Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Kár itt kötözködnöd velem és nem véletlenül szerkesztettem meg a mondanivalómat, pont az ilyen jellegű támadások miatt! Gwent elmondta a megoldást, ami ráadásul kipróbált eljárás! Amikor ugyanezzel a sim gonddal kérdeztem itt a "szakértőket" széttárták a karjukat. Ha valakinek kérdései vannak, az szerinted amatőr? Elég érdekes ez! Ahelyett, hogy itt lesipuskás módjára a szavakon lovagolnál, legközelebb majd bemutathatod szakértelmedet te is, de visszaolvasva ez fikció lenne!
-
-
FatalEror
addikt
Mert ha ez igaz, úgy mint ahogy az előbb írtad, miért kérdez, miért nem ő válaszol?
Szerintem ez nem annak a függvénye,hogy profi-e vagy sem,vannak dolgok amiben elég jónak tartom magam,és biztos vagyok a dolgokban,de ha komolyabb dolgokat kell csinálni,akkor inkább kikérem pár másik szakértő ember véleményét,hogy biztosra menjek,mert kérdezni semeddig nem tart,és nagyjából ingyenes,és az okozott kárt,amit el lehet követni,már nem ingyenes kijavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Eladó Google pixel 7 esztétikai hibával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest