- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Viktor0610 #135836 üzenetére
A probléma az hogy a viber a mentés után a képeket nem tette vissza automatikusan csak a szöveget. A képek megvannak nekem elmentve, ezt vissza lehet varázsolni? ( szerintem érthető: újratelepítés után szeretném visszakapni azt a vibert ami előtte volt)
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #135300 üzenetére
Nálam működik, pedig egyforma a telefonunk, ha jól emlékszem (Mi A1).
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #135310 üzenetére
Nálam a Chrome sincs fent . De egyik microg-vel sem megy. Töröltem mindent , cachet , adatot , felraktam a vancadet újra , de semmi. Csak homokóra a belépés végén...
Sőt a párom telefonján ugyan ez , huawei 8-as droid.... -
válasz
S9+ Pite. Simán megy.
Nem töltöttél esetleg rossz microg-t le? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nincs ötlet , nálam sem megy. Mindent próbáltam , törölni , reinstall semmi .
Ugyanezt csinálja , homokóra aztán semmi.
MIUI 10 droid 9. -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #135303 üzenetére
Android One Pie sz…rrá fagy, aki fel akarja rakni ezeket.
Úgyhogy erős idegzetüeknek ajánlott. -
zhorvath
aktív tag
válasz
Nekem tökéletesen működik MIUI 10 alatt Xiaomi telefonon.
YT Vanced az XDA Labs-ból telepítve, a microg pedig apk-ból. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #132777 üzenetére
Igazából az érintőképernyő kezelése nem megy neki, rossz a keze. Odaadtam neki a PC -met, úgyhogy most RemixOS -en használná. Az tulképp egy Wifi tabletes megjelenés és adatkommunikációs lehetőség. Az én wifis tabomra felment az app, de még nem üzemeltem be.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Viktor0610 #132719 üzenetére
Húúú.. de bolond vagyok. Nálam állandóan be van dugva a füles. Anélkül még soha nem is próbáltam ki.
Ennyire nem lehetek amatőr. Vagy mégis?
Köszönöm hogy rávezettél a megoldásra. -
napalmdude
csendes tag
válasz
Viktor0610 #132663 üzenetére
Még mindig nem látod a lényeget.
Vegytisztán szoftver gond. Most, hogy ez orvosolásra került (és fog kerülni), nekem sem lesz tárhely gondom. A Rizskályhával.Ebből következően nem kell még még 70 ezres telefon sem nekem, mert minek. Külön érdekes szó a "kell". Marketing kampányok parancsára mindenki úgy veszi a dolgokat, ahogy akarja, mert azt mondják, hogy ez neked kell, és a nép meg agyatlanul megveszi; de azt nem tudja minek. Ajánlom újbóli megtekintésre a Harcosok Klubját. No minden jót mindenkinek.
Köszönöm a segítő válaszokat.
-
Jazz
veterán
válasz
Viktor0610 #132593 üzenetére
Ha érdekel szívesen elmagyarázom priviben, elég hosszadalmas, nem akarom itt szét-offolni a topicot ezzel. Software mélyvíz topic meg nincs.
(#132594) Indiant: "...de mivel rendszer alkalmazás, nem hat rá a gplay beállítása (frissítés tiltás stb.)."
(#132595) kuksa90: Köszi! Ez hogy működik pontosan? A leírásból nem teljesen tiszta számomra.->Storno. beg kollega már írta hogy gservice-vel nem működik.
(#132597) beg: Ezt szomorúan hallom hogy nem működik vele. Esetleg van ötleted másik megoldásról? (Egy bizonyos verziót számot használok, és jó lenne találni valami intelligensebb megoldást annál hogy tiltom a gplay net hozzáférését. Mivel így csak úgy tudom használni a gplay-t, hogy feloldom a tiltást, van 10sec-em megkeresni és letölteni amit szeretnék, majd újra tiltani mielőtt az auto frissítés beindulna.)
Köszi
-
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #132549 üzenetére
Ha nem foglalkoztak a biztonsággal, és nem adtak meg második (biztonsági) email címet, vagy jelszó emlékeztetőt, akkor esélytelen a visszaállítás. Sajnos már én is jártam így, de tanultam belőle.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #132539 üzenetére
Koszi, ez uj volt szamomra.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #132535 üzenetére
A lakat alatt az alkalmazás zárolását érted, hogy csak ujjlenyomattal lehessen feloldani?
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #132512 üzenetére
Szia, köszönöm a választ.
A hívás normális kijelzését megoldotta az Automatikus indulás bekapcsolása, illetve a csoportos értesítés szabályainál az "Ajánlott" -ról "Fontos" -ra állítás.
Most már jelez ha hív vki, de nem rezeg a telefon, annak ellenére, hogy magában a Messenger -ben be van állítva "Értesítések és hangok" -nál a "Rezgés", illetve az alkalmazásinformációknál is beállításra került. Ötlet?
Lakat miért?
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Viktor0610 #132488 üzenetére
A bluetooth-n kívűl ott van még a wifi direct is, az már nagyobb távolságra képes.
(ugyan nem app, de megfelelő hardver -beépített pmr rádió - esetén van telefon ami kilométerekre is el tud kommunikálni...
)
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #132489 üzenetére
Wifivel nyílt terepen 30-50 méter a határ. Működik, próbáltam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #132488 üzenetére
"Csak a Bluetooth marad"
És miért csak az? A telefonok tudják már a WiFi Direct-et is, ahol a hivatalos hatótáv 200 méter. Persze ez biztos nem annyi, de a 10-15-nél azért lényegesen nagyobb.
-
guftabi96
addikt
válasz
Viktor0610 #132457 üzenetére
Az ok, de ez eddig nem ilyen volt.
Eddig látszódott az értesítési sáv tartalma.(eleve nem is értem, hogy amikor eleve fehérek az ikonok az értesítési sávon, akkor fekete alapon miért nem látszódnak... Bezzeg fb kéken igen) Számomra elég idegesítő. Van más ajánlott böngésző, ami tudja azt, amit a Samsung tudott: ugrás a lap tetejére gomb, lap tetején lefelé húzással oldal frissítése? Amióta elérhető playen, azóta nem is használtam mást, de ebből így csere lesz. -
DonMarco
aktív tag
válasz
Viktor0610 #132446 üzenetére
A 13.50.52 a legújabb ( tudtommal) de ezzel sem műkszik..
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #132348 üzenetére
Ohhh, ezt benéztem! Tényleg jó!
Köszi!!
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #132344 üzenetére
Köszi. Keresem. Nézem!
Jegyzetre jó, de listara is. De arra nem amit én szeretnék.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #132230 üzenetére
Világos, most minden ok, csak egy dolog zavar... Szinte 2 percenként fönt jön az értesítés a gmail-től, de nem levél jön, hanem írja, hogy a gmail szinkronizál és a piros csík fut... ezt mindig fogja csinálni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #132225 üzenetére
Lehet akkor ez volt a hiba. Köszönöm szépen!
-
Figur10
tag
válasz
Viktor0610 #132213 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Jó lett!
Az Elixir2-ben minden jog megvolt adva, de az Elixir widget-ben nem. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #132127 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom.
-
flash-
veterán
válasz
Viktor0610 #132079 üzenetére
uppsz...note6pronál nem van sajnos
-
G@ben
addikt
válasz
Viktor0610 #131988 üzenetére
Nincs ilyen memtest jellegű dolog rá?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #131954 üzenetére
A megoldás előtt vanced és microg is újra lett téve.
Megoldás: vanced és microg fent van, google fiók töröl (a kék hátterű logós), vancedben belép, majd microg legfrissebb újratelepít. -
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #131832 üzenetére
Szerintem sem lehet külön-külön állítani a hangerőt, de más csengőhangot viszont igen.
djapor96: Válassz valami halkat a másodiknak. -
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #131823 üzenetére
Van benne ilyen. Csúsztatási vezérlők a menüpont neve.
-
stuka20
senior tag
válasz
Viktor0610 #131714 üzenetére
Értem. Egyébként más alkalmazásokban nincsenek reklámok, sem támogatott böngészőben. Még játékban sem tudom elindítani az ilyen "nézz meg egy hirdetéses videót és mi megjutalmazunk érte" hirdetés videókat. Köszönöm, hogy megnézted a kedvemért és sokat segítettél. Most már tudom, hogy nem mindig szűr és ennél többet tenni nem is lehet.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #131724 üzenetére
Nem ez volt a baj, de ez alapján jöttem rá, köszi!
Ha letiltom a sütiket, akkor van ez. Érdekes... -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #131714 üzenetére
Főleg ha direktben van beledrótozva az appba..
-
stuka20
senior tag
válasz
Viktor0610 #131666 üzenetére
Az előző kommentemben már leírtam. Megnézunéd a Kabesan appot, hogy neked is van-e benne reklám? Már küldtem hibajegyet az adguardnak, de még semmi reakció felőlük vagy csak nem értem a githubot. De még mindig vannak benne reklámaim.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #131633 üzenetére
Facebook élőztem múltkor, és attól tartottam, hogy a videót lementette lokálisan, és felesleges foglalja a helyet.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #131624 üzenetére
Köszönöm!
Most már emlékszem, egyszer régen néztem ezt a részt. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #131622 üzenetére
Hol tudom beállítani, hogy melyik appokat szűrje?
-
eclipse19
senior tag
válasz
Viktor0610 #131569 üzenetére
Reklámok megjelenítéséért cserébe használható minden szolgáltatása ingyen.
(A reklámokat letöltését pedig egy tűzfallal vagy reklám blokkolóval meg lehet akadályozni.)
Nálam így működik évek óta.
Nem tökéletes, de gyerekbiztosra be lehet állítani. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #131557 üzenetére
Őő jó lehet, de nem szeretnék google appot használni. Keep-et is azért írtam. Más esetleg?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #131519 üzenetére
Az övükét? Kétlem. Ez a Manual Camera nem az a Manual Camera.
-
atoszmester
tag
válasz
Viktor0610 #131503 üzenetére
Köszönöm a választ (neked is F.E.K. fórumtárs), de nekem ilyen lehetőségek nem jönnek be.
Ha egy képen hosszan tartom az ujjamat, akkor abban a mappában lévő többi kép bélyegképei jelennek meg, semmi más. Se értékelés, se címke, se szívecske.A Beállítások -> Elrendezés és megjelenítés -> Eszköztár ikonok menüben pedig minden ki van pipálva.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #131486 üzenetére
Az Owncloud -nak még a nevében is benne van az, hogy "felhő". Az a "bizonyos", több éves QuickPic ismeri. Egy NAS nem egy ökör ára. Sztem nem én vagyok az egyetlen Androidos user, akinek saját szervere van otthon. Nem tartok innovatívnak egy olyan galéria alkalmazást, ami nem tud képeket megjeleníteni egy külső hálón levő NAS -ról.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #131483 üzenetére
Megnézem mindjárt a telefonon is, a tableten indulás után a fekvőből elfordult....
P20 Pro-n simán fordul a teljes képernyőre váltáskor fekvőbe a kép... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #131465 üzenetére
Igen , csak belépés után szeretném látni őket.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #131460 üzenetére
Esetleg másik képnézegető app tud ilyet?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #131456 üzenetére
Ezzel én is így szoktam lenni.
De jó ha van mert sosem lehet tudni mikor lesz szükségem valamelyikre
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #131436 üzenetére
Remélem, végülis csak 7 vírusírtó mutatta vírusosnak.
Huaweinél csodálkoznék, TOP 3. gyártó azért nem engedhet(ne) meg magának ilyet... -
gerii
addikt
válasz
Viktor0610 #131412 üzenetére
Köszi! Esetleg az ugyanott felugró Closed tab...-ra is van ilyen kapcsoló? Nem találtam magamtól ilyet.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #131409 üzenetére
Kösz!
-
Csöves
őstag
válasz
Viktor0610 #131377 üzenetére
Köszönöm szépen, most már csak az érdekelne, hogy a laposról milyen módon láthatnám a telefon fájljait.
Amit telóhoz adtak azzal nem látok bele.Köszönöm.
-
Csöves
őstag
válasz
Viktor0610 #131374 üzenetére
Az IGO születésnapi navigációjáról van szó, aminek több éves a térképe.
Egy Lenovo S850 a gazdája.
Megköszönöm a segítséget. -
Dolphine
addikt
válasz
Viktor0610 #131371 üzenetére
Én nem mondtam, hogy baj, csak érdekelt, hogy van-e alternatíva. Akkor ezek szerint nem nagyon.
Az is igaz, hogy az Elixir számos olyan kapcsolóval is rendelkezik amit soha nem használtam. Lehet, hogy meggyőztetek az értesítési sáv használatáról! -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #131317 üzenetére
höpppá, mi scusi, elirtam..
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #131314 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
-
crok
Topikgazda
válasz
-
kezman
őstag
válasz
Viktor0610 #131181 üzenetére
👍
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #131181 üzenetére
Jóóóó!
-
dunc
nagyúr
válasz
Viktor0610 #131176 üzenetére
Mert gyors válasz kell, és a topikja hulla. Nokia 7.1
-
Bagyala
csendes tag
válasz
Viktor0610 #131165 üzenetére
Annyira meggyőzően mondta.
Köszi az infókat.
-
Bagyala
csendes tag
válasz
Viktor0610 #131157 üzenetére
Igazság szerint olyat szeretnék, ahol a lemerülés értékét is én állíthassam. A mai okostelefonokat nem kell teljesen feltölteni és lemeríteni. Olyan 80% körül kellene csak tölteni, és csak 35% ig meríteni. Erre keresek appot, hogy ezt be tudjam állítani.
Kösz. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #131043 üzenetére
Ez nem reális rizikófaktor. Ha be tud lépni a fiókomba, akkor már nem a képeim védettsége a legnagyobb problémám.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #131041 üzenetére
Ha egy idegen, akinek az alkalmazás telepítve van, bedugja a telójába a kártyámat, akkor onnan vissza tudja állítani a képeimet?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130980 üzenetére
És ez működik is? Hogyan lehet rávenni a telefonon a GMail-t, hogy ő is figyelembe vegye a változásokat? Mert én múltkor töröltem egy címet, de attól még telefonon felajánlotta...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Viktor0610 #130976 üzenetére
de nincs ilyen mail cím a kontaktok közt. ez csak a telefon gmail kliens előzményeiben van valahol.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #130829 üzenetére
Miért lenne szürke zóna? Ha a PH -n akar szűrni, akkor fekete, ha bármilyen más oldalon, akkor fehér. Nincs itt semmilyen szürke.
-
Taci
addikt
válasz
Viktor0610 #130759 üzenetére
Nekem ez a verzió van fent automatikus frissítéssel:
195.0.0.28.99 -
válasz
Viktor0610 #130759 üzenetére
Azt hittem, ez a régi/új kinézettől függ, de nem.
Bátyónak már az új kinézet van, de neki is van Archiválás. -
monroe8609
aktív tag
válasz
Viktor0610 #130690 üzenetére
Rendben,megnézzük mi történik
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Viktor0610 #130688 üzenetére
Minden más alkalmazás ertesitese megjön. Amiota fent van a gmail nem jon meg..szerinted merre keressem a megoldást?
-
Probert75
addikt
válasz
Viktor0610 #130651 üzenetére
Sajnos nem értek angolul és arra gondoltam valami külföldi portálon esetleg bejelentették.
-
válasz
Viktor0610 #130647 üzenetére
Én fogtam az adást.
Csak vártam , hogy mi lesz a reakció. Gondolom mivel nem is feltételezte a kérdező az esetleges "nem az van benne, amit kijelez" összetevőt (vagy specifikáció), ezért nem is érthette, hogy miért is jegyezted meg. -
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #130635 üzenetére
Ezekkel a beállításokkal: "Érvénytelen a levelezési szerver tanúsítványa. Szeretne mégis bejelentkezni?"
De sajnos nem működik.
A portszám megadása nekem is furcsának tűnik, de nincs több állítási lehetőség. -
csadi0011
őstag
válasz
Viktor0610 #130626 üzenetére
Ha Chrome-ban meg van nyitva egy weblap, akkor a menüben a "Hozzáadás kezdőképernyőhöz" menüponttal parancsikont hozhatsz létre.
Ha PWA képes weblapon vagy, akkor ez a folyamat úgy történik, hogy a létrehoz egy alkalmazásnak tűnő megjelenést a weblapból és készül róla parancsikon, amivel úgy tűnik, mintha külön alkalmazás lenne, de csak egy weblap, amit nem a böngészőben nyit meg. Linkeltem példát.Volt valamikor lehetőség, ami a kettő között volt. Egy egyszerű parancsikon, de nem új fülön nyitotta meg a Chrome, hanem teljes képernyőben a böngészőtől függetlenül.
Mikamaka: Ez a példa egy PWA példa. Ezt a weblapnak kell tudnia, hogy ezt így működjön. De egy olyan weblap, amiben nem írták meg a PWA kódot, az nem kezeli ezt, tehát egy sima parancsikon lesz belőle, ami a Chrome-ban új fület hoz létre.
-
dlaj
őstag
válasz
Viktor0610 #130626 üzenetére
Azt szeretné elérni, hogy ha a Chrome-ban nyom egy "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz"-t, akkor az adott (és bármelyik) weboldal úgy jelenjen meg, mint ahogy az általa linkelt weboldal megjelenik a "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz" után.
-
szabog4
aktív tag
válasz
Viktor0610 #130612 üzenetére
Nem szól szám, nem fáj fejem. A kérdés továbbra is fennáll.
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610 #130612 üzenetére
Gondolom van benne egy 32 GB-os sd kártya (nem feltétlenül gyárilag).
-
-Maci-
addikt
válasz
Viktor0610 #130559 üzenetére
Eddig én is így voltam, de már túl sok az "így is megjelenik"...
Messergenben a beszélgetések között, instán... Sőt már a mozizoom app nyitó képernyőjén is...
Pedigvamit lehet azt böngészőből nézek, mert abban jó a szűrő. Csak pont az emlegetetteket nem lehet így. -
user112
senior tag
válasz
Viktor0610 #130525 üzenetére
Ha a mobilnet be van kapcsolva, akkor az látszatra mindig él. A wifi az vált az elérhetőség függvényében. Így pl otthon mindkettő aktív. Mondjuk nem tudom ilyenkor mire kapcsolódik, azért gondoltam hogy jó lenne kikapcsolni a mobilnetet. De erre nem találok beállítást ( jelenleg nem rootolt).
-
TomPack
őstag
válasz
Viktor0610 #130471 üzenetére
Igen, ugyanaz a verzió!
Neked eddig elrejtette? -
feket663
tag
válasz
Viktor0610 #130447 üzenetére
Nem találtam azt a dupla nyilat, de közben javasolták a MortPlayert, ez végre olyan, amilyet mindig is szerettem volna!
-
woodworm
veterán
válasz
Viktor0610 #130447 üzenetére
Nézetfüggő, és az új verzióval nem egyszerűsödött a használata.
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130442 üzenetére
Ettől félek.
Ugyan olyan akku csak nem 10000mAh-es hanem 11000, de szerintem ez nem indokolja hogy nem tölti. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #130363 üzenetére
Azt nem tudhatjuk, hogy tudja, hogy a Nova Prime tudja. Csak azt tudjuk, hogy tudja, hogy van olyan launcher, ami tudja.
Lehet, hogy pihennem kéne még egy kicsit? -
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #130363 üzenetére
Tényleg...Így viszont már ketten állítjuk,hogy van.
A Prime-t azért írtam,mert nem fogom visszabutítani egy próba erejéig,ha nem muszáj. -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130321 üzenetére
Mükszik? Kitudod belőle nyerni az apk-t? Nagyon kéne.
-
balazs1022
őstag
válasz
Viktor0610 #130306 üzenetére
Biztos? En nem igazan ertek hozza :S.
Az elozo verzio is ugy lett kulon magyarositva. Nem csak be kell masolni az egyik fajlt a masikba? XD -
válasz
Viktor0610 #130309 üzenetére
Köszi! Ezt kipróbálom!
Más: az utolsó frissítés óta a 17track nekem nagyon gáz lett. Nem frissülnek az adatok, holott pl. az Alin már előrébb van a csomag. Ha frissül, akkor sem jelzi piros pöttyel mellette. Arról nem is beszélve, hogy az egyes csomagok elrendezése is változott, eddig kis ablakok voltak két hasábban, most egymás alatt vannak, nem fér ki annyi a képernyőre, mint eddig. Másnak is vannak ilyen gondjai? Van helyette ajánlott program?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130289 üzenetére
De legalább őszinte.
-
giroud199
senior tag
válasz
Viktor0610 #130266 üzenetére
Köszi sajnos ezzel is felugrik
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #130262 üzenetére
A routeren segít megtalálni az optimális csatornát, ill. a beállításában segít.
Ezt olvastam. -
andreas49
senior tag
válasz
Viktor0610 #130245 üzenetére
Általában én is Pay PAl-lal fizetek, de még nem kérte sehol a VAT number-t, ami a céges adószámot jelenti.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130233 üzenetére
Annyira nem jó az angolom, hogy megírjam a fejlesztőnek...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130228 üzenetére
A c-locker a gyári ujjlenyomatnál akarja hozzáadni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130161 üzenetére
FB appot használom csak tudom régen ez volt talán a legnormálisabb alternatíva. De tökéletesen nem találsz szerintem
-
Somatom
veterán
válasz
Az segít? Épp egy őskövület PC -t próbálok megszabadítani az XP -től. Ki szeretném olvasni a hw konfigot. Aida portable kikeres, letölt ... ene, de az "adatátvitel a facebook.connect helyről" üzenetnél kifagy a Firefox.
Semmi közöm a Facebook -hoz, de az ilyen húzások miatt Markot még a mentőben is ütném.
Bocs az OFF kifakadásért, de épp friss bennema düh"az élmény"! -
kaciokos
őstag
válasz
Töröltetném én, de sajnos vannak olyan közösségek, amikből így kimaradnék. Egyébként próbálom kordában tartani a dolgot, az adatlapomon csak minimális adatok vannak, sose posztolok, sose lájkolok, nem vagyok fényképen megjelölve, fb-ot csak desktopról pornó módban nézegetek, azt is kéthavonta egyszer, pont ezért kéne valami a telefonomra, ami jelez, ha üzen valaki nekem a Messengeren, de mégsem szed le minden adatot a telefonomról.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #130122 üzenetére
Nem hangerő halkításra és hangosításra gondoltam hanem hogy más-más csengőhang szóljon otthon és a munkahelyen. Ez is megoldható ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest