-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
Olyan programra van szükségem, amivel androidos telefon képét (Xiaomi MI 8) tudom átküldeni androidos tabletre (Onda X20) úgy, hogy a tableten keresztül legyen irányítva a telefon (remote control).
A probléma, hogy tulajdonképpen a kameraképet kell folyamatosan átküldeni, amire sok program nem alkalmas, mert pár másodperc-perc után befagynak, gondolom az adatforgalmat nem bírják.
Gondoltam rá, hogy esetleg vezetékkel valahogy nem-e lehet átküldeni a képet, de nem találtam rá megoldást.
Próbáltam eddig: AirDroid (először jó volt, legutóbb már nem tudott kapcsolódni), Teamviewer (meg se találtam, hogy hogy tudok kapcsolódni), Anydesk (kapcsolódott, aztán cefetül belassult, végül kapcsolatot vesztett).
Bármilyen épkézláb tippet szívesen fogadok!
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Melyik az az app, ami kiírja, hogy mennyi üzemanyagot spóroltunk meg a kerékpározással? Mintha pár éve olvastam volna ilyenről, de nem találom :/
-
Mittu88
senior tag
Étrend összeállító appot tud valaki? Olyan kellene, amiben tudok keresni pl. zsír, fehérje, szénhidrát, kalória, glikémiás index alapján.
-
Mittu88
senior tag
Még egy kérdés. Neki merjek állni ROM upgrade-nek, hogy nem működik a telefonon a vissza és a helyi menü gomb? Ezek nem fizikai gombok, hanem érintősek. LG Optimus L9-es (P760)
-
Mittu88
senior tag
válasz
#79335424 #67339 üzenetére
Na a helyzet, hogy a főnökasszony mondta, hogy van ilyen készüléke, ma reggel behozza. Most érkezett meg, azt hittem összeszarom magam. Ez egy appleTV vagymi.
A férjének lesz ajándék karácsonyra, az androidos LG L7-et kellene valahogy összekötni ezzel úgy, hogy a mobil képe legyen kivetítve tv-re.
Most nézem amúgy az apple honlapján, hogy mire jó ez a szar, elvileg csak videók meg képek megosztására. Én már a létjogosultságát se értem teljesencsemberlen: hát ez nem jó hír :/ otthonra pedig terveznék egy olyan rendszert, nyilván androidos stick-kel.
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, amivel egy androidos okostelefonnal lehet irányítani egy másikat. Gyakorlatban úgy működne, hogy telefonról szeretnék egy tv-re dugott okosító sticket irányítani.
Van erre valami jó megoldás?
Kompatibilitásra kell figyelni?
Wifin vagy bluetoothon működik? Milyen protokoll kell hozzá (DLNA, Wifi Direct, stb.)?
Nem értek hozzá, bocsi, ha hülyeségeket is írtam (kijavítani ÉR!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest