható kernel(min 497Mhz)
- jó érintőkijelző(5pont, pontos érzékelés)
- nagyon jó kameraszenzor
- piros/zöld/kék notification led
- ja és krva gyorsan telepít mindent
elégedett vagy? -
cicavizio
csendes tag
válasz
kosturica #27317 üzenetére
köszönöm szépen!Egyre rosszabb a dolog most 10 perc netezéssel 10%ot merült a teló!Valami biztosan nem OK,ugyanis antutuban is 5800pont körül teljesít!!!megpróbálom ezt a romot,ha nem javul érdemben eladom a telefont!Sokat mókoltam annó a Defy-vel,remélem meg tudom majd csinálni!
-
Mateosz
aktív tag
válasz
kosturica #26741 üzenetére
és a happy end:
Visszamentem a djiuce/telenorhoz, mondtam, h rossz a sim kártya, phone process leáll, és cserét szeretnék. A csávó mondta, h még nem hallott ilyet, ezek új kártyák, de kicseréli nekem. Azt még hozzátette, hogy ha ez is ugyanezt műveli, akkor nem tudja a végtelenségig cserélni a kártyákat.
Kaptam egy telenoros micro sim-es kártyát (normál sim-re van vágva), és tökéletesen működik!
Értelemszerűen csak a Pin és Puk kód változott, a szerződés, a telefonszám változatlan. A telefon meg magától tudta az APN beállításokat. -
-
osztraksajt
őstag
válasz
kosturica #26701 üzenetére
Semmi gond. Cappa72 nekem többször is felhívta a figyelmem a "DA DL All with Check sum" opció használatára.
Lehet Gwent1 tényleg profi, de én azért csak olyan tanácsot fogadnék meg ha már valami félrement akinek biztosan tudom hogy van előélete a fórumon vagy már más módon meggyőződtem a szakmai múltjáról.
De no offense. Szerintem rossz dolgot vagy hibás lépést nem javasoltam, és csak nem akartam hogy esetleg még nagyobb kárt csináljon egy esetlegesen ellenőrizetlen tanács hatására.
-
cekkk
veterán
válasz
kosturica #26701 üzenetére
A szaktudás nem attól függ, hogy kinek mi a rangja itt a fórumon és Gwent esetében ez mindenképp igaz.
Előbb még itt 95% állt és miben teszi zsebre az embereket?
Mert ha ez igaz, úgy mint ahogy az előbb írtad, miért kérdez, miért nem ő válaszol? Vagy a fórumon kívül a barátod és azt gondolod meg lett sértve?
-
gedadavid
csendes tag
-
válasz
kosturica #26229 üzenetére
Nekem is csinál ilyet, és fogalmam sincs, hogy miért.
Az A820-nál volt ez (mtk6589).
Amit a needrom-ról lementettem az meg ugyanúgy nézett ki, ugyanazzal a tartalommal, és azt meg elfogadta...Mielőtt betallóznád a needrom-ost, vesd össze azzal, amit neked nem fogadott el.
-
SzaChe
tag
válasz
kosturica #26144 üzenetére
Alapvetően ismerem a keresési feltételeket, de előfordul olyan is, gondolom nem csak nálam, hogy nincs kedvem 2-300 posztot végignyálazni, egy telefonnal kapcsolatban. Főleg ha abból csak 2 szól arról, hogy kézben milyen a teló, és nem olyan, hogy mit találgatunk.
Ettől független köszönöm hogy válaszoltatok és segítettetekUI.: Bár ez csak 64 poszt, így nyilván más, de ebből kb 3 szólt a milyenről.
Az hogy 9 éve regisztráltam, ettől teljesen független.
-
-
-
FatalEror
addikt
válasz
kosturica #25657 üzenetére
Szerintem 200 dodoért lehet venni 6589-s telót,és már annyiszor kitárgyaltuk,hogy az exnoys nem tud sokkal többet,ellenben többet eszik,és egy idő után az exnoys-s telefon jó kézmelegítőnek is,de nem feltétlen veszi észre az ember a plusz teljesítményt,sőt lehet az antutu pontszámán kívül sehol máshol,kivéve talán játékoknál,és kéne is egy teszt,hogy ha a szintetikus lófaszokból átlépünk a valóságba,akkor vajon megéri a felárt az exnoys,vagy a qualcom.Illetve a kínai telefonok hardveresen teljesen rendben vannak,csak az anyaghasználatban vannak "lemaradva".
Ja ez nem neked akart menni... -
vegyszer
addikt
-
FatalEror
addikt
válasz
kosturica #25655 üzenetére
Azt én is tudom,hogy felárasak,de azt hittem,hogy legalább raktáron van nekik....
Már gondolkodtam,hogy nyitok egy shopot,aminek lényege,hogy nagy tételben rendelnék ilyen telókat,ismerős hazahozza ingyé,mindegyiknek rádobok mondjuk 5-10k-t az árára lévén betudható szállítási költségnek,illetve így legalább pár napon belül kézben lesz a vevőnek a telója váratlan költségek nélkül,és ha webhopba nyomom,akkor meg másodállásként tudom űzni,csak fel kell futtatni,a boltot,és megmutatni,hogy ezek a telefonok is ott lehetnek az élmezőnyben,de akkor veletechre is szívesen csinálnék egy standot,hogy tapogassák meg az emberek,és vegyék kézbe. -
kosturica
őstag
válasz
kosturica #25222 üzenetére
Azt írja már meg valaki, hogy az lehetséges, hogy az IMEI "elvesztése" okozhatja ezt a hibát, hogy egyáltalán nem lát kártyát a készülék? Csak olyan válaszoljon, aki tényleg tudja a választ. Köszi!
Szerk: Mindenen túl vagyok: factory reset, cwm visszaállítása wipe dalvik, cache stb után. Mindent próbáltam. -
-
vegyszer
addikt
-
bigbuda
aktív tag
válasz
kosturica #25032 üzenetére
akksiról már vmi infó? mennyit bír?
nekem is tetszik a teló, szemezek vel... nemrég adtam el a nexus 7-met... és azért hiányzik kicsit a tablet... de így meg szuper lenne, mivel 2in 1... azért az 5.7" már már használható annak, és a két sim kártyám is belefér
mennyi idő volt a szállítás?
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
kosturica #23547 üzenetére
Én farmerban is zsebre tudom tenni az 5,7 colos telót
Persze nem a manapság oly divatos passzos (női, legalábbis az nekem annak minősül, nem értem egyes
férfiakgyerekek hogy tudják felvenni...nem értem a divatot asszem) férfi farmert hordom, hanem olyan hagyományosan normálisat
...az egy másik kérdés, hogy leülni kényelmesebb, ha nincs a zsebemben, de elviselhető
És amikor böngészgetek ad annyi pluszt a méret, hogy rögtön megbocsájtom neki, hogy cipelni nem a legjobb
A másik kérdés az a kocsi...na ott nem tudom hova tenni, mert kicsúszik a zsebemből, így nem maradhat zsebben... kesztyűtartó nincs, mert CD tár van benne, tokom meg még nem jött meg, így ajtóba sem teszem...szal egyenlőre bnőm fogja kezében -
kosturica
őstag
válasz
kosturica #23504 üzenetére
Rossz a link, sorry. Pedig a w7+ ra nyomtam, erre meg kiadja ezt a kétmagost!
Hmmm..Szóval ez lenne a négymagos. -
citkar
addikt
válasz
kosturica #23472 üzenetére
Néztem én is ezt a telefont is, jó árban van, de egy Xperia Mini Prom van...szeretem ha zsebre tudom vágni a telefont, na ennél ez nem fog menni, kb csak a táskámban hordhatom, úgyhogy kéne hozzá vmi bluetoothos füles
mivel motorozom olyan kéne ami elfér a bukó alatt, láttam olyat is, pl: ezt de ebbe tényleg van mikrofon..hol?, meg gomb,a mivel felvehetem, ha keresnek? nagyon jó lenne, ha hihető! esetleg ezzel kapcsolatban vkinek tapasztalat, szerintetek hihető hogy ez headstet?
) vagy marad egy bluetoothos csiptető, amibe rövid vezetékes headset megy
de így még mindig nem látom, hogy ki keres s nem is tudom tekerni a zenét ezekkel a headsetekkel, vagy vmi spécibb kellene, vagy egy bluetoothos óra is h lássam ki keres, fel akarom-e venni
-
-
kisda
aktív tag
válasz
kosturica #23383 üzenetére
Kicsit tartok ettől a márkától. Star van nekem is, de lehet csak az én hibámból, egyszerűen nemtudok értelmes képet készíteni vele, csak közeliket, makrókat. A "tájképek" olajfestmény szerűek kicsit, illetve akárhova fókuszálok, a képek bal része mosódott picit, míg a jobb része teljes éles.
Különben nagyon bejön a teló. Kinézete is csinos, SoC oké, Ram is, aksi is. Nemtudom mennyire helytálló az 1080p videó felvétel (igaz-e) ,illetve ebbe már gondolom más kameramodult tettek, amit jobban kihajt a 4 mag is. Meg persze a 4.2.1 JB
-
Peaceliker
addikt
válasz
kosturica #23014 üzenetére
jaja és helyetted is mondjanak el 1-2 imát minden este míg ide nem ér
...mert leginkább szerencse kérdése...
amúgy szerintem bele lehetne írni az első hsz-be, hogy ez az akarok meg nem akarok vámot fizetni kitől függ (mák leginkább) és hogy a sima postával kisebb a rizikó, mert én pl kezdem unni ezeket a kérdéseket naponta 3x :S
-
apeelme
addikt
válasz
kosturica #22998 üzenetére
1. Restore előtt felesleges a wipe és/vagy format.
2. A cache és a dalvik minden rom telepítéskor automatikusan törlődik, ergo felesleges lépés.
3. Ha viszont nem törlöd a data-t abból nagy galiba lesz.Azaz rom telepítés előtt kötelezően factory reset - wipe data, és format system.
-
Peaceliker
addikt
válasz
kosturica #22979 üzenetére
most nem, mert nem vt hozzá elég hely xD
akkor nemtom, lehet cserélek egy recoveryt és megnézem másik mit szól az egészhez... mert ez fura nekem, hogy a 2 zip közül egyiket sem látja, csak vmi update.zip et ír, ami nincs is...van egy olyan recoverym is amiben van olyan, hogy EBR1 meg EBR2...az mi?
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
kosturica #22970 üzenetére
Leírom majd 3 sorban, mert sok benne a rizsa (a franciában, meg az angolokban is...)!
Rájöttem mi a trükk!!!
Na szal...fent van sd-n egy root.zip meg egy superuser.zip is, elvileg mind2 ugyan az...de az cwm csak olyat talál amikor arra megyek hogy update from sd card, hogy update.zip, de ilyen nincs is a kártyán...nem merek rányomni xD
meg próbáltam egy backupot nyomni, de kiírta, hogy nem sikerült...erre ötlet? -
Peaceliker
addikt
válasz
kosturica #22868 üzenetére
"82 féle" drivert próbáltam már. Most utoljára nem látta a w7, ráforcoltam mint port a preload vcom drivert de semmi...ugyan azt csinálja a flashtool. Próbáltam xp-n is pár félét, eredmény ugyan ez... van akinek már sikerült vmilyen 6589 esre cwm et rakni??
(#22869) Zsolt_72
viszont 6589 en egyáltalán nincs lagg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest