- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
válasz
vlevi #119119 üzenetére
Most még engem is a B20 hiánya zavar jobban, de a xia egyre korlátozó és szűkítő hozzáállása, hogy "MI tudjuk mi a jó neked!" ahhoz képest, hogy korábban akár teljesen függetlenül tudtál két különböző rom-l létezni (win-linux párhuzamot vonnám) vagy mert kihasználtad és-vagy csak próbából, mások mit tudnak kihozni a masinádból.... Szította a tüzet alattuk, hogy egyre jobbak legyenek, sőt elvileg tömérdek portolt rommal kezdték vas nélkül bizonyítva tudásukat "Akár jobbat is tudunk írni mint a gyári...!"
Mára elvétve találsz portolást és eljöhet az az idő is, hogy ritkábban jönnek a rom frissítések + a régi készülékekre nagy ívbe tojnak...(#119120)
Nem tudom, hogy a HD hívás kavar e be, de az hogy ma reggel Göd alsón még volt 3G és Göd felsőn már csak 2G. Nem túl biztató a 3G valódi támogatását illetően.
A 2G-t mindenképp nyomatják, mert alapként kell + az ipari kártyák is azon tolják, ami nem kevést fix bevételt generál a szolgáltatóknak -
bojtix
tag
válasz
vlevi #119107 üzenetére
Sajnos azt tapasztaltam (+ a szervizes kollégáim is megerősítették), hogy az ősszel bekapcsolt telecom 4G-s hálózata rosszat tett a 3G-nek. Elég sokat vidékezünk és nagyot esett mind a stabilitás, mind a lefedettség. Ahol korában tűrhetően dolgozhatunk, ott ma már gyakran 2G-nek is örülni kell.
Valószínűleg nyomják a jó népet a 4G felé (de ez csak "összeesküvéselmélet............") és hát sok kínai főleg a dualsim-k nem tudják a B20-t, így választhatsz a szolgáltatóktól vagy ha nem akkor kompromisszumokat kötsz vagy feltornázod a rászánt összeget...
Ez az egyik fő ok amiért váltani fogok a xiaomi-ról, a másik a xia hozzáállása, hogy egyre jobban szűkítenek és zárnak mindent.... -
bojtix
tag
válasz
bojtix #111788 üzenetére
Év eleji vételre nagyon vaciálok a Mi4C-n vagy Meizu M2-n,de 4G miatt rezeg a léc, mert ha már Mi2s-ről váltok akkor legalább legyen értelme...
Vakinek 4G vidéki tapaszatlata T-s frekvenciák terén?
Mert akkor ezt most nem értem....
Itt a T-s 800-s 4G-ről regélnek [link]
Itt [link] meg ezt Hungary 900 1800 3G 2100 Magyar T-Mobile; 3G 2100 Telenor; 3G 900/2100 Vodafone; 4G LTE Telenor 1800Mhz; 4G LTE Magyar T-Mobile 1800Mhz;
Na ezen igazodj el, ha telefont akarsz venni!!!
Persze a T oldalán freki táblázatot nem találtam. -
bojtix
tag
Ez volt már? [link]
Ezek szerint vidéken nem csak a vodanak, hanem a másik 2 szolgáltatónak csak 800-n lesz 4G-e? Vagy valamit félreértettem? Ha nem akkor igen csak nem mindegy a B20... -
bojtix
tag
válasz
#79335424 #103111 üzenetére
2 problémát is fel vet számomra a videó:
1 - Én nem nagyon értem, hogy hogyan lesz a gép 0,5 A-s kimenetéből hirtelen 1 A. Olyannak tűnik, mint amikor mágnesgyűrűt raktak a benzincsőre, hogy kevesebbet egyen az autó...
2 - Akkor sem töltene fel 2x olyan gyorsan a teló, ha a gyári 1A-s töltő helyett 2A-s használ, mert a készülék elektronikája leszabályoz. Persze valamennyivel lehet gyorsabb, mert jobban bírja a terhelést, de nem eget rengető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest