- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samulion100
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne azokhoz akiknek Cubot ONE-juk van, hogy a WiFi-je támogatja mindhárom hálózattípust, (b/g/n) vagy csak a b/g-t?
A választ légyszíves privátba! -
Henker2
addikt
Üdv!
Kinai készüléket szeretnék venni, és nem tudom jó helyre irok-e?
De ha nem gond leirnám, hátha tud valaki segiteni:
Van pár készülék amit kinéztem, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás:
- Cubot One 4,7" HD Quad Core 1.2GHz - 45K
- Iocean X7 Elite 5" FULLHD Quad Core 1.5GHz - 55K
- Haier w910 4,5" HD Dual Core 1.5GHz - 44K
- Jiayu G3T 4,5" HD Quad Core 1.5GHz - 47KMindegyik MTK procis, kivéve a Haier, mert az QUALCOMM
Sokat játszanék rajta, illetve filmnézés, zene, fotó csak elvétve. DUAL SIM nem lényegSzerintetek melyiket?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Cubot One tulajdonosoktól kérdezném, csinált-e már valakinek olyat a telefon, hogy a bekapcs gomb megnyomására nem történt semmi? Akkor akksi ki akksi vissza és megy megint kb egy napig. Előzményként történt egy olyan, h töltés és játék közben kikapcsolt. Azóta azzal az akksival be sem kapcsol. A másik akksival használom. Valami ötlet? Köszönöm! -
Csygusz
tag
Hello!
Valaki rendelt már valahonnan Xiaomi Hongmit (Red Rice)?
Nekem mindenképp arra fáj a fogam, csak azt nem tudom, hogy aliexpress-ről mennyire lehet bátran rendelni, és egyáltalán érdemes-e. Onnan még nem volt szerencsém vásárolni semmit, panda, minideal, tinydeal, etotalk stb, onnan már vásároltam, de aliról még nem. Megbízhatók az ottani eladók? Ez az oldal is úgy működik majdnem, mint az ebay+paypal? Értem ez alatt azt, hogy átverés áldozata nem lehetek, szóval a pénzemmel nem léphetnek meg ugye?
Előre is köszönök minden választ.Red Rice helyett mennyire lehet még jó döntés a Cubot One vagy a Jiayu G3T?
-
Endell
csendes tag
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy Cubot GT99-nek.
Eddig lekopogom () minden rendben ez alatt a 3 nap alatt. Írok róla tesztet hamarosan.
Korábban a telefonjaimat csak használtam, nem csináltam soha mentést, rootolást és új rom felrakását.Jelenleg a mentés-rootolás résznél tartok a következők miatt.
A fórum korábbi bejegyzései alapján átnéztem az alkalmazásokat és a következő programok vannak rajta, amiket nem tudom, hogy maradjanak-e rajta:
Gyanúsak:
-smsreg - ezt tudom, hogy gyanús, így le van tiltva és mindenképpen le akarom szedni rootolás után
-Atci_service
-CellConnectionService
-Common Data Service
-com.mediatek
-EM SIM ME lock
-YGPS
-Pico TTS
-Omacp
-OOBE
-Location engineer Mode
-MTK Android Suite Daemon
-MTK Thermal Manager
-MTKLoggerA következőket nem tudom, lehet csak nekem gyanúsak mivel tök kezdő vagyok ebben a témában
-AppGuidePlugin
-com.android.backupconfirm
-com.android.provision
-com.android.sharedstoragebackup
-com.mediatek.theme.mint/mocha/raspberry
-Config Updater
-Fused Location
-Google One TIme Init
-Kulcsláncolat
-Picasa Uploader
-Signal Factory
-VCalendarKöszönöm előre is a segítséget!
-
FalconKnight
aktív tag
Cubot ONE-ból van sima MT6589-es és T-s verzió is. A gyártó honlapján, meg mindenhol azonban csak egy fajta ROM van, az létezik, hogy a kettőnek ugyanaz a szoftvere?
Azért is lenne fontos, mert bizonyos hibái miatt újra flashelném a telefont, és nem örülnék neki, ha pl. más scatter file kéne neki és ezzel elcseszném a telefont.
-
edy11
csendes tag
Lehetséges, hogy kapok cserekészülékként egy Alcatel Idol S-t, ami nem is rossz telefon a mostani magyar piachoz képest, de erősen kacsingatok a topicban ismert telefonokkal. Szerintetek megérheti azt kapásból eladni és rendelni helyette egy Cubot One-t például?
Tudom, hogy ez sokkal erősebb, mint az Idol S, egyedül a hazai garancia ami elgondolkoztat.
(A mostani készüléknél is nagyon jól jött a hazai gari...) -
FalconKnight
aktív tag
válasz
hargimalac #52444 üzenetére
Mindkét telefonnak van topikja, érdemes megnézni, a Vowneynak úgy emlékszem, hogy volt vmi hardveres széria problémája, nekem Cubot One-om van, ami nagyon tetszik, de sajnos az enyém gyári hibás :S
-
válasz
hargimalac #52444 üzenetére
Én a Cubot One mellett döntenék az erősebb hardver miatt.
A nagyobb kijelző a másiknál nekem inkább nyűg volna, mint előny. -
hargimalac
tag
Cubot One ($173) és Vowney V5 ($150) közül melyiket választanátok? Én igencsak gondba vagyok a döntéssel kapcsolatban...
-
Bembee12
aktív tag
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Nyitottam egy új topikot a Cubot One, és TS7-es telefonoknak: [link]
Várunk minden tulajt/érdeklődőt -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Megérkezett a Cubot One készülékem, eddig nagyon bejön, majd írok róla egy tesztet is logoutra.
Amit furcsállok, hogy lezárt képernyőnél egy lila kör mozog a feloldó körön belül, és ha rányomok megjelenít egy skálát és kiírja, hogy x/99 MB(változó, most épp 61, de általában kicsi érték). Ötletem sincs mi lehet ez, meg hogy mi az a 99 MB...
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Cubot One telómon nem indul el a Real Racing 3? Intróig eljut, utána lefagy és csak akksi kivétel segít rajta. Keresgéltem neten, de nem találtam róla sok mindent. Ami viszont meglepett, hogy a Tronsmart ts7-en viszont szépen megy. Youtube videók alapján. Tudtommal a két telefon egy és ugyan az. Tud valaki megoldást erre?
Köszönöm!! -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
cappa72 #51537 üzenetére
Bocsánat a pontatlan leírásért, de reggel gyorsan telefonról írtam és nem volt időm keresgélni a fórumban mert rohantam.
Akkor pontosítanék.
Csütörtök óta van nálam egy CUBOT ONE teló. Kipróbáltam a GPS-t otthon és működött rendesen. Megtalálta hol vagyok, útvonaltervezett, minden ment ahogy kell. De később kiderült, hogy csak azért mert wifin voltam. Net nélkül nem talál jelet. Percekig álltam egy helyben és nem talált helyszínt. Erre a problémára szeretnék megoldást találni, hátha valakinek megy.Más:
Felraktam a Real Racing-et és nem indul el. Végignézem az elején az intro-t aztán elsötétül a kép és nem történik semmi. Még egy darabig hallani a játék zenéjét de utána megáll és nem reagál semmire. Ha át akarom lépni az intro-t akkor egyből megáll. Fekete kép, alatta zene egy darabig, utána semmi. Akksi ki, be és újraindít.Valaki tudna segíteni? Nagyon hálás lennék!!!
Köszönöm -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, kis info
CUBOT ONE: a videók felbontásával gond van. 640X480 a felbontása egységesen minden beállításoktól függetlenül. ezeket 'alacsony' 'közepes' 'magas' 'finom' elnevezésekkel lehet állítani
a gyári rögzítővel, amit ő 1280 és 1920-as felbontásoknak jelez a pc-n simán átbassza az összes file kezelőt,
finom: 10 perces anyagot 23000kb/sec -al rögzít, ami bő egy giga tárhelyet foglal.
ugyanakkor a nativ felbontása csak 640X480. ez látható a notebookon és a tv-n is. a 40 colos tv-n a video megnyitása kb A4-es lap méretű - szemléltet.
azt gondolom, hogy nem véletlen a videok felbontásának az elnevezése pl: finom.
sejtésem szerint ez nem egyedi. mtk 6589 es masináknál nézzétek meg. üdv -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok.
Megérkezett a cubot one-om. Nem megy a GPS. Tudnátok segíteni ebben? Köszönöm -
ÁrPi2
senior tag
Well well... és akkor a Cubot-One amit linkeltél de amiről olyan kevés alapos akkubeszámoló van, akksija vajon milyen tömegű és hány köbmilliméteres és a rácímkézett 2200 mAh az vajon korrekt adat?
A Gorillaüveg is még differencia a Jiayu javára, de olvastam már kételkedéseket Mindenről
-
GIJoe
addikt
Cubot ONE 4.7" 170$ HD LTPS 1280x720 Android 4.2 MTK6589T 1.5GHz 1GB RAM & 8GB ROM5.0MP & 12.0MP Dual Camera & GPS/A-GPS (Red)
Focalprice -
tolvaj!
őstag
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv urak, hölgyek. Lassan egy hete nyúzom a cubot one-t. néhány gondolat.
Összességében meg vagyok elégedve, hiszen 160usd ért magyar forgalmazók ilyen masinát nem produkálnak, noha majd 2 hónap volt mire elért hozzám. Az e51, e52, zte blade és samsung galaxy első generációját nyúztam ami az okos telefonokat illeti. Az sgs amivel össze is tudom még frissiben hasonlítani.
Hardver: a csomag kibontása után örvendetes meglepetés ért, mert prémium minőségű minimalista papírdobozban rajta ezüst cubot felirattal díszelgő packban a felsoroltakon felül még egy 8GBos sd kártya és egy gagyi tokot is adtak. Most az ebayen vadászok egy normálisat. Képernyővédő fóliát is mellékeltek. Továbbá a telefon, 2 db 2200mAh aksi fehér töltő (1Ah out!), usb kábel.
Kinézetre a termékfotókkal egyező a gép. illesztések, hézagok jól össze dolgozottak, ugyanakkor a display széle a back gombnál kicsit karcosan kiáll.
Szoftver: bekapcs után 20sec alatt feláll a rendszer, ami 4.2.1. A launcher gagyi legalább is az általam kedvelt apex és nova jobban muzsikál. (Egyenlőre nem tudom alapértelmezettre állítani egyiket sem, remélem meg tudom majd oldani). Sajnos már a pilótavizsgát kívánó rootolásokkal nem jutottam előre de a framaroot 1.6.1-el ment. Az antatau 13500-et hozott. A Max Payne is ment röccenés nélkül. A gyári panoráma készítő progi azonnal összefűzte a 180 fokos forgást.
Navi: példás! Gps Testel egyből reseteltem és upgradeltem a beállításokat. Szobában 7 holdat használt és látott, a kocsiban 10-13 ez a szám. Navira a Google Navigationt használom. 200km használata után mindvégig rendeltetés szerűen üzemelt. Ez nagy piros pont olvasva az mtk-s procik tulajdonságait.
Aksi: még nem sikerült lemeríteni egy nap. ez 4-5 órás kijelző időt jelent wifi, 3g, folyamatos használata mellett úgy, hogy a cellakészenlét 31%, a képernyő 7% az aksi használatnak. Mi lesz akkor amikor lesz időm a rommolgatni is
Kijelző: ips vs. amoled. Megegyeznek a vizuális tulajdonságokban de az amolednek mélyebb a feketéje ami ebből hiányzik. A kijelzőn semmi ggs. Fólia nélkül használni tilos a masinát. a zsebben öngyújtóm már karcolta. Nagy vonalakban ennyi. -
GIJoe
addikt
Ez egész tűrhető csajos: 170$
Cubot ONE
4.7" Capacitive HD LTPS 1280x720
MTK6589T quad core 1.5GHz
5.0MP front camera and 12.0MP rear camera
1 x 2200mAh battery -
Csygusz
tag
Hello!
200$-ig kategóriában keresek telefont, néztem is párat. Ki melyiket venné meg?
Cubot One - Xiaomi Hongi (Red Rice) - Jiayu G3T
Jelenleg Lenovo A820-am van, és azt váltaná valamelyik
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
A kupon akció miatt bejött a képbe a THL W200 (180$), a Tronsmart TS7 (155$) és Cubot One mellé.
Egy kicsit aggaszt az akkuidő, mert a nagyobb kijelző és proci ellenére kisebb akkumulátor van benne.
Úgy látom sok embernek van, mik a tapasztalatok?
-
Kulbi
aktív tag
Az, hogy kinek mi olcsó az relatív, de egyet értek veled. Most a fekete a Geekbuyingnál igen akciós, valószínűleg ki akarják szórni, a fehér már 170$, innen már csak egy kis lépés a Cubot One amiben kétszer anniy a memória és a proci is erősebb. Esetleg egy Banggood kupon és hajrá
Jelenleg nálam is a fekete Tronsmart a favorit.
A másik kérdés a húzott procira és a GPU frekire vonatkozik. Mennyivel jobb az erősebb cucc ?
pl. eszerint jóval erősebb:
[link]Üdv.
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Futom a kötelező köröket a Cbuot One és Tronsmart TS7 körül.
Most láttam, hogy a Cubot One-nak elvileg van már MTK6589T-s változata (1/8Gb).Van értelme a +35$-nak, vagy felesleges? (TS7 MTK6589 1/4Gb)
A geekbuyingra léteznek kuponok?
Köszi.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Cubot ONE telóval kapcsolatban milyen tapasztalatok, előnyök, hátrányok vannak?
Pandawill-ről mennyi idő alatt szállítanak kb?
Köszi! -
bipet
tag
Szerintem érthető volt de akkor vettem a rendreutasítást.
Próbálok kiigazodni a kínai mobilok rengetegében. Én az utána olvasgatások alapján 200 dollár környékén
Három telefonra szükítettem a listát .Fontos szempont lett volna számomra az lte ,de az ahogy én néztem ebben a kategoriában még nem igazán elérhető ill a kilyelzö minősége nem feltétlenül a felbontására gondolok ,és a kamera ami talán a leggyengébb láncszem a kínai mobiloknál . (Van egy kis lányom akit csak le kellen időnként fényképezni ) a három telefon a következö de szívesen elfogadok tanácsot ha valaki még tud ebben az árfekvésben a kritériumoknak mefelő telót.Faea f2
Thl w11
Zopo c3Van még két teló az egyik még nem létezik xiaomi red amásik a cubot one
Ha tudnátok segíteni hogy az álltalam felsorolt szempontoknak vajon melyik kínai mobil felelne meg a leginkább azt megköszönném vagy hogy legalább jó következtetéseket szürtem e le a böngészések során -
dinin
tag
Cubot one-ra kijött egy MIUI rom. Vajon felhúzható a 4gb-os ts7-re is?
-
ezsi17
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Átnyálaztam már a kínai telós fórumot /igaz, csak mobilról, így nem maradéktalanul/, és szemezgetek egy Cubot One telóval. A gsm- hálózatos dolgokat is elolvastam, de mégis az lenne a kérdésem, hogy a piros szolgáltatónál itthon menne ez a készülék? Kb ez az egyetlen teló a kínaiak közül, ami bejön, és talán nem lenne csalódás.. Esetleg van olyan, aki az említett telót használja vodás kártyával?
Köszönöm a válaszokat!
-
Roland06
aktív tag
Üdv all!
Tudna valaki tanácsot adni , hogy melyiket válasszam?
Cubot one vagy Jiayou G3(SvT)!!!!!!!!!???????????
Az elképzelésem a köv. lenne :
Kb.:50e ft -om lenne rá. HD kijelző 4,5 v. 4,7coll 1Gram , "nagy" akksi de vékony legyen a teló.
Nem tudom a Jiayou milyen vastag (nem fogtam még a kezembe) mert a többi paraméter az tökéletes lenne.
Ha valaki tudna hasonló paraméterekkel más telót azt is szívesen fogadom!
Előre is köszönöm! -
Tigyi78
tag
a tronsmart ts7 és a cubot one teljesen ugyanaz? főleg a méret és a kamera érdekel, mintha itt olvastam volna, hogy a ts7 7mm, a one pedig 9mm mély.
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy valakinek van-e ezen kis országba már Cubot M6589-es
( vagy más néven Cubot A890-es) telója?Nem hiszem, hogy csak engem érdekelt az OGS kijelző és a 2500mA akksi paraméterek,
a Cubot One rengeteg tulajdonosa mellett.Vagy valamit esetleg én nem tudok az A890-ről amit esetleg mások tudnak és azért nem rendelnek ilyet???
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy milyen Navigációs program megy legjobban a CUBOT One telefonon,
és milyen Fényképező program,
és Netezésre mit ajánlotok ami gyors és könnyen kezelhető
Valami tisztító program amivel a háttérbe futó alkalmazások leállíthatók és törölhetők, hogy ne terhelje a telefont?
Bocsi a sok kérdésért de ez lesz az első Android-os telóm,Válaszokat ha lehet priváltba küldjetek mert én itt nem találom a kérdéseimre a választ.
Vagy valaki segitsen, hogy tudom legyűjteni a feltett kérdésre jött válaszokat.
Ja és azt hogy lehet beilleszteni amit már több hozzászólásban láttam, hogy itt ""link"" és megnyit egy hozzászólást.István
-
krisztian07
tag
Valaki tudja, hogy a cubot one-nak milyen kamerája van? 8 vagy 13 mp?
Csak ezért kérdezem. Nem egyértelmű. -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Vowney v5, Cubot One között vacilálok. Melyik jobb? A Vowneynál tudom hogy van egy-két apró probléma, a cubot one-nál minden megy?
-
SimS
senior tag
Üdv
Többnyire a készülékeken meg szokott lenni különböztetve a két sim slot képessége (W a 3G, és G a 2G). Azonban, akárhogy is bámulom az enyém (Cubot ONE), nem látok sehol ilyet.
Túrtam a mindenféle oldalakat is, de nem találtam használható infót.
TS7 tulajokén esetleg?Azért érdekes a kérdés, mert az egyik normal sim, a másik pedig micro - na most melyik kártyát vágassam meg, ha kettőt használnék (adat és gsm-re külön)? (Mindkettőt, aztán adapter?
)
Köszi,
SimS
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Lehet az hogy a Cubot one és a Ts7 nem OGS kijelzösők???de a Cubot A890 viszont az, és az nem újabb és jobb kijelző??????
Cubot A890, New batch has been upgraded to OGS screen, which is more clear and sensitive.
most akciósan akkor az jobban megéri nem?
http://www.geekbuying.com/item/Cubot-A890-MTK6589-Quad-core-4-7inch-IPS-HD-screen-Smart-Phone-1G-RAM-8G-ROM-Android-4-1-3G-GPS-13-0MP-Camera-Black-314340.html
István
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Mi a véleményetek?
Cubot One 2200mA akksival 189 dolcsi
Cubot One 2380mA akksival 199 dolcsimegéri a 10 dollárt a 180mA különbség? mennyivel bírná tovább kb időben a töltöttséget a nagyobb?
István
-
dilajoska1
őstag
sziasztok. valaki a cubot one-ról nem tud egy hosszabb tesztet vagy hibákat, hiányosságokat leírni?
szerintetek megéri zopo zp810-et lecserélni egy ilyenre?
-
Coolby84
tag
válasz
raffiakötö #46318 üzenetére
Az, hogy Cubot One vagy Tronsmart TS7 az elvileg mindegy, ugyanaz a kettő. Engem az érdekelne, hogy 35 USD felárat megér-e, hogy 4GB vagy 8 Gb ROM van benne. Asszem maradok a 4 Gb-nál és geekbuying rendelés.
Kuponja nincs valakinek valami jó?
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Honnan érdemes Cubot One telót rendelni mostanában, ahol szilikon tokot és védőfóliát is adnak vele?
Jó áron és megbízható helyről?István
-
Coolby84
tag
Sziasztok!
Szerintetek
Cubot One 1Gb/8Gb 183 USD-ért (banggood-nál egy 5USD-s kuponnal)
vagy
Tronsmart TS7 1Gb/4Gb 155 USD-ért? (geekbuying-nál)
-
pinterto
tag
Tegnap este néztem a telefonokat a banggood.com-on, a Cubot one, Jiayu g3s, és a Thl w200-at, mindhárom 150 dollár körül volt, most megakartam rendelni, és felnyomták az összes árát 200 dollár körül. Ez nem semmi, valószínű aug. 31.-ig voltak akcióban?
-
pinterto
tag
Már megvan a három jelöltem, csak dönteni kellene.
Cubot One(Tronsmart Ts7)
Jiayu G3S
THL W200Valamilyen szinten a támogatottság is érdekelne.
Javaslatok? -
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Vacillálok a Cubot One és a Vowney V5 között, ti mit ajánlanátok?.
Kétejeim a V5-el, hogy a 5" kijelzőt nem tudja kihajtani ugyan az a proci mint a Cubot One 4,7 kijelző esetében,
Azt hallottam, hogy a V5-nél vannak akadások, és a One-ról ezt sehol nem olvastam.
Napfényben mennyire látszik a kijelző és valóban IPS? jól műkődik a Light senzor?
A közelség senzor lekapcsolja a kijelzőt ha oda teszem a fülemhez?
Szóval merjek ilyet rendelni?Üdv
István -
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Mi a véleményetek, a Pandawill-től rendelnék telefont, mekkora az esélyem a vámra?
Mit kell írni a megjegyzésbe, vagy mennyit szoktak írni összegnek alapból ők?Vagy inkább kicsit drágábban de a Minideal-től az biztosabb hely?
Cubot One esetleg jó áron honnan (de tok és védőfólia legyen hozzá mert utólag sehol nem találok hozzá sehol semmit)
Üdv.
-
Coolby84
tag
Tegnap megnéztem egy HTC One-t, csak hogy felmérjem, hogy mekkora is a Cubot One / Tronsmart TS7 és úgy döntöttem bevállalom.
Valószínű Cubot One-t veszek, bár tényleg ugyanaz a kettő, de ugyanannyiért kapom Cubot-ként címkézve, ami azért mégiscsak már ismertebb kínai márka...
http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html
valamit tudnom kell még a telóról? Hálózat rendben lesz? Egy telenor-is és egy T-mobile os kártya lesz benne, adatforgalom csak a Telenornál.
Amit akartam még kérdezni, hogy megegyezik tényleg annyira a méret és minden a HTC One-nal, hogy annak kiegészítői használhatóak? (autós tartó, tokok, dokkoló esetleg?)
Köszi előre is a válaszokat.
-
matta2003
tag
Sziasztok!
A CUBOT ONE-ról van valakinek valamilyen tapasztalata? Használ valaki ilyet? Írna privát üzenetet?
Köszi
-
Coolby84
tag
hmm, ezek szerint vastagabb, mint amit írnak a honlapok, ott csak 7mm van feltüntetve...
Kamera nekem annyira kell, hogy max 1-2 közösségi poszt kijöjjön, amire a mostani Galaxy Ace is elég igazából, olyat meg csak tud ez is. Led visszajelző Ace-n sincs, azt már megszoktam...
Amúgy a bazi nagy Tronsmart felirat fent van a hátulján vagy figyelni kell, hogy valamelyiknek fent van, valamelyiknek nem?
Az hogy Cubot One vagy TS7 az számít valamit?
-
alex89
senior tag
üdv!
Attól tartok én is ráfűztem a témára kicsit, addig nem nyugszom még nem veszek valamit betegeskedő alcatel ot-995 helyett. Pár naponta azon kapom magam, hogy a minideal.net-et nézegetem...
Elvárások az alábbiak lennének:
4,5"- 5"(max)jó minőségű ips kijelző, előbbinél még belefér a qHD felbontás, felette csak HD jöhet szóba.
Led segédfény (zseblámpának)
jó általános minőségérzet, stabil működés (gps, wifi, 3g jól szuperáljon)
magyar nyelv
belvilág másodlagos, nem játszom... illetve ez a kategória már mtk6589 Pvr sgx 544 1gb rammal van felvértezve ami bőven sok számomra.
Amiben a segítségeteket/véleményeteket kérném az a kamera minősége. Jó lenne ha nem is tökéletes, de használható képeket lehetne vele készíteni mert megesik, hogy fontos dolgot kell megörökítenem.
Fentieket szem előtt tartva kb ezeket néztem ki:Amoi N828, Thl w100 qHD
Hd vonalon pedig: vowney v5, tengda x920, Bedove HY5001, Cubot One, Newman K1, Umi S1, Hero h7500+, Zte V987. Kérdésem tehát, hogy az előbbiek közül (vagy hasonlóak közül kb 200$-ig) tapasztalataitok alapján melyik lő használható képet avagy melyik zárható ki kapásból?köszönöm!
-
cseti
csendes tag
Hello,
Nah rendeltem 2 Cubot One-t egyik ezüst (páromnak), másik fekete (nekem). A CooliCoolbol, kicsit lassan reagáltak, de írtam emlékeztetőt
, hogy mi a f*ck van már, s most már confimed a rendelés, várom a postát. Amint lesz vmi, szólok.
Üdv,
CseTi -
dinin
tag
Tronsmart ts7-hez (cubot one) létezik kompatibilis dokkoló? Olyan aminek bal alsó oldalon van a csatlakozója?
-
Lalla
tag
coolicool oldallal kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
cubot one jóárasítva van nagyon...
[link] -
pezo00
tag
Cubot márkájú telefonokról mit lehet tudni? Esetleg a fórumozók közül használ valaki ilyet? Konkrétan a GT99-re vagy a ONE-ra gondolok. Hátha van valakinek már ilyen itt.
-
raffiakötö
csendes tag
Sziasztok!
A napokban érkezett meg a Cubot One-m. 4 nap utáni tapasztalataimat leírom az érdeklődőknek.
Múlthét csütörtökön kaptam meg a DHL futártól, effektíve 4 nap alatt megjött (hétvégét számolva 6). Korrekt idő, viszont így vámot kellett fizessek rá, vagy mit.
Az akksi 2200 mha-s, és kettőt adtak belőle, állandó mobilnet bekapcsolása és WiFi mellett, játék, böngészés és telefonálás mellett másfél napot kibírt simán. Ha sokat játszik rajta az ember elég hamar lemerül, viszont nem melegszik olyan nagyon mint a régi telefonom.
Annak kifejezetten örültem, hogy egy alap android 4.2.1 van a telefonon, és nincs telerakva egy csomó facebook, twitter, google+ és társaik. 1 gb ram, és 8 gb rom van benne, és még microSd-t lehet bele rakni. Magyar nyelvet tartalmaz az androidja, úgyhogy nem kellett külön progi a magyarításhoz.
Mobilnet (Vodafone-nál SpeedTest progival) lefele 6,35 Mbps, felfel 0,12 Mbps, normál simmel. Wifije stabilan működik. MTK6589 Cortex-A7 Quad-core ARMv7 processor 1,2 Ghz-es processzor duruzsol benne, az 1280*720 felbontású IPS kijelzőnek szép, éles képe van, és napsütésbe is láttok rajta mindent.
Lassúságot nem tapasztaltam rajta, remélem nem is fogok.
Fényképeket szerintem nagyon jókat csinál, annyi hibája van, hogy a hátsó led gyengécske. A hátsó kamerája 12 MP, az első 5 MP. (A gyártó leírása szerint SONY kamera.)
Videó: https://www.dropbox.com/sc/f4h9ahf6qittl6k/tLiYX0Ci_C
Fotó (leddel): https://www.dropbox.com/sc/qg50x2roigz3xr0/ssBJwr_9vs
Fotó: https://www.dropbox.com/sc/hda9nw7vc6ir9d5/nNcYJSa4qjGps-t még nem teszteltem, de ha eljutok odáig akkor megírom tapasztalataimat. Kimaradhatott még egy pár dolog de ennyire jutottam eddig.
Ha van valakinek kérdése szívesen válaszolok. -
Brain75
senior tag
Hello
Szerintetek:
Tronsmart TS7
Cubot GT99
Cubot ONE
JIAYU-G3SEzek közül melyiket ajánlanátok ???
A Cubot One és a Tronsmart majdnem ugyan az, de mégis kérdezném hogy ki melyiket ajánlaná.
-
Brain75
senior tag
Erre valaki tud válaszolni ? Van tapasztalat ezzel a bolttal? Cubot One igen jó áron van náluk, ami ha jól tudom ugyan az mint a Tronsmart TS7
Üdv
-
gg72
veterán
Tegnap nyüstöltem sokat a Tronsmart TS7-et (=Cubot One) és továbbra is elégedett vagyok vele, ment rajta sok net (Wifi, 3G), zenehallgatás, játék, + beállítgatások/telepítések, így a nap végére 100%-ról 60%-ra esett a töltöttség. Sajnos a navigációt még mindig nem tudtam élesben kipróbálni, vonaton ülve nem talált műholdat, de ez talán betudtható volt a leárnyékolásnak.
Különösen meglepett a jó hangminősége minőségi fülhallgatóval (Vsonic GR02).
És egyre jobban tetszik a formája, nagyon szép készülék, vékony, a képátlóhoz képest kicsi és jó az általános anyaghasználata.
Nagy hibájával még nem találkoztam. -
gg72
veterán
Tronsmart TS7 első benyomások, észrevételek (első kínai dual simes telefonom, előtte egy Sony/Ericsson Xperia Ray-em volt):
+ a képátlóhoz képest kis méretű és nagyon vékony minőségi műanyag matt fekete ház, nem nyikorog/nyekereg (135 x 68 x 7mm)
+ szép kijelző
+ magyar nyelv (eddig mindent tud magyarul)
+ összes google alkalmazás szépen fut
+ nulla kínai app
+ plusz védőtok
+ pótakksi- alsó navigációs gombok lehetnének reszponzívabbak
- a felső gyári védőfólia levétele után a kijelzőn egy helyen apró légbuborékot látok, ezek szerint van rajta még egy védőfólia?Még csak most kezdem belakni a telefont, így igazi véleményt még nem formálnék, de az első benyomások nagyon jók. Érdekes még, hogy kaptam hozzá matricákat IMEI számokkal, ezeken Cubot One felirat szerepel.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
Atomcsirke #41827 üzenetére
Üdv!
Állítólag Cubot One és ez ugyanaz, de Cubot nem volt a kezemben és az leírásban nem 7mm vastag, ez pedig annyi, szóval nem tudom. A gyári oldalán látott méreteknek megfelel, nem tudom a HTC One méreteit, de íy könnyen ellenőrízheted. Szerintem anyagminőséggel különösebb gond nincsen, műanyag az egész, de teljesen rendben van, nem recseg nem ropog...
Akksi időt majd letesztelem, most töltöm éppen maxra, de nyomogattam vagy 1 órát, töltögettem, teloztam, neteztem, kamera stb... és 63%-ról 54-re ment le... de ez nem jelent semmit, pár nap mulva ugyis körvonalozódik az akksi... Amugy az az antutu battery test ér vmit, mert max lehet éjszaka bekapcsolom és meglátjuk mennyit kap...
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
Jobban várom mát a cubot one beszámolokat mint a fizetésem ;-)
Kinek hol merre jár? (T7S más névén ha úgy jobb) -
Crytek
nagyúr
Szerintem memoriakártyát baromság kintről rendelni.
Fenti kollega is irta 2 hónap és gatter.1év gari. van rá hol a probléma?Cubot Oneja nemsokára 3 embernek is érkezik és akkor tudnak mondani róla mindent.
-
Brain75
senior tag
Van valakinek itt Cubot One telefonja ?
Tényleg probléma van a led villanóval benne ?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Segnior_Barthez #41361 üzenetére
Hamarosan lesz 3-4 embernek is Cubot One ( Tronsmart T7S) aztán lehet majd keresni más telót ,mert érzem nem lesz jó ez se!
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak. lassan a gépszíj engem is behúz... Ez a Cubot One piszkosul jól néz ki, csakúgy mint a G3S - de az utóbbinál a beidegződött kínai gagyi 'J' és 'Y' betüktöl borsózik a hátam... Persze örexem
Szeptemberre kitalálom mit rendelek, addig meg szedem az igét. Jó éjt.
-
Crytek
nagyúr
Na mivan azzal a 3-4 Cubot One (TS7 vagy T7S nemtudom) tulajjal?
Még nem jött meg a cucc vagy annyira szar lett megse mertek szólalni? -
Crytek
nagyúr
Látom már hogy beetetés volt ez a Cubot One teszt
-
SimS
senior tag
Üdv
Ma megjött a Cubot One-om, később dobok fel pár kamerával készült képet, ill. írok pár nap múlva szubjektív kis összefoglalót.
SimS
-
Crytek
nagyúr
Cubot One-ról olvasott valaki jót/rosszat?
Érdekes sehol egy review róla -
Crytek
nagyúr
Cubot One tulaj van-e már? Teszttel találkozott-e már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest