- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Tökimanó #154593 üzenetére
A karkötő a párosodáskor egy bizonyos Mi fiókhoz is kapcsolódik. Csak ugyanazzal a Mi fiókkal tudod a másik telón párosítani. Persze ha a régi telón le lett választva a karkötő a Mi fiókból akkor ez nem lényeg - de persze ez szokott elfelejtődni.
Szóval, ha pl használtan vetted, és nem ismered az eladót, és nem lett leváasztva, akkor az elég nagy szívás. -
poirot
őstag
válasz
Tökimanó #154593 üzenetére
Nekem is van MI Band 2. Na avval is vért izzadtam, a MI Fit nálam nem ismerte fel szintén.
Felraktam MI Bandage-t az felismerte, na és utána érdekes módon a MI Fit-tel is tudtam párosítani.
A régebbi telómmal HONOR 6-tal nem volt ilyen probléma, csak a jelenlegi POCO X3 NFC-vel volt.
-
-
-
.Sziszi.
tag
válasz
Tökimanó #152965 üzenetére
SmartBank nekem évek óta megfelel, ingyenes és jól használható (amíg el nem törlik).
Nem tudom, előrébb lennék-e az új, fizetős alkalmazással.Lekérdezés, utalás (akár űrlappal), egyszeri/állandó megbízás, netes tranzakció jóváhagyás, stb. elintézhető bármikor és bárhonnan, szóval nem kell fiókot látogatni.
A "mélyebb" opciókat ha szükséges, webről el lehet intézni.
SMS nekem nem kell, rég kikapcsoltam (PC-ről), így nincs díj. E-számla ugyanígy történt anno.Olyan a szaga a dolognak, mintha idő kérdése lenne az ingyenes app megszüntetése, átkényszerítés a fizetősre. Nem biztonsági problémát látok a dologban, hanem pénzszerzési lehetőséget.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Tökimanó #152872 üzenetére
A kinézet a beállításokon múlik. Teló/tablet nézet, mobil/asztali megjelenítés, álló/fekvő, stb. Ha a bal oldali térképre böksz, akkor átdob a Térkép alkalmazásba? Persze, ha így is lenne, az is legfeljebb Opera feature (bár, ezt nekem nem sikerül előcsalnom). Az OS szint az lenne, ha a linket kijelölve a megosztás listában ott lenne a Térkép app.
-
Somatom
veterán
válasz
Tökimanó #152866 üzenetére
Akkó nemtom. Gugliban rákeresek. Ott van a találat mellett a térkép, de webes felületen nyitja (pedig a link google.hu/maps/place). Ugyanerre Firefox -ban a fejlécen megjelenik a robotfej, ami azt jelenti, hogy a link telepített alkalmazásban is nyitható.
Oldman2:
Lehetségesnek tartod azt, hogy a Google rengeteg léhűtője nincs képben azzal, hogy a saját OS -e, a saját keresőjének a találatát nem tudja megnyitni a saját alkalmazásában? Akinek ez nem tűnik fel, az inkább válasszon más foglalkozást! -
vaakuum
addikt
válasz
Tökimanó #152663 üzenetére
5.1.1 van rajta, de hiába megyek be a beállítások - az eszköz névjegye - szoftver frissítése almenübe, és hiába van bekapcsolva az automatikus szoftverletöltés, nem csinál semmit. A manuális frissítésletöltés választására is csak annyit ír ki, hogy:
"
Már telepítve vannak a legújabb frissítések.
Jelenlegi verzió:
J320FNXXU0ARE1/
J320FNTMH0ARE1/
J320FNXXU0ARE2
"
Hogy lehet oprendszert frissíteni ezen?szerk: ha jól látom, max valami rootolással.
-
Keem1
veterán
válasz
Tökimanó #152537 üzenetére
Nem értettél félre, de sajnos már ezt is megpróbáltam és nem működik. Napok óta túrlm a netet, van vagy 7-8 flag ami már disabled, mégis itt van ez az átláthatatlan tab grid.
Ideiglenesen átmentem a Samsung browserre.
Hihetetlen, hogy képesek ekkora hülyeséget rám erőltetni a választás legcsekélyebb lehetősége nélkülcsak tudnám az okát.
Köszi azért
-
milu
aktív tag
válasz
Tökimanó #152457 üzenetére
Véleményed szerint akár nem is lenne szükség Google Calendar-ra az Androidon? Mert azt olvasom, hogy az asztali gépemmel szinkronizálhat! Most már csak olyan névjegyzék kellene, ami szintén szinkronizál az asztali Google Névjegyeimmel és már jöhetne az új, Goggle nélküli Huawei telefonom...:-)
Tökimanó! Köszönöm az applikáció megosztását! Véleményem szerint is jó vétel lehet! -
karldergroße
senior tag
-
-
-
-
válasz
Tökimanó #151899 üzenetére
Azért kap 1 csillagokat mostanában, mert az embereknek nem tetszik, hogy az app kér hozzáférést a contactokhoz. Ez a hozzáférés ahhoz kell, hogy ha akarsz, meg tudj osztani információkat ismerősökkel az appból. Felesleges ezen kiakadni, mert mivel Samsung telefonon van az app, bármikor megszerezhetnék engedélykérés nélkül is a contactokat.
Egyébként szuper app, mindent tud, megbízható, és minek telepítsen 3rd party appot, ha már van egy jó a telefonján?
-
-
-
punky10
addikt
válasz
Tökimanó #151813 üzenetére
Mivel a Haylou Fit android alkalmazás,ezért bármilyen androidra telepíthető,az pedig lekezeli az órát.
Illetve olyan problémák esetleg lehetnek,mint a Huawei/Honor esetén:a karkötők csak a saját márkájú telefonok kameráját tudják elindítani.Minden más funkció működik egyébb márkák esetén is.
De ilyenről a Haylou esetén még nem hallottam... -
csipuka
senior tag
válasz
Tökimanó #151003 üzenetére
En hasznalom a Signalt, ejszakara DND-ben van, es nem csipog.
Viszont, ha jon ertesites, ott bemesz a beallitasokba (ennek a notifikacionak), ott vagy egy Default kapcsolo, arra raboksz, majd Advanced-et kinyitod, akkor nalam van egy olyan, hogy Override Do not Disturbe. Nincs ez nalad bekapcsolva? Ugyanis ez apponkent allithato, hogy figyelment kivul hagyja a DND-t.
Nalam OP6T van Android10-el. -
-
nimfas
addikt
válasz
Tökimanó #150712 üzenetére
Sikerült.... engedélyek közt hozzá kellett adni a mikrofonhoz a bill. programot.
Ami azért volt fura mert telepítéskor nem is kért engedélyt....
Fura, de ha nem beszélsz elég gyorsan, vagy nem kezdesz el beszélni 1 mp múlva úgy veszi hogy nem is akarsz..... és nyomhatom meg újra a gombot.Sajnos a beállításaiba továbbra sem tudok bemenni. Rejtélyes....
-
nimfas
addikt
válasz
Tökimanó #150673 üzenetére
Feltettem én is a "Könnyű magyar billentyűzet "Modern"" billentyűt a telefonra. Poco X3 NFC, be is állítottam, hogy azzal szeretnék, de ahogy megnyomom a mikrofont kiírja hogy nincs engedélyem hozzá.... ha bemegyek a billentyűzetek beállításba, hiába nyomok rá az adott bill. beállításaira nem lép be valamiért. A Gboard és hangalapú beállításaiba simán.
Történt ilyen már valakivel?
-
-
Magnat
veterán
válasz
Tökimanó #150099 üzenetére
Jah, én azt hittem, arról van szó amit linkeltél, hát jah, a pro 3800ft, de ha vkinek tetszik akkor nyilván megéri ... Arra írtam, h látványosabb a gyári, h az eredeti kérdés az volt, h az egész napot lehet-e színezni, amit a Google Calendar widgete is csak részben teljesít, mert egy csíkban színez csak, amit te linkeltél meg még annyit sem (csak a sarkot), de igen, majd eldönti
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #149786 üzenetére
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.systemErre a háromra gondoltam. Nem fogod őket a telefonon a menüben megtalálni, ha az alkalmazások listájában megjelenítteted a rendszeralkalmazásokat akkor talán ott lesznek de a MIUI saját appkezelőjéből tiltani se lehet (nemhogy törölni..). Root-al persze pikk-pakk megvagy vele.. de ha nincs root akkor megpróbálhatod az Android féle saját csomagkezelővel vagy adb-vel tiltod le (adb shell pm disable-user --user 0 [csomagnév]) vagy pl. a Xiaomi ADB/Fastboot tool-al PC-ről.
-
-
svgyula
addikt
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Tökimanó #149106 üzenetére
A DNS66 és a Blokada is ugyanolyan megbízható, mivel ugyanaz az elve mindnek. Privát VPN-t használ a telefonon, ami szűri a adatforgalmat. Inkább a hatékonyság, ami fontos, de az is attól függ milyen a blocklist, ami ugyanaz mindig. Tehát ugyanaz a hunfilter van mind a háromhoz.
-
Bozek
nagyúr
-
Magnat
veterán
válasz
Tökimanó #148886 üzenetére
Lehet, majd ha belefutok más szóba is, kiderül ... Bár akkor sem értem, hogy tud belőle én meg ám lenni amikor konkrétan külön felvillan az ö betű amikor kezdem írni tehát tuti nem nyomok mellé ...
Viktor: biztosan volt hosszabb szó is.
Találtam is egy új szót: betű
90%-ban az lesz belőle, h nem, illetve volt Ben, belül és egy alkalommal betűk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged