- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Dhampir #71419 üzenetére
Xiaomi Hongmi versus Samsung Galaxy S3
És köztudottan csal a Samsung az Antutu tesztekben. Amúgy a Xiaomi Hongmi-ban is Samsung szenzor van és kiváló képeket készít. Ami meglepő, hogy 3D-s teljesítményben az SGS 3 biza alulmarad a Hongmival szemben. Az üzemidőn jót nevettem, mert azt az Antutu az első teszt után már ritka szarul méri a Hongminál... Holott nálam az átlag 5-5,5 óra kijelzőidő megvan a csupán 2000/2050mAh aksi ellenére is.
Anyagminőségről csak annyit tudok nyilatkozni, hogy kb 15km/h-ás sebességgel vágódott a telefon a fém küszöbömnek és csupán 0,5*1mm területen lepattant belőle egy inci-finci darabka. Ja és a becsapódás előtt pofára érkezett a padlóra.
A Samsung féle gagyi műanyag használatra inkább nem reagálnék.Sok kínai gyártó anyagösszetételének kémiai szerkezetét ellophatnák a fejlődés érdekében.
-
Varoz
addikt
válasz
Dhampir #71424 üzenetére
3 napot? Na persze, ha nem használod.
Kijelző idő mennyi is 4-5 óra? Hirtelen fellapozott topikból loptam az infót. (Bár látom sokaknak az a 45 inkább csak 3-4) A Zopo 6 óra. Ja kérem.
Nekem az éjszakai videóval se volt bajom, mint a 4Gb memóval se. Azért van a microSD, hogy bővítsük. Én a belső tárhelyet szépen be is áldoztam a progiknak. Totál felesleges.
A szenzort így már értem. Bár nekem nem szempont egy barométer. -
Varoz
addikt
válasz
Dhampir #71419 üzenetére
Szenzorok tökéletesek. Kamera lehet nincs olyan, mint a Samu ezt aláírom, de kínaiak közül nem hiszem, hogy túl sok tökéletes kamera lenne és ez is simán használható. Aki fotózni akar igazán, az nem telón fog.
Akksi? 14 óra 32 perc, amiből 6 óra a kijelző idő, az rossz szerinted?
ROM? Ezt nem értem, mi a baj a ROM-al? -
válasz
Dhampir #71376 üzenetére
Némileg?
Ha választanom kéne egyértelmű lenne...
Duplaerős. a kijelző felbontása nem zavar engem. A többi meg értelemszerű, hogy jobb a minősége.
A kamera minősége, az összeszerelés... Tök más kategória, nem beszélve a szoftveres támogatásról.Nem lehet egy lapon említeni ezt a két telefont.
A másik kérdésedre: Google Play-t oda szokták írni, így ez nem kérdés. most ne kezdjük el sorolni azt a 2000 telefont amin van
-
-
válasz
Dhampir #71354 üzenetére
Xiaomi-n se minden esetben van magyar nyelv. De nagyon könnyen lehet tenni rá.
Ez az előnye a MIUI-nak, hogy elcseszni nem lehet... / na jó azért lehet
/
Lenovo rendszerei 90%-ban magyar nyelvűek, azok a részek, amik a gyári Android-okban magyar nyelvűek.
A plusz apk-k viszont általában angol nyelvűek. Mégis egyértelműek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dhampir #70349 üzenetére
" ThL T11 (ez mitől ilyen drága, 200 dollár felett?)" O.o Ezzel a készülékkel "betömött" egy hézagot a thl 200-300$ közt.Egyébként ha csak pár adatot veszel alapul pl.okta,2gb ram, 720p 16gb rom,wcdma 850/1900/2100 ezekre szűrve nem fogsz nagyon mit találni 200$ környékén
Ha ezek az adatok fontossak komprumisszumok nélkül akkor szerintem besztbúj!! -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Dhampir #70307 üzenetére
Szia,
A tapasztalatom sajnos egy gepre korlatozodik:
Tianhe?/Star?/Hero? H9008+ . Annyira OEM, hogy egy deka branding sincs rajta. Mlais M69 T Pro-ként keress rá
A "sima" H9008-rol nagyon pozitiv review-kat olvastam (kiveve a fogyasztast) igy esett a valasztas erre (+ NFC, +Qi).
5,7", szoval tepsinek tepsi, de 5"-rol mar nem tul nagy ugras...Akkor jojjon a reklam:
+ FHD IPS kijelzo (szep is, fenyes is. Tenyleg). Tovabba eleg erzekeny, kesztyuben is mukodik!
+ Bloatware mentes ASOP 4.2.2, elore telepitett Play, multilanguage
+ 4 savos WCDMA
+ 1 micro es egy nano sim mehet bele
+ Micro USB 3.0, BT 4.0, n-es wifi (40/20-as digit fullon viszi)
+ OTG rendben (a Sandisk extreme 64G-s stickemet is megette, pedig azt nem mindenki szereti)
+ Popec GPS (glonass nincs, de szabad eg alatt meg nem lattam 8-holdnal kevesebbet fogni, átlag 2,1 m-es pontosság nagy sebesség/gyorsulás mellett is). Veri a Qualcomm-os telokat is.
+ NFC
++ QI
+ Widi
+/- 3000 mAh battery ( gyanusan vekony, es 6,66 Wh-snak mondja magat, szoval, 4.2 V-al szamolva inkabb csak 1600-as, de legalabb 2 van belole)
+ 13/5 Mpixeles kamerak. A pedigreje szerint az elso is 13-mas, de megis inkabb 5A hatso elfogadhato kepeket produkal.
+ Piros/kek/zold noti led (breathing light), megvilagitott menu es back gombok (kapacitiv). Ezek rejtettek, alapbol nem latszanak, csak ha meg vannak vilagitva
- A hattervilagitasuk mintha el lenne csuszva, lefele, mintegy 1-2 mm-et. Igy viszont legalabb nem vakitanak.
+ Jo helyen van a back gomb (jobbra)
+ Fizikai menu gomb
+ Massziv tokozas, nem nyekereg, nem nyaklik es a relative kis marokkal sem kenyelmetlen
- Vitan felul Note3 look-a-like, de annal fel centivel nagyobb, igy az eredeti/aftermarket tartozekok nem jok hozza
+ Tapintasra edzett uveg lehet az elejen, nem polikarbonat, tlan Corning Gorilla Glass 2, de ezt nem tudom papirral igazolni. De erzesre ugyan az, mint a JY-G4-e.
- Az Xposed framework-ot jelenleg nem csipi
+ De a framaroot siman rootolja
- MHL - ugy tunik - nincs, legalabbis Samu atalakitoval nem ment...
+ A hangminoseg (telefon) rendben van, ket mikrofonos, zajszuros
+ A hangereje is rendben van, nem recseg nagy hangeron sem (csengetes), bar ez valoszinuleg annak koszonheto, hogy a basszust siman levagja
+- Van a csomagban gyari fules, de ezen a zenet nem kell eroltetni. Rendes fulessel mar turheto
+ Gyari flip-cover es screen protector
+ 2 aksi (geekbuying verzio)
- Futo navi, fullra huzott fenyero es BT-s zenehallgatas egyuttesen kepes 2 ora alatt is kinyirni az akkut
+ A Mlais-oknal tobben panaszkodtak doglott Home gombra, illetve random rebootra. Nalam ilyen meg nem jott eloUdv,
R. -
-
Evita85
tag
válasz
Dhampir #70029 üzenetére
Nekem van egy Samu középkategóriás fotómasinám van. Ha megyek valahova ahol tudom hogy fogok fotózni(pl Kopaszi gát vagy városba szép helyre) akkor viszem a fotómasinát. Ha csak olyan hirtelen fotozhatnékom van és nincs nálam akkor az emlitett Prima telefonnal fotozok. S egész jó képeket csinál az 5 mpx-xel.
A második kép teljes sötétben készült a szobában, de vakuval..
-
-HajTömeg-
őstag
-
törölt tag
válasz
Dhampir #70039 üzenetére
Maximálisan egyetértek
TV-m az állványon
Ebook olvasóm az éjjeli szekrényen
Tabletem a dohányzóasztalon
Telefonom a zsebemben
GPS a kocsimban
HiFi a TV alatt
Igaz én egy őskövület vagyok, a Facebookot lesz@rom, és szeretem a társaságot. A telefont ügyintézésre használom, beszélgetni beülök egy teaházba vagy kávézóba.
És bármilyen hihetetlen egyesek számára, mégis élek. -
válasz
Dhampir #70039 üzenetére
társkeresésre táblagépet
Biztos? Élőben csak jobb
Hogy ne csak off legyen:
ZP700 talán a legolcsóbb, normális 4magos telefon, 1GB rammal, teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze vannak hibái ( eleinte szoftveres, ezeket javította az április ROM ), de ennyi(ke) pénzért tökéletes
-
-
csubuka
addikt
válasz
Dhampir #69363 üzenetére
A mérésvezető doktorandusz srác kissé a Kármánban tartott csütörtöki ivászat után leharcoltnak tűnt és féljózannak
Az állítás csak félig igaz
Nem volt teljesen józan a világ...
@cappa72: Van még lehetőség a jövőben kísérletezésre, hogy hogyan javítható a helyzet természetesen, lehet egy kicsit érdemes vele foglalkozni, de az árak miatt csak poénból, "hobbiként", meg persze kíváncsiságból... A spóroláson kívül még persze a haszontalan almás-koppintás miatti helyszűke is közrejátszhatott a "nem-teljesen-létszükség"-nek (valójában a mobilok ezen paraméterre való érzékenysége miatt mégis az) titulált rész kihagyására
.
Plusz annyi töltő lehet mostanra egy családban, hogy tuti akad elég jó is
@profi: Szívesen! A Zopo elvileg nagyobb márka mint az UMI (vagy Vinus, nem is értem a relációt teljesen, plusz a DOOGEE DG350 tök ugyanaz a katalógusból válogatott egység cucc, mint az X1PRO... márkanevekről nem is érdemes beszélni tán - érdekes lenne tudni, hogy hogy is van ez), így bőven megeshet, hogy nem egy almás-kópia töltőn akarnak majd még két centet spórolni a vevők jó részét megijesztve, hogy az egész készülékük selejt...
-
csubuka
addikt
válasz
Dhampir #69360 üzenetére
Csak jó valamire...
Azért kellett pár év, hogy idáig jussak, végzősként tudódik ez ki szégyenszemre
De ma ez is napvilágot látott: a segítő tanáraim közreműködésével és hathatós jelenlétemmel, plusz Édesapám utólagos magyarázatával kiderült a titok. Én nem nagyon kentem ezt, mivel folyamatmérnöki vonalon mozgok, de valami átjött... Na, tényleg nem olyan haszontalan a hely, amennyire elsőre kinéz.
Örömömre szolgált, hogy végre valami közérdekű jelenség-leleplezés történt.
-
-
Istju
senior tag
válasz
Dhampir #68888 üzenetére
Nekem is Huawei Honor 3C -m van. Teljesen elégedett vagyok vele, kivéve a gyári rom-ot. Folyamatosan azt csinálta, ha hívtak, de csakis a bejövő hívások közben néha ment a vibra össze vissza. Találtam egy custom Miui romot hozzá, magyarítottam, feltettem azóta világbajnok. A rom annyira jó, hogy asszonynak is ez kellett. Még jó , hogy megtaláltam Neo N003-ra is:-)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dhampir #68888 üzenetére
Igen, ez jol nez ki, csak a T-Mobile Pulse ota ellenerzeseim vannak a ceggel kapcsolatban. (Meg csak feherben latom, es az nem tetszik.)
Meg mindig a THL W11 a bejovos...
No mindegy, most lebeszelem magam a meret miatt. Mar a Lenovo S650 merete is tul nagy, nem akarok nagyobbat, csak a compassert. Sebessegre meg jo'van ez is. (A 2GB RAM sem eleg motivacio...) -
tvamos
nagyúr
válasz
Dhampir #68722 üzenetére
Es akkor most hogy latod a piaci helyzetet? Miben van digitalis iranytu? Marmint azt tudom, hogy Samsung, Moto, talan van dual sim LG is, de a Nexus sajnos nem dual sim. Meg draga is.
(#68750) Duliee válasza Dhampir (#68717) üzenetére
Szerintem az S650 besztbaj... persze, nem hibatlan ez se.(#68745) cappa72 válasza hungobungo (#68743) üzenetére
Node akkor hogy? Eddig azt hittem a Lenovo igenyes...-----------------------------------------------------------------------------
Ide is betrollkodom ezt, mert kivancsi vagyok, mit mondtok. Ez az en gyors GPS osszehasonlito tesztem:
"Most osszemertem a GPS-t a Mumiammal.
Hat, eleg erdekes, hogy mind a ketto azt allitja, hogy pontos, (L620: 10m; S650: 3m,) de vagy 30 meter a kulonbseg. Nem tudom, melyik hazudik...."Annyit meg, hogy felulvilagito alatt, de belteren zajlott a teszteles. Lehet, volt a kulonbseg 50m is.... igy utolag visszaemlekezve.
-
-
válasz
Dhampir #68717 üzenetére
Ez függ attól is milyen méretben gondolkozunk.
Én kicsit Lenovo felé húzok ,de relative érthető, hisz ők foglalkoznak is ezzel a dologgal, néhány apróbb dzsunka pedig csak dob egy szériát és kész.
Ami szerintem kisebb méretben jó vétel, az a Jiayu G3C, Xiaomi Hongmi, a Lenovotól pedig az A820 volt a bestbuy, de ez már jelenleg néhol kapható.
Méretben fentebb lépve ideális lehet: Lenovo S650/S660, A830 nálam mindig is egy kiváló telefon marad.
És jönnek az igazi tepsik: Lenovo P780, Lenovo S860, THL T11 / T100S.
Ezek amik igazán felkapottak ,de természetesen még akad jó pár olyan modell, ami nem került a látókörömbe, de más még preferálja érthető okokból
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dhampir #68617 üzenetére
Visszapostázod a srácnak aki intézi és ő visszaküldi mivel az ő neve alatt fut minden!
Kicsit így kacifántosabb de ha magadnak rendelnéd és megfogják akkor drágábban jössz ki.És "állítólag" a Xiaomikkal nincsen ilyen téren sok gond.Nos többek között ennek megcáfolására szálltam be "én" is
-
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dhampir #68611 üzenetére
Rendelt velünk csoportosan 185 dollár és ha nem tudod személyesen átvenni még 1400ft posta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest