- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12030 üzenetére
Tudom
Csak írtam hogy ott páran panaszkodnak (habár van néhány emberke aki mindig panaszkodik vmire), miközben folyamat ezt ajánlják adatmentésre mindenhol, külföldi fórumokon is, (pl. a CM romok fórumában)
Nekem spec. a kedvenc appom (enélkül kimaradt volna jópár újabb Rom kipróbálása/használata)
Pl. a Netcounter (forg. számláló) appom február óta használom (és a TB-nak hála, onnantól meg is vannak az adatok benne, pedig akkor még javában 2.2-es romot használtam, azóta meg 2.3.4-et)szerk: Az a lényeg, ha mentesz meg visszaállítasz, csak felhaszn. appokat és adatokat ments vele, rendszeradatokat ne (akkor valszeg nem lesz gondod). Jah, és persze rootolt tel. szükséges hozzá (de gondolom erre rájöttél az általad írt progi névből is
)
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest