Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
pmikloska
üzenetére
Nem azt írta rá a lökött manager amit megbeszéltünk (mp4-et írt rá és mondtam neki,hogy telefont írjon rá! )és árat sem,azaz 30,-USD írt rá :-(
Írtam reggel óta 4 e-mailt neki és úgy néz ki,hogy ,,felszívódott" teljesen:-(
De nem veszem át a küldeményt,írok egy lemondó Nyilatkozatot a Vámhivatalnak!Ma hívtam is őket,mert este még HK-ban volt a csomag és ma reggel 6:45-kor BP és VÁM eljárás,követtem szépen,aztán kezdett gyanús lenni a helyzet és én rögtön egyszerre egy pillanatban jött az SMS a barátnőm telójára a szokásos szöveggel,utána nekem mail,mert megadtam az én címemet,de 7 órája semmi,abba maradtunk a Váműgyintézővel,hogy lemondok róla és visszaküldik a feladónak!
13. eset után megszívtam én is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest