- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne olyan alkalmazásra, amivel alapértelmezettre állítható a numerikus billentyűzet. Létezik ilyen? GBOARD-on 2 gombnyomással át lehet rá váltani, de itt ez nem megoldás mivel fixen csak számokra van szükség (plusz enter). Androidos PDA
-
bucihost
senior tag
Találtam egy trükköt.
Adott a Goole Game Turbo (Játék teljesítmény-nyövelés) app. Ha ott hozzáadjuk a Waze-t mint "játék" és ha bejövő hívást fogadjuk akkor a háttérben kihangosítva veszi fel waze használat közben.Számomra ez meg is oldotta a fenti problémámat.
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Az waze vagy android feature lehet, hogy ha a bejövő hívást felveszem akkor automatikusan kihangosítja azt és visszahozza előtérbe a wazet?
Vagy bármilyen más alkalmazással ez befolyásolható?Samsung a7-en háttérbe dobja magától a hívást és kihangosítja azt. Viszont nekem Mi8-on nem
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi készülék,nem rootolt gyári stabil MIUI rendszerrel. Van rajta gyári "biztonsági" app. Az utolsó facebook / messenger páros frissítése óta rendszeresen felugrik egy biztonsági értesítés, miszerint a "facebook / messenger a háttérben használja a mikrofont / kamerát" .Tapasztalt hasonlót már is? Ez csak valami bug lehet, vagy valós dolog?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan app, ami logolná,, hogy mikor megy el a telefonról a térerőm? Szolgáltatónak kellene időpontokat (legalább 10 et, 30-60 perc eltéréssel) adnom, mikor dobja el a telefon a hálózatot. Nincs kedvem 0-24 be nézni a telefont
-
bucihost
senior tag
válasz
kaciokos #106561 üzenetére
nah ez a vicces az egészben, hogy a samsung 2A töltővel is negatív értéket írt ki
egy zte 1,5A töltővel már bőven pluszban volt. nem tudom BlackBerry gyárival mennyit mutatna. a lényeg az h a samu töltő bajos... Kérdés a töltőfej lesz kuka, vagy az adatkábel vagy mind2
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás amely megmutatja, hogy töltés közben mennyi mA (A) megy a telefonba?
-
bucihost
senior tag
válasz
DeathAdder #82399 üzenetére
Ez az app hibája. Nekem IGO Szülinapp-al volt ilyen, hogy nem engedte leszedni minden telefonra, mondván nem kompatibilis. Az app lementéses dolog működhet. (pl play downloaderrel)
-
bucihost
senior tag
válasz
aprokaroka87 #82381 üzenetére
Jelen esetben én nem a mobilnet-re fizetek 12k-t, hanem az egész RED csomagra, amibe foglalva van 2gb net. De a másik (flotta) csomagban, amiért használattól függően 5-8k-t fizetek havonta , és csak 100 mega net van a csomagban, ott nem korlátoznak? Na elmennek a ...csába
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sony Xperia E készülék, + Vodafone Red Medium EU csomag.
A készüléken telepítve van a BBM (blackberry messenger), viszont CSAK wifi-n keresztül működik.
Mobilnettel látszik a készülék, hogy online (a partnerek számára is) de semmi üzenetet nem tud küldeni / fogadni (vagyis látszólag elküldi de csak akkor küldi el valójában amikor wifi közelbe kerül).
Ez készülék, szolgáltató, vagy APP hiba lehet?
(én vodafone korlátozásra gondolok...)
Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest