Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomy86 #43153 üzenetére
O.o.. nem egészen erre értettem azt, hogy "összerakni"... Nos, akkor inkább mutatom részletekben. Úgy érthetőbb lesz, amit nem sikerült megfogalmazni.
Adott a ICS alap órája, rém egyszerű, semmit sem tud igazából. Egyetlen dolog kell belőle: megérintve be lehet állítani az ébresztést. Róla van szó:
Van nekem már egy másik. Ellenben az előzővel ennek viszont nincs meg a forráskódja. Azon kívül viszont az égvilágon semmit sem tud, ami látszik is belőle. Ebből hiányzik az, hogy legalább az ébresztés ablakig elvigyen. Viszont ott van az a két mező, amit valahogy át kéne tennem az alapba. Ezért keresek egy olyan verziót, ami lehetőleg nyílt kódú és meg tudnám nézni hogy oldották meg ezt a két "kijelzést". Egyszerűnek tűnik elsőre, de nem az...
A skin nem gond, azt meg tudom csinálni.Ez a másik:
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest