- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az állapot akkor tud előállni (most kipróbáltam), amikor az Androidos GMail nem szinkronizál automatikusan.
Nálam ez a helyzet (direkt), ha a webes felületen olvasottá tettem egy vagy több emailt, a telón mindaddig maradt az eredeti állapot amíg kézzel nem szinkronizáltam.
Próbáld ki, hogy megnyitod a GMail appot és "lefelé húzod" a képernyőn látható üzenetlistát, ez esetben elindul egy kényszerített szinkronizáció.
-
air
nagyúr
"Clean Mastert létrehozó briliáns elméktől!"
De jó hogy már löncserük is van. Bár ha a CM-ből indulok ki, akkor ez nem indító, hanem inkább gátló lehet."LETISZTULT - 100%-kal felgyorsítja az indítási sebességet! Tedd appok betöltését gyorsabbá, keress a nagyobb sebességgel a interneten, és használd ki teljes mértékben a telefonod képességeit.
BIZTONSÁGOS - Magában foglalja a világelső víruskereső motort, amely megvédi személyes adataid és app adataidat, valamint blokkolja a vírusokat és a rosszindulatú programokat.
INTELLIGENS - Felhasználási szokásaid alapján automatikusan intelligens mappákba rendezi appjaidat, és a környékeden lévő emberek körében népszerű alkalmazásokat javasol neked."Ilyen bullshit generátor nekem is kell néhány munkahelyi prezentáció gyártásához.
-
zeusz55
senior tag
Noh lecseréltem a skint, újra kellett állítanom mindent, de faszán működik. Ramból eddig 500 volt foglalt a ~750 ből most meg 650. Minden beállításnál kérdezett valami kikapcsolást vagy törlést, az gondolom az lenne amit irtatok hogy a régi alapot leállította. Ezt hol tudom megnézni esetleg visszaállítani!? + még egy azokat a widgeteket amik az előzőben voltak a témával együtt kilőtte!? Mert itt az alkalmazások gombnál csak alkalmazásokat hoz fel és widgeteket nem. (csak mert a zseblámpám is ilyen widben volt és eltűnt)
Még egy költői, ezt a CCleanert, meg a Cleaner mastert érdemes használni, és is valamit vagy csak a nooboknak csináltak szép mozgóképes látványos ramtakaritó progit!?
-
apaszka
veterán
.02 es. Amit linkeltem. A megára felraktam
-
vigyori78
őstag
11. Supported many Languages , such as English (Special thanks to Melvin Chng Yi Cong, from Malaysia), Chinese, French(Special thanks to Johan Jaworski, from France), Russian(Special thanks to Mr.Roman, from Russia), Spanish(Special thanks to Jordi Luna)
Szerintem ha átállítod a telefon nyelvét angolra csak akkor lesz angol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest