- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
Sziasztok.
Olyan programot tudtok-e, ami képes rögzíteni, és tárolni az utamat GPS segítségével? Hasonló progira gondolok, mint pl az Endomondo (sport tracker), csak általánosan GPS tracker kellene. Sok ilyen progi van marketen, de nem képes menteni az utat, csak a jelenlegi helyzetemet mutatja.
Remélem érthető a kérés. Köszönöm.
Ádám
-
fabicska
tag
válasz
scream #66007 üzenetére
Bocsi az új hsz-ért
Én az elejét módosítanám:
31 + 3
62 +2
125 + 2
250 +1Kicsit teltebbek a hangok, és hangszórón is jól szól. Érdekes amúgy, mert a régi LG telefonomon a Dance preset pont jó volt a fülemnek + az AKG K313.
Most ZTE-vel és Sennheiserrel felgyújtja az agyam, helyette a lágy basszus-t használom, most ezt az új presetet is megpróbálom.
-
fabicska
tag
Sziasztok.
Olyan programot keresek, amivel a legegyszerűbben elérhetem a windows-on megosztott mappáimat. Próbáltam 1-2 programot, de azok mind defektesek voltak (2-3 fájl után leállt, NAGYON lassú volt (otthoni hálózatban 20-50kb/s... magyarul még egy sima sori részt streamelni sem tudtam
), így ide jöttem hátha mondtok egy jót.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest