Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sssz
őstag
Hmm,,, a 6-7tel fentebb lévő postjából a kollegának nem azt szűrtem le hogy profin nyomná

de ne legyen igazam
aláírom, hogy egy hónap alatt tökéletesen el lehet sajátítani mindenfajta moddolást egy adott telefonnál.én csak azt akartam volna kifejezni, hogy ismerjük már meg a saját igényeinket és a telefonunkat mielőtt olyan dologra adjuk a fejünket amiről a végén kierül, hogy nem is használjuk ki az általa nyújtott lehetőségeket....de ennek ellenére első lépésünk vásárlás után a root volt, mert miért is ne? hiszen mindenki ezt csinálja és akkor biztos nekem is kell

na, de inkább hanyagoljuk a témát, mert ez úgyis örök "vita" köztünk amit már csak mi értünk és valaki ha belecsöppen megint engem fog leszúrni, hogy root ellenes vagyok, holott nem is.
Storms: bocs, mint írtam, nem ellened szólt

más: megkért az egyik forumtárs hogy írjak egy cikket az appokról. lehet úgy fogom megírni, annak tükrében, hogy mi az amit a rootolás nélkül is meg lehet oldani bizonyos app-okkal, ha az ember kicsit körbenéz a marketen (vagy máshol)

Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

aláírom, hogy egy hónap alatt tökéletesen el lehet sajátítani mindenfajta moddolást egy adott telefonnál.