- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Annyival kiegészíteném, hogy ma már a reklámok-vírusok között is van összefüggés. Ha nem akar vírusokat akkor a csak play-ből telepítés mellett nagyon is ajánlott a reklámblokkoló. A host fájlos megoldásnál pedig kifinomultabb az Adguard, nem csak mert root nélkül is működik hanem mert könnyen adhatók hozzá kivételek ha olyan oldalt blokkol amit nem kellene, plusz a hufilter miatt gyakorlatilag én egyetlen 1 darab reklámot se láttam amióta használom. Van spyware filterük is. Nem tudom mennyire hatékony. Jut eszembe a kivételek kezelése azért is jó mert így legalább a PH!-t is hozzáadhatjuk, hogy ne szomorkodjanak, hogy mi mindent blokkolunk.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest