Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Automatizálásra én a Llama-t ajánlanám.
Egész sok mindent tud. Annyit talán nem, mint a tasker, de könnyebb is használni.
Idő, hely (alapból cellainfó, vagy gps), mindenféle feltétel alapján műveletek automatikus végrehajtása, profil váltás, stb.
Ráadásul a legutóbbi frissítés óta van benne magyar nyelv is.Én arra használom, hogy aktuális helytől függően automatikusan váltson a telefon hangprofilt (látható celláktól függően, mert a GPS sokat eszik)
Régebben próbáltam ezt Taskerrel megoldani, de ott kézzel, egyenként kellett volna a cella azonosítókat bevinni a feltételbe, nem tudom azóta ezen a téren van-e változás benne.
Azt sem tudom más alkalmazások (pl AutomateIt) ezt megoldják-e valahogyan, vagy van-e lehetőség.Mindenesetre a Llama megoldása erre elég ultimate. Meg lehet neki tanítani az egyes helyeket. Pl létrehozol egy új helyet, azt mondod neki, hogy most itt leszel mondjuk 2 órán keresztül. Akkor ez idő alatt megjegyzi az összes látható cellát.
Lehet definiálni különböző profilokat (cseng. hangerő, rezgés stb, minden ami egy profilban szokott lenni)
Aztán létre kell hozni egy eseményt, amiben feltételként hozzáadod az új helyet, műveletként pedig, hogy váltson az általad megadott profilra.Én elsődlegesen erre használom, de univerzális. Sokféle feltétel, és művelet közül lehet választani.
Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest