Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
"...próbáld meg a Wifi Managert. Nem tudom, hogy tud e ilyet, vagy, hogy működik e Android 2.x alatt."
Requires Android: 1.6 and up - Akkor gondolom működik. Köszönöm a tippet, ha nem lesz valami fix megoldás megpróbálom."Address reservation."
Az én routeremben (talán a kora okán) sajna nincs ilyen.gatto_!
"...ne kelljen az FTP progiban mindig beállítgatnom az ip címet, hanem csak elmentettem és kész."
Pont ez kéne nekem is.BDave!
Egyetlen IP-címes opciót találtam: Wi-Fi beállítások-> Speciális-> Statikus IP-cím használata. Ez természetesen csak akkor állítható ha csatlakozva vagyok, de mivel (számomra legalábbis úgy tűnik) nem az adott hálózat tulajdonságaihoz kötődő menüpontban van én úgy értelmezem hogy ez általános beállítás (tehát máshol nem fog működni a wifi, mivel nyilván más lesz az átjáró, DNS etc.). Vagy rosszul gondolom és ilyenkor csak az adott hálózathoz párosítja ezeket az adatokat?Syl!
"Negyedszer írom be a commentet és nem jelenik meg (rios error)!"
Én ilyenkor csak nyomok egy vissza gombot a FF-nak és ott van minden amit beírtam, nem kell újra bepötyögni. Hosszabb kommentek írásánál kifejezetten idegkímélő lehetőség.
Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest