- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
pmikloska #8357 üzenetére
Nem azt írta rá a lökött manager amit megbeszéltünk (mp4-et írt rá és mondtam neki,hogy telefont írjon rá! )és árat sem,azaz 30,-USD írt rá :-(
Írtam reggel óta 4 e-mailt neki és úgy néz ki,hogy ,,felszívódott" teljesen:-(
De nem veszem át a küldeményt,írok egy lemondó Nyilatkozatot a Vámhivatalnak!Ma hívtam is őket,mert este még HK-ban volt a csomag és ma reggel 6:45-kor BP és VÁM eljárás,követtem szépen,aztán kezdett gyanús lenni a helyzet és én rögtön egyszerre egy pillanatban jött az SMS a barátnőm telójára a szokásos szöveggel,utána nekem mail,mert megadtam az én címemet,de 7 órája semmi,abba maradtunk a Váműgyintézővel,hogy lemondok róla és visszaküldik a feladónak!
13. eset után megszívtam én is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest