Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zozo33 #94105 üzenetére
Nalam dualsim van, es a menube be lehet allitani hogy kimeno hanghivas,1.sim, vagy 2. sim, kimeno sms az 1.sim, 2.sim,
vagy minden akcional rakerdezzen.
Mobilnetnel ertelemszeruen nincs ilyen valasztas, de azt is megkerdi eloszor, hogy melyiken aktivalja.
Ezeket barmikor tudom allitani.
Nalad nincs ilyen a menube?A telefon menube, nem a Handcentbe.
-
törölt tag
válasz
Zozo33 #94117 üzenetére
De igen, csak ez egy összetett probléma. 5.1 -ig az Androidban nem volt dual SIM támogatás, ezért "hivatalosan" (értsd: Android SDK -val) nem lehetett olyan 3rd party alkalmazást írni, ami támogatná a dual SIM -et. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet e hiányosságot áthidalni, viszont ezek a "kerülőutak" Android verziótól, SOC -tól, gyártótól, időjárástól, napszaktól, stb. -től függően vagy működnek, vagy nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Zozo33 #17753 üzenetére
Beállítások - Gyorsítótár és azon belül tudod állítani az olvasott, illetve az olvasatlan cikkek automatikus törlésének idejét (alapból is be van állítva valami). Nálam az előbbi Azonnal-ra van állítva, így minden frissítéskor eltűnnek azok, amiket már olvastam. A csillagozott elemeket ez nem érinti, amennyiben ki van pipálva a Csillagozott elemek megtartása.
(#17754) bacus: Fogalmam sincs, én engedélyeztem neki a Google+ hozzáférést. Eleve Google termék, akkor meg használja csak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Zozo33 #17751 üzenetére
Igen, lehetséges rajta az offline, mivel én is úgy használom. A Beállítások-nál van olyan, hogy Offline olvasás. Mivel én WiFi-n keresztül töltöm le a cikkeket, így nálam természetesen az van beállítva. De persze be kell pipálni azt is, hogy "Mentett tartalom betöltése". Meg nálam még engedélyezve van az auto olvasó mód is, mivel úgy beigazítja a szöveget a képernyő szélességéhez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest