Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
La Magra
üzenetére
Google Keep
Idő/dátum, hely alapú riasztások, magyar, ingyenes, egyszerű, szinkronizálható. -
mtcob
senior tag
válasz
La Magra
üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj, de esetleg megpróbálhatod hogy root explorerben a /system/app mappába bemásolod az .apk fájlt, hosszan nyomva tart majd a permission-nél így megadod neki az engedélyeket...ha kész akkor reboot

És így nem kell szenvedni a TB vel....
(#39011) icecave Én nem próbáltam egy ideje, de utolsó emlékeim szerint elég instabil és lassú volt, főleg videók megnyitásánál...aztán lehet most már jó....

Adok neki egy esélyt, de attól még továbbra is várom az ötleteket, az új valahogy jobban tetszik
Egyébként mi értelme egy ilyen régió korlátozásnak egy free appnál
Nem csak ott nézik az NBA-t....
Már az is eszembe jutott hogy kéne találni egy kint élő fórumtársat, aki leszedi, majd az apk-t lementi és elküldi
Valaki tud esetleg valakit aki kint él és segítene ebben?
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
La Magra
üzenetére
Probáld csak a programot visszaállitani ne az adatokat
Ha tudod biráld felül az alapértelmezett telepitést /lehet sd-re volt mentve s az nem tetszik neki/Kérd el direktbe a telepitendö apk-t s ne a titanium mentést
ES file expoler egész jól tud apk-t mentenni
Más ötletem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Nem csak ott nézik az NBA-t....
crok
mobilizmo