- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Nashville #172810 üzenetére
A gyári Android nem tiltja a gesztusvezérlést, Motorolán is használom bármilyen indítóval. Volt Xiaomi telefonom, Poco is, utána döntöttem, hogy soha többet olyan telefon, amin nem módosítatlan Android fut. Emlékszem, hogy Poco X3 Pro-n is csak a gyári Poco launcherrel működött a gesztusvezérlés, a többin a 3 gombos csak.
Smart Launcher minden fontos dolgot tud amit a Nova, pedig azt is használtam évekig. Niagara szándékosan minimalista, de bejön. Felváltva használom a kettőt a gyári Motorola (Pixel) launcherrel.
-
ggeleven
őstag
válasz
Nashville #172810 üzenetére
Én az egyik telómon a Smart Launchert használom (Xiaomi 13T), a másikon a Novát (Samu A33). Pont azt tesztelem hónapok óta, hogy mennyire más a kettő, de igazából fel sem tűnik, hogy két különbözőm van.
Smartból az ingyenesem van, Novából Prime (2016ban vettem meg). Nem témázgatok, csak nehány kézmozdulat, alkalmazástár, mappák az asztalon és átméretezett widget van. Valamint a rendszer gesztusait sem használom, hanem a klasszik menü-home-vissza hármast.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest