-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
WhiteWalker #174314 üzenetére
Hali!
Úgy sem működik, ahogy Todi itt leírta?
Nekem így kirakható ikonként, igaz nem Pocón, hanem Motorolán. -
pietrrr
aktív tag
válasz
WhiteWalker #174141 üzenetére
De akkor miért nem "pár napja" dobtad be?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Pancsermeste #174003 üzenetére
Szerintem ez valami bug lesz az OS-ben.
Bár sem most, sem korábban nem volt Realme telóm, de soha nem tapasztaltam ilyen hibát.
A mostani Motorolámon app-ikon van az ujjlenyomat alatt, de nyilván nem nyitja meg, még ha hosszú tapintással oldom is fel a telót.
Esetleg írj a hivatalos realme supportnak vagy fórumba, hogy ezt legyenek kedvesek mielőbb javítani. -
pietrrr
aktív tag
válasz
efi99 #173849 üzenetére
Valójában mindkettő helyen kellene, pont a minél nagyobb elérés érdekében.
Én amúgy pont amiatt tértem át a böngészős fbra, mert az app nagyon be tudott szippantani. Böngészőben kevésbé kényelmes pörgetni, így a céltudatos infószerzéseken kívül nem sokat időzöm ott. Plusz így nem a fostos fb-böngészőben nyílnak meg a linkek -
pietrrr
aktív tag
válasz
kertelek #173818 üzenetére
Erre én csak ezt a workaroundot ismerem:
"
- uninstall Facebook
- install old version of Facebook from apkmirror (i installed some from February 2023) https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/facebook/facebook-401-0-0-24-77-release/facebook-401-0-0-24-77-11-android-apk-download/
- set this old version and set to open links externally
- check if working okay
- if everything works, feel free to update to the latest facebook app from google store
- everything should work now
Somehow the fresh installed new version doesn't store this setting properly, but it migrates okay from older ver.
" -
pietrrr
aktív tag
válasz
WhiteWalker #170805 üzenetére
"bővebben pedig egy mezei jegyzet appba írom , ami szintén szinkronizálja magát a regisztrált fiókba"
Én is egy "mezei" jegyzet appba kezdtem el írni minden motorral kapcsolatos költségemet még az előző telómon. A Samsung Notes-ba. Ami telefonváltáskor kiderült, hogy csakis Samsungokra letölthető, így hiába tárolja a felhőben, az új Motorolámon azzal nem sokra megyek, szóval jól megszivattam magam, hogy nem néztem utána, hogy a Samsung Notes csak Samsungokon fut
Most ezen agyalok én is, hogy mire kéne átállni. Elsőre nekem is egy Google Sheet jutott eszembe, de ha már van erre dedikált csillivilli és intuitív app, lehet megfontolnám. Bár választék már az eddigi hozzászólások alapján is van -
pietrrr
aktív tag
Ezek a linkek már nekem is működnek, de az összefoglalóban lévők nem:
A cube-ot mindenhogy próbáltam, a másik felet sehogy sem vette fel. A support is lepattintott.
Erre az NLL-re ránézek, hátha ezzel működik.
És bocsi a több fórumban való duplikációért
#170584 antal750
Ez tárcsázó is egyben? Honnan lehet ezt a verziót leszedni? Megbízhatók ezek a különféle apk-letöltő oldalak? -
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Összefoglalót olvastam, de érdemi infót nem találtam benne (Az NLL Recorder linkje pl nem működik).
Korábbi telefonomon (Samsung Galaxy S10+) simán működött a Cube ACR hívásrögzítő, viszont az új telómon (Motorola Edge 40, Android 13) sajnos csak az én hangom rögzíti. A support nem tudott érdemi választ adni, az lett a vége, hogy a készülékem nem támogatott és kész.
Van valami bevált applikáció vagy módszer a hívások rögzítésére?#hívásrögzítés #acr #call #recorder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest