Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Hm, ott a pont. És lőn csoda, most már kilehet rakni.

Pedig csak a belső SD-re mozgattam. Annyira kevés a memóra, szaggat a telefon. Van egy rahedli alkalmazás. Már azt se tudom mit töröljek. De elvileg nem kéne hogy vizet zavarjon. Ami meg erőszakosan a memóriában akar csücsülni annak ellenére hogy csak nagy ritkán használom, azt simán letiltom Elixiren belül. No meg SD Maid-el is karban van tartva a rendszer.Az a baj van 500Mb memória, 800MB internal storage, 2Gb Belső (telefon) SD (kb. fele szabad), meg 32Gb külső (kártya) SD.
Tudom, ennek a linux rendszerű memória kezelésnek az a dolga hogy mindig telelegyen, aztán majd kiszórja ami nem kell....de legyen akármilyen intelligens, valami még sem stimmel mert akadozik a telefon.
Futó alkalmazások összesen 250Mb memóriát foglalnak jelenleg. Free memory az 500-ből 50 jelenleg. Remélem az internal storage nem osztozik a memórián és külön kezelődik.:S -
oncsi
őstag
Nem oldja meg csak a storage/extSDcard/android/data meglévő mappába (ami megvan 4.4 alatt is) elhelyez egy total commander mappát. Abban van egy files almappa, ami látszólag egy extSD kártya r/w tehát írható.
Igy lesz egy virtuális 3. SD kártya a gépben ami a valóságban a 2. Kártya területén van, képet, videót az alap 4.4 droid is tehet az extSD kártyára. Filmeket meg így szoktam rá másolni.
De az alap fájlkezelő is írja a kártyát. Csak a külső programoknak nem ad jogot íráshoz. -
Hunork
veterán
Hát teljesen el vagyok keseredve. Mert így mi a frászért gyártanak le ilyen telefonokat, minek raknak bele SD kártyahelyet?
Röhej... És akkor az egyszerű user szinte programozzon, hogy arra használja a terméket, amire szeretné...Szánalom, ez a szó jut eszembe. Mindegy, fiam most nem túl heppi, majd megoldom, ha tudom, ha meg nem, majd egy boltos majd csak segít, persze némi jutalomért cserébe.
Én meg maradok a Nokia 630-nál, ott ilyen nincs, csak egy kérdés: "Hová szeretné menteni a játékokat/letöltéseket/zenéket/videókat....stb?" Oszt akkor nagyjából-egészéből a véleményem adott is... -
-
Baku
aktív tag
Elég hülyén van megoldva: Nincs külön USB aljzat. Van egy spec. soktűs csoport csatlakozó, amiben minden egyben van, töltés, adat stb.. Ugyanilyen spec. OTG kell hozzá, egyik végén a soktűs csati, a másik végén a lengő USB aljzat. (Ehhez képest a szutyok fapados tabletjeim a külön DC és külön micro USB csatlakozókkal sokkal barátságosabb megoldás...) Ha csak "szinten tartó" töltést tudnék adni a Samunak OTG-ről már elégedett lennék... Azért is vagyok ennyire óvatos, mert most volt nálam egy kínai szutyok tablet, amin csak egyetlen micro USB aljzat volt, semmi más. A töltést csak és csakis úgy volt hajlandó elfogadni, ha az eredeti töltőjét közvetlenül a gép USB aljzatába dugtam. Bármilyen hókusz-pókuszt csináltam (Y USB elosztó, HUB, stb...) az istennek sem töltött, tehát nem tudtam külső billentyűzetet rátenni töltéssel együtt....
-
punky10
addikt
Ez nem minden esetben van így.A Huawei Mediapadnak van külön töltőnyílása, de lehet a mikroUSB-n keresztül is tölteni.Ez utóbbi esetben az értesítési sávban nem jelzi az akkumulátor-ikon, hogy tölt, csak a százalékos kijelzésű widgeten látom.Ja és lassabb is,a sima töltő másfél amperrel tölt,USB-n keresztül viszont csak egy amper megy át.
-
törölt tag
Csakhogy a divx fizetős. Legalábbis a virtualdub -hoz szükséges encoder része. Az xvid ingyenes, de ha jól tudom, akkor az pár dolgot nem támogat (pl. a kétirányú deltaframe -eket). A másik, hogy szerintetek olyan egyszerű Virtualdub -ban beállítani egy normális minőséget eredményező, kétmenetes divx kódolást? Mert nekem anno erre ráment pár éjszakám.
-
blise
tag
Köszi a válaszokat.
Az azért érdekes, hogy elég sok appot vettem már meg, és ez kb. nyár óta van így. A régebbi vásárlásoknál se az áfa, se semmi nem jött rá. Lehet, hogy pont olyan mákos voltam, hogy mindig EU-s fejlesztőtől vettem cuccokat? Nem hinném, de visszakeresem. Meg eddig is az appsales-t használtam erre a célra. Engem pl. zavar, hogy Ft ban kiírva az ár a playben, mondjuk ki lehetne dollárban is, és egyből kiderülne ez a régiós szívatás. Na mindegy. A taskerrel is így jártam kb. két hete, az mondjuk nem volt leárazva, de a kiirt 699,- Ft helyett 8xx ba került. -
Krystal_s
addikt
Tudom, hogy benne van, de törölni nem lehet, csak kikapcsolni. Viszont a Jetpack nélkül sajnos nem működik az Adblock, ami fontos lenne nekem. Nem tudom mit lehetne tenni, mert amúgy meg tetszene a Dolphin.
Szerintem az Intel CPU nem tetszik neki.
Másoknál is előjött ez a böngészős hiba, üres képernyő a Jetpack - Adblock miatt. -
saelin
veterán
Váltottam uc HD-ra tabon, még az ui is szebb és kézreállóbb!

(#66049) Flind, neked is köszi. A simában azért csinálhatták volna egyértelműbbre.
-
Flind
senior tag
Én régebben próbálgattam, de már letöröltem, mert idegesített hogy nem tud szinkronizálni a honlappal. Persze nem a fejlesztő tehet róla, a házigazdák nem nagyon támogatták az egészet, így nincs belépés. A nickedet meg lehet adni, és úgy legalább értesít, ha kapsz egy választ. De ez az egyetlen előnye a honlappal szemben.
(#65979) Krystal_s: Akkor nem tudom. SD Maiddel lehet ilyen maradékokat takarítani.
A sima UC Browserben is van amúgy Adblock, csak Add-on-ként.
TiBi nekem is bevált. -
Krystal_s
addikt
Köszönöm, kipróbálom az UC-t is, csak még fontos lenne, hogy a reklámokat is tudjam blokkolni. Vannak oldalak, amiket simán szinte megnézni sem lehet, mert olyan ablakok jönnek be, hogy vírus van a gépen, vagy elavult az android (KitKat) és csak egy OK gomb van, hogy ő had frissítse. AdBlock ezeket a kártékony/reklámokat jól szűri.
Flind: Úgy csináltam, sőt most újra feltelepítettem a Maxthon-t, majd Adatok törlése, A gyorsítótár törlése, Kényszerített leállításra mentem és utána távolítottam el.
és a /sdcard/MxBrowser mappa megmarad benne az almappákkal. A mérete 0, csak elég zavaró, hogy ott marad.Köszönöm, nem tudtam, hogy az UC Browser-ben (HD) van reklámblokkoló.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ha van egy program, amit később szeretnék visszatelepíteni (pl nem tetszik az új verzió, vagy másik gépre stb), akkor hogy lehet lementeni külön az alkalmazást? -
gezatata
aktív tag
Galaxy S2 van, a töltés még épp működik de a pc-hez csatoláskor semmiféle képpen nem látható.
úgy gondolom a sok ki-be dugdosás elkoptatott ott valamit.a sony megoldását ötletesnek és sokkal elegánsabbak találom töltésre, mint mindig a kis lyukacskát keresni egy kis töltésért.
-
zeon.hu
nagyúr
ezt mond az ex nejemnek, én is ezt mondtam, mindhiába...

vlc elvileg el tudja forgatni, de az xp rendszerint meghal tőle.
ha mégsem, akkor kapok egy fekvő formátumú állóképet...
lehet, hogy feltolom majd a win7-re is próbából, de sokat nem remélek tőle, ezért is lenne jó egy android megoldás. -
-PLevi-
senior tag
Értem, köszönöm a választ!
"and can receive up to $1.00" Az a fránya 'up to' mindig elkerülni a figyelmem...
szerk.: Találtam screenshot-ot is róla, igazad volt.

-
-
Bozek
nagyúr
Ezt is tegyük hozzá:
"people can create and edit Office content on iPhones, iPads, and soon, Android tablets using Office apps"Ez meg a bétánál van:
"using an Android tablet running Kitkat and your device screen size has to be within 7"-10.1"."Szóval a "minden mobil eszközre" rész egy kicsit sántít.
-
-
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszönöm a válaszokat (most nem írok mindegyikre külön választ, ha nem baj.)
Erre viszont nem gondoltam, ollie.
Jelen esetben úgy van beálálítva a telefonom, hogy a Power gombra "leteszi" a telefont. Viszont, nem egyszer volt már, hogy hosszabb hívásnál hiába távolítom a telefont, a képernyőt már kikapcsolta a telefon. Ilyenkor a Power gombbal tudnám életre kelteni, pl hogy megnézzem, hány perce beszélünk. De ugyebár így a beszélgetést szakítom meg. Pedig elég kényelmes módja a Power gombbal a beszélgetés megszakítása. Kéne még egy gomb a készülékre, amit programozni lehetne. Pl hívás közben "letesz" funkciót adni neki.
-
Andie
őstag
Ez most komoly? Ekkora fa***ságot, hogy ugyanoda tölti le, ahova aztán installálni is akarja? Gyakorlatilag ezzel belőtték, hogy 8-10 alkalmazásnál többet nem is tudsz felrakni, még ha lenne is helyed, mert dupla annyi kell. (sőt, néhány helyen azt írták, hogy tripla). Hihetetlen.
Nem lehet megmókolni valahogy, hogy a google play amit letölt, gyorsan átmove-oljam az SD-re, mielőtt az "insufficient..." hibaüzenettel együtt törli is?... -
-
pvt.peter
őstag
-
norbert1998
nagyúr
-
VigO
tag
Köszi a választ, air-nek is.
Ritkán kapcsolom ki (~2 hetente-havonta), épp ezért felejtem el levenni a kupakot. Amikor lehet, szeretném elkerülni a nyitást/ütközést. Ha root-olom a cuccot, ti is a "Permission Denied"-ot ajánljátok? Általánosan is érdekel a kérdés, nem csak a kameranyitással kapcsolatban.
-
twine
veterán
ezek az órarend alkalmazások miben jobbak a google naptárnál?
Nem kötekedésből kérdem,,,valóban a kíváncsiság

Bár én már jó ideje nem vagyok sulis,,de ilyen intézményben melózom, az órarendeket a google naptárban vezetem és frenetikusan átlátható,,,ráaádsul a létrehozás is hihetetlen gyors, akár HTML, akár a mobil(app) felületen...mert ugye már ajánlgatja a szótár a tanárok neveit adott termek után,,stb..stb....
de kinek hogy,,szóval kíváncsiság...

-
twine
veterán
-
Flind
senior tag
Már miért vették volna ki? Üzeneteknél / profilodon menü gomb --> kijelenkezés. De én soha nem jelentkezek ki, home + recentsből való kihúzás és leáll. Nem akar újraindulni. Mondom, még futó alkalmazásokba sem kell belépnem hogy manuálisan állítsam le. Amúgy én is egyből greenifyhoz nyúltam volna mikor felraktam, de vártam inkább pár napot és rájöttem hogy teljesen felesleges.
(#62531) csaba1203: Lásd: fent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Röhej... És akkor az egyszerű user szinte programozzon, hogy arra használja a terméket, amire szeretné...Szánalom, ez a szó jut eszembe. Mindegy, fiam most nem túl heppi, majd megoldom, ha tudom, ha meg nem, majd egy boltos majd csak segít, persze némi jutalomért cserébe.

Na sebaj, akkor beérem ezzel. Köszi a választ!

crok
mobilizmo