Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21965 üzenetére
Dehogy is.. ez már a 2.2es froyoban is volt, nekem.. Talán a te modosított contactodból hiányzik
Maffia91
Szerintem ne akarjál autokillert használni, de az advanced task killer tudja, pl ha kikapcsolod a képernyőt akkor gyilkol, vagy félóránként, de nem tesz jót szerintem...
Én is csak manuálisan használom, akkor lövök ki vele mindent, persze azokat nem amik újraindulnának, amikor leteszem, és nem használom aktívan a telót.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest